Cilt Bakımı Ürünleri Anna gaspi krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sunehirsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
14
1
86
Diğer
Merhaba
Anna Gaspi Krem kullanan var mı aranızda?
Ben kullandım ve çabuk bitirdim. Yani ne olduğunu anlamadım bile...Bu kadar çabuk bitirince fiyatı da pahalı geldi tabii...
Eğer gerçekten çok iyi bir kremse bile 10 kutu almam gerekiyor ki tam olarak etkisini göreyim..off ya...

merhaba kızlar benim cildim çok hassas yazın guneşte domates gibi oluyorum koruyucu kullanmam şart anna gaspi yi gördüm net dolaşırken ürün özellikleri guzel ama emin olamadım daha öncesinde babe 50 faktör kulandım ama kireç gibi yapıyo sürümü çok zor katı bir krem dagılmiyo sevmedim yarım kaldı 60 tl falan şimdi avon ant acing olanı kulanıyorum fena degil 20 tl falandı 6-7 ay kadar giti valla ama sıkıldım daylongu bileniniz varmı bilmiyorum ama süperdi fakat çok pahalı 80-90 tl falan gunde birkez kulanıyosun şimdi anna gaspiyi merak ediyorum kulanıp memnun kalan varmıdır aynı zamanda lekelere iyi geliyomış yardım bekliyorum şimdiden teşekurler :))

Merhaba
Ben kullandım ve çabuk bitirdim. Yani ne olduğunu anlamadım bile...Bu kadar çabuk bitirince fiyatı da pahalı geldi tabii...
Eğer gerçekten çok iyi bir kremse bile 10 kutu almam gerekiyor ki tam olarak etkisini göreyim..off ya...

Merhabalar,
Ben kullandım, çokta memnunum. yaklaşık 8 aydır da kullanıyorum. fondoteni çıkardım hayatımdan. en güzel tarafıda gece yüzümü yıkamadan yattıgımda hiç bir şey olmuyor. eskiden fondotenle yattıgımda sabah sivilcelerle uyanıyordum. çabuk bitmesine gelince sanırım biraz fazla sürüyorsun.ben 1,5 ay kullanabiliyorum 1 kutusunu. iş sebebiyle haftanın 6 gunude makyaj yapıyorum. çok az sürmen yeterli. çok az sürsen bile sonuç alabiliyorsun.

Merhaba

Merhabalar,
Ben kullandım, çokta memnunum. yaklaşık 8 aydır da kullanıyorum. fondoteni çıkardım hayatımdan. en güzel tarafıda gece yüzümü yıkamadan yattıgımda hiç bir şey olmuyor. eskiden fondotenle yattıgımda sabah sivilcelerle uyanıyordum. çabuk bitmesine gelince sanırım biraz fazla sürüyorsun.ben 1,5 ay kullanabiliyorum 1 kutusunu. iş sebebiyle haftanın 6 gunude makyaj yapıyorum. çok az sürmen yeterli. çok az sürsen bile sonuç alabiliyorsun.

Son düzenleme:
merhaba kızlar benim cildim çok hassas yazın guneşte domates gibi oluyorum koruyucu kullanmam şart anna gaspi yi gördüm net dolaşırken ürün özellikleri guzel ama emin olamadım daha öncesinde babe 50 faktör kulandım ama kireç gibi yapıyo sürümü çok zor katı bir krem dagılmiyo sevmedim yarım kaldı 60 tl falan şimdi avon ant acing olanı kulanıyorum fena degil 20 tl falandı 6-7 ay kadar giti valla ama sıkıldım daylongu bileniniz varmı bilmiyorum ama süperdi fakat çok pahalı 80-90 tl falan gunde birkez kulanıyosun şimdi anna gaspiyi merak ediyorum kulanıp memnun kalan varmıdır aynı zamanda lekelere iyi geliyomış yardım bekliyorum şimdiden teşekurler :))

Merhaba, bende Annagaspi kullananlardanım yaklaşık 4-5 ay oluyor..tavsiye ederim ürünleri çok doğal geldi bana..açıkcası cilt için ucuz ürünlerden hep kaçarım..cilt şakaya gelmez..bu ürünün cilt bakım setini almıştım..baya uzun süre kullanabildim..fiyatları diğer iyi markalara göre bence daha iyi diyebilirim.. burdan ürünlere biraz daha iyi fiyatlarla ulaşabilirsin xxxxxxxxxxx:))

