• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlık durum değerlendirmesi istiyorum

Iliski doygunlugu olusmus sanki. Yasanilan tecrubelerden sonra belli 1 kirilma noktasi oluyor insanda. Ondan sonra da asla eskisi gibi tahammul edemiyor. Evlenmeden once bu doygunluk yasandigi icin evlilik hayati da farkli olmuyor ve tahammul siniri asildigi icin o da bosanma/ayrilik ile sonuclaniyor sanirim. Bu sekilde saglikli, guzel 1 birliktelik yasamaniz cok zor.

R rosseyy bu adam , 12 martta iletişim kaldı böyle ? konusunda anlattığınız kişi mi ?

Adamla hiç yüz yüze görüşmemiştiniz. Sonunda görüştünüz mü ?

Şayet bu kadar ayda , onca ısrarınıza rağmen halen görüşmediyseniz mesajlaşmaya devam etmenizin sebebi nedir ?
evet canım aynen o kişi.
ama şöyle bir durum var biz bu adamla bir ayrıl bir barış zaten nerdeyse bir aydan fazla ayrı kaldık.
şimdi bu akşam görüşme konusunda sorun çıktı. onunla ilgili de şimdi konu açacağım çünkü gerçekten ben anlamıyorum bu erkekleri

Geçenlerde , Bdv ye konu açan psikolog bir üye vardı.

Görüştüğünüz kişinin psikolog olduğuna emin misiniz ? Uzaktan eğitimle mi mezun olmuş ?
hayır görüştüğüm psikolog tv ye çıkan tanınmış bir kişi. yani uzaktan eğitim değil. tanınan biri

kızlar şuan yaşadığım ve gerçekten benim bile buna çözüm bulamadığım bir durum içindeyim.
şimdi yaklaşık 3 aydır tanıdığım bir adamla her zamanki gibi bir küs bir barışık devam eden bir ilişki içindeyim.
yine iki gün önce kısa bir ayrılık gibi bişey yaşadık. 5 mayıs gecesi konuşmaya başladık tekrardan.
neyse uzatmıcam herşey 3 gündür falan gayet iyi.

şuan yaşadığım sorun şu ki, sabah 9 u 10 falan geçe günaydın yazdım bu adama. ama bana daha 2 dk önce birşey yazmış. tam iki saattir cevap vermiyor. ve inanın bu şuan bende öfke patlaması yapıyor. ben mi tahammülsüzüm. şimdi dicek olanlar olabilir ya adam uyuyordur pazar sabahı ama biliyorum bu adam öyle çok uyumaz ve sabah erken kalkar yüksek ihtimal. yani en azından bu saate kadar uyumaz. ya bu naz bu niyaz niye. uyanınca günaydın yaz.
şuan sinirden ne mesajına bakmak geliyor ne bişey. bu kadar sinirlenmem normal mi? ya da bu şekilde ilişkide böyle küçük şeylere sinirlenenler bu öfke kontrolünü nasıl yapıyor fikir istiyorum?

güncelleme 11:55

kızlar mesajına ben de 45 dk gibi bir süre sonra cevap verdim.
daha telefonu elimden bırakmadan şimdi cevap yazmış bana. yani evet her zaman olmuyor bu geç yazmaları.
ama işte benim sorunum niye geç yazdığında öfke patlaması yaşıyorum. buna çözüm arıyorum. çünkü sonrasında ben pişman oluyorum.
3 aylık bir ilişkide, eğer boşsa işi gücü yoksa bu kadar geç yazması normal gelmedi bana. benim de ilişkilerim de zamanla böyle geç yazmalar oluyor ama artık birbirimizi tanıyoruz, geç yazdığında naptığını biliyorum. bu sık oluyor ki rahatsız oluyorsun gibi geldi. özellikle ilk aylar durmadan geç yazıyorsa cok sallamıyor demektir bana göre (boş olduğu zamanlardan bahsediyorum, işteyken vs değil)

Back
X