• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annanesi demi 'O'

ha bu arada, benden 8 yaş küçük bir kız kardeşim var, benden 8 cm uzun aynı zamanda, incecik manken gibi babyface bişey (ben ailenin genetik çöplüğüyüm :KK53:)
bize de sürekli hanginiz büyüksünüz diye sorarlar ya da kardeşimi ablam zannederler, sanki yetişkin insanlar değil küçük çocuklarız da büyük olan küçük olandan uzun olmak zorunda :işsiz:

Yaramı deştiniz yahu aynı durum bende de var. Kız kardeşim sülün gibidir, incecik, sarışın. Yeni üniversiteye başladı, ben mezunum ama beni kardeşi zannediyorlar. Saçlarım koyu renk diye herhalde (gerçi ben boyattım boyatmaz olaydım), bir de ben ondan 3-4 cm kısayım ama onun bacak boyu daha uzun olduğu için daha uzun görünüyor. Annemle babam adeta beni pas geçip bütün güzel genleri kardeşime vermiş gibi ehehe.

Konu sahibi, cidden kafanıza takmaya değmez 25 yaşında birine anneanne demek anormal bir durum ne olursa olsun anneanne gibi gösteremezsiniz. Hadi çok kiloluymuşsunuz gibi farz edelim değilsiniz de, kilolu olsanız dahi cildiniz genç, yüzünüz genç durur. Size kendi kendine gıcıklığı mı oldu anlamadım, özellikle görümcenizin yanında laf sokmaya çalışmış gibi duruyor çünkü.

Yaşıtım bi arkadaşım için "annen mi" diye sormustu kadinin biri, biz şok, arkadaşım dumur.. Kiz ne yaşlı duruyor ne de annem gibi gorunuyor.. Kadinin nasil bi kafa yasadigini merak etmistim sadece..
Bir pazarcının 30 yaşında bile olmayan kadına "ne lazım anne"diye sorduğunu duydum,hadi en fazla abla de,onu bile doğru bulmuyorum da.Kadını da paramı ödeyip dönünce gördüm,gencecik.Psikolojik baskı mı uyguluyorlar nedir...

Ben 27 yaşındayım yaşlı gösteriyorum kabul ediyorum 3 çocuk da olunca herkes en az 35 saniyor baba. Yaşında adamlar abla diyor benden 5-6 yaş büyük adamlar abla diomyor gülüp geçiyorum amannnn
Bu abla meselesinin bence yaşı gösterip göstermemekle alakası yok artık kültür olmuş
Özellikle esnaf kesimde tek gidersen abla eşinle gidersen yenge hitabını otomatikman alıyorsun :deli:

Bir pazarcının 30 yaşında bile olmayan kadına "ne lazım anne"diye sorduğunu duydum,hadi en fazla abla de,onu bile doğru bulmuyorum da.Kadını da paramı ödeyip dönünce gördüm,gencecik.Psikolojik baskı mı uyguluyorlar nedir...
Sacmaliyorlar.. 25 yasinda bi insan ne kadar büyük durursa dursun(rahatsizlik yoksa) nasil annane gibi gorunebilir ya? Akil mantik alir tarafi yok gercekten..

Burdaki yapilan seyde belli ..
Bilerek artniyetli ..
Bu hemsireyi hayatim boyunca unutamicam sanirim:110::110:
Tabi ki art niyetli canım, kayinvalideme de gelinin senden guzel demisti birisi ne alaka anlamamistim. Bazi insanlar nerde ne konusmasi gerektigini cidden bilmiyor.

Güzel bi kız görünce bizde kuzenimle böyle yapardık. Tabii ergenlikte kaldı :KK49: kıskanmış sizi sakın moralinizi bozmayın.
Hatta bi gün çok güzel bi kız gösterdik kalabalıkta bak şu pantolon mu 5 lira aaa öylemi fln dedik herkes kıza baktı çok utandı . Böyle saçmalıklar yapardık ablası olduğunu bildiğimiz kıza annen mi derdik ciddi ciddi :KK53: ne anlardık bilmiyorum ama kesinlikle kafana takma. Güzel oldğn içn böyle şeylere alış.