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, bende Annagaspi kullananlardanım yaklaşık 4-5 ay oluyor bir set bitirdim..tavsiye ederim ürünleri çok doğal geldi bana..açıkcası cilt için ucuz ürünlerden hep kaçarım..cilt şakaya gelmez..bu ürünün cilt bakım setini almıştım..baya uzun süre kullanabildim..fiyatları diğer iyi markalara göre bence daha iyi diyebilirim.. burdan ürünlere biraz daha iyi fiyatlarla ulaşabilirsin xxxxx

Merhaba, bende annagaspi kullananlardanım yaklaşık 4-5 ay oluyor..tavsiye ederim ürünleri çok doğal geldi bana..açıkcası cilt için ucuz ürünlerden hep kaçarım..cilt şakaya gelmez..bu ürünün leke cilt bakım setini almıştım..baya uzun süre kullanabildim..fiyatları diğer iyi markalara göre bence daha iyi diyebilirim.. burdan ürünlere biraz daha iyi fiyatlarla ulaşabilirsin xx

merhaba, ürünü bir haftadır kullanıyorum şimdiden cildimin renginde açılmalar oldu..şu an için memnunum :)) uzun süre kullanımdan sonra tekrar yazarım...

bahsettiğiniz annagaspinin güneş kremimi acaba ? ben 2 haftadır kullanıyorum, internetten çok araştırdım kızkardeşimle annagaspiye karar verdik, şimdi kullanıyoruz, daha çok erken belki ama cildimizde açılma ya da lekelerde azalma olmadı, kullanan var mı acaba

gerçekten bu konuda bilgi verebilecek birisi varsa lütfen konuşalım, o kadar para verdik ama sanırım kullanmayı bırakacağım başka bi güneş kremi alacağım

Son düzenleme:
gerçekten bu konuda bilgi verebilecek birisi varsa lütfen konuşalım, o kadar para verdik ama sanırım kullanmayı bırakacağım başka bi güneş kremi alacağım

bende yeni kullanmaya başladıım yaklaşık 2 haftadır fakat ben fondötensizi kullanıyorum benim cildim normalde aşırı hassas hemen hangi ürün değse kızarır ama annagaspide öyle birşey yaşamadım bu yüzden bende tavsiye ediyorum kızlar

:21:

peki, teşekkür ederim, yarından itibaren ben de fondötensiz kullanacağım, inş yararını görebilirim, kullandıkca etkisini yazacağım.. artık güneş ışınları eskisinden de zararlı..

ben anna gaspi nin C vitaminli serumu alıcam.fda onaylıymış.ama biraz pahalı o yüzden amerikadan arkadaşa getirtmek istiorum.bakalım artık getirebilirse.Getirmese bile eylülde kendim paraya kıyıp alıcam.çünkü yazın leke giderici ürünleri kullanmak doğru değil.

deniznil annagaspinin güneş kremini 1 yıldır kullanıyorum. Ben çok memnunum benim cildimde hassas olduğu için hiç bir sıkıntı yaşamadım leke giderici özelliği var mı bilmiyorum leke sorunu yaşamıyorum. Ama nemlendirmesi, emilimi, güneş koruyuculuğundan ben memnunum.daha önce 4 yıl la-roche markanın ultra akışkan güneş kremini kullanıyordum ondanda memnundum fakat annagaspinin kullanım alanı geniş olduğu için tercih ettim ve 1 yıldır kullanıyorum memnunum ben tavsiye edebilirim hala ilgin varsa...

anna gaspinin hiç bir ürününü önermiyorum ben hiç bi faydasını görmedim

ARkadaşlar annagaspimi yoksa gündüz kreminimi alsam hangisi.eczacilar annagaspiyi öneriyor ama gündüz kremini kullananlarım resimlerini gördüm güzelolmuş sonuç ama kötü olanlar da varmış ama emin değilim,yardım :1

Kızlar dün bir güzellik merkezinde bu markanın ürünleriyle cilt bakımı yaptırdım inanılmaz derecede memnun kaldım yüzümde siyah nokta taneciği kalmadı tabi çok derinde olanlar hariç.Estetisyenim ürünü kullanmamı tavsiye etti çünkü Carita'nın açıkçası ürününü 3 aydır kullanmama rağmen çok çok faydasını göremedim yüzümde siyah noktalar ve yağ bezecikleri oluştu sebebi ise ürünün mineral içermesi olabilirmiş fakat içeriyor mu bilemiyorum içeriğini.Anna Gaspş kullanan kimse yok mu yaa?:5:

merhaba, annagaspi kok hucre jelinden hem gunes lekelerimi gidersin hem iyi bir nemlendirme yapsin diye 10 gun once botanik eczadan aldim98₺ ye. henuz leke giderici ozelliginin bir ise yaradigini goremedim. gerci erken diyorlar. nemlendirme ozelligi de oyle supet degil. bakalim ama sanirim param bosa gitti foss cikti

Back
X