Merhaba
Anna Gaspi Krem kullanan var mı aranızda?
Ben kullandım ve çabuk bitirdim. Yani ne olduğunu anlamadım bile...Bu kadar çabuk bitirince fiyatı da pahalı geldi tabii...
Eğer gerçekten çok iyi bir kremse bile 10 kutu almam gerekiyor ki tam olarak etkisini göreyim..off ya...
Merhaba
Anna Gaspi Krem kullanan var mı aranızda?
Ben kullandım ve çabuk bitirdim. Yani ne olduğunu anlamadım bile...Bu kadar çabuk bitirince fiyatı da pahalı geldi tabii...
Eğer gerçekten çok iyi bir kremse bile 10 kutu almam gerekiyor ki tam olarak etkisini göreyim..off ya...
merhaba kızlar benim cildim çok hassas yazın guneşte domates gibi oluyorum koruyucu kullanmam şart anna gaspi yi gördüm net dolaşırken ürün özellikleri guzel ama emin olamadım daha öncesinde babe 50 faktör kulandım ama kireç gibi yapıyo sürümü çok zor katı bir krem dagılmiyo sevmedim yarım kaldı 60 tl falan şimdi avon ant acing olanı kulanıyorum fena degil 20 tl falandı 6-7 ay kadar giti valla ama sıkıldım daylongu bileniniz varmı bilmiyorum ama süperdi fakat çok pahalı 80-90 tl falan gunde birkez kulanıyosun şimdi anna gaspiyi merak ediyorum kulanıp memnun kalan varmıdır aynı zamanda lekelere iyi geliyomış yardım bekliyorum şimdiden teşekurler :))
gerçekten bu konuda bilgi verebilecek birisi varsa lütfen konuşalım, o kadar para verdik ama sanırım kullanmayı bırakacağım başka bi güneş kremi alacağım
deniznil annagaspinin güneş kremini 1 yıldır kullanıyorum. Ben çok memnunum benim cildimde hassas olduğu için hiç bir sıkıntı yaşamadım leke giderici özelliği var mı bilmiyorum leke sorunu yaşamıyorum. Ama nemlendirmesi, emilimi, güneş koruyuculuğundan ben memnunum.daha önce 4 yıl la-roche markanın ultra akışkan güneş kremini kullanıyordum ondanda memnundum fakat annagaspinin kullanım alanı geniş olduğu için tercih ettim ve 1 yıldır kullanıyorum memnunum ben tavsiye edebilirim hala ilgin varsa...gerçekten bu konuda bilgi verebilecek birisi varsa lütfen konuşalım, o kadar para verdik ama sanırım kullanmayı bırakacağım başka bi güneş kremi alacağım
anna gaspinin hiç bir ürününü önermiyorum ben hiç bi faydasını görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?