Densiz insan çok ..12 yaşındayken iki yaşındaki kardesimle parkta oynarken kadının biri bu çocuk senin kızınmi demişti 9 yaşında evlenip 10 yaşında dogurmus olmam lazımdı ki kısa boylu ve çok zayıf bir çocuktum ...moralin bozulmuş olabilir çok takma ya kıskandı dedi yada kafası doğru değil kadının

Bu abla meselesinin bence yaşı gösterip göstermemekle alakası yok artık kültür olmuş
Özellikle esnaf kesimde tek gidersen abla eşinle gidersen yenge hitabını otomatikman alıyorsun :deli:
Orası öyle ama benim yazımı öğrenmeden bana abla diyen komşuların var yasimi öğrendikten sonrada agİ alışmış birakamadi biri hatta

3 tane kadın var biliyorum eminim bende. En @z 5 yaş büyükler yıllardır abla derler onlar beni yaşlı görsün ben hissettiğim yaştayim bazen müzik açıp dans ederken kendimi 15

Ağlarken 40 hissetmek bazen mutlu ediyor bukalemun misali istediğim gibiyim şuan bu ruh halindeyim

Yaramı deştiniz yahu aynı durum bende de var. Kız kardeşim sülün gibidir, incecik, sarışın. Yeni üniversiteye başladı, ben mezunum ama beni kardeşi zannediyorlar. Saçlarım koyu renk diye herhalde (gerçi ben boyattım boyatmaz olaydım), bir de ben ondan 3-4 cm kısayım ama onun bacak boyu daha uzun olduğu için daha uzun görünüyor. Annemle babam adeta beni pas geçip bütün güzel genleri kardeşime vermiş gibi ehehe.

Konu sahibi, cidden kafanıza takmaya değmez 25 yaşında birine anneanne demek anormal bir durum ne olursa olsun anneanne gibi gösteremezsiniz. Hadi çok kiloluymuşsunuz gibi farz edelim değilsiniz de, kilolu olsanız dahi cildiniz genç, yüzünüz genç durur. Size kendi kendine gıcıklığı mı oldu anlamadım, özellikle görümcenizin yanında laf sokmaya çalışmış gibi duruyor çünkü.

sanki 8-10 yaşındayız da hangisi uzunsa o büyüktür diye düşünüyorlar :KK70:
ne yapayım, sadece çekirdek değil geniş ailede de 1.70 in altındaki tek yetişkin benim, kuzenlerimin 12 yaşındaki çocukları benden uzun, küçük müyüm şimdi hepsinden, insanlar tuhaf ya, algıları sorunlu :KK59:

İnsanlar öyle durumlarda genelde annesiyle ya da kv si ile gider, sizi de anneanne zannedip Oha Ne kadar genç bir anneanne diye düşünüp şaşırmış o nedenle de sormuş olabilir sonuçta 35li yaşında anneanne babaanne olanlar Bile var misal 15 yaşında evleniyor çocuğu oluyor çocuğu sa 20 yaşında evleniyor filan işte bu şekilde.. üzülmeyin boşuna

ay ya aklıma geldi şimdi bir on beş yıl kadar önce ben 15 yaşında falanım sanırım, annemin bir arkadaşı, annem ve ben bir dükkana gittik.

annemin arkadaşına adam annem için dedi ki anneniz mi?? :halay::halay::halay:
ben şok tabi neyse döndüm adama dedim ki evet o annesi bende babannesiyim bu sefer adam bayağı bozulmuştu sonradan anladım ki adamın niyeti kadına asılmakmış :KK33: insanlar türlü türlü bacım boşvermek lazım aslında

Iyi geceler hanimlar..
Kafayi yicem ..kisa ozet 25 yasindayim ..
170küsür boyum ..
59 -60kilodayim..
Kendimi ovmek gibi olmasin ..
Guzel alimli..
Neysen bugun yasadigim cok sacma bi olayi anlatayim ..
Yoksa catliyacagim.. gorumcemin kucuk 2 aylik bebegi var doktorda randevusu vardi yardimci olmak icin onunla gittim ..
O muayane olurken felan hep bebegiyle ilgilendim..
Neyse oralarda dolasan 50 kusur yaslarinda bi hemsire vardi tuhaf tuhaf bakislarini yakalamistim ..gorumcem cikti odadan toparlaniyodu cocukda halen kucagimda bu hemsire geldi yanimiza bu dedi annanesi mi dedi
Beni kasdetiyor..
Banada kal geldi agzima acamadim ..o an sanko kitlendim gorumcem ne alakaya dedi o yengem abimin esi felan .. sonra kadin basti gitti ben sokk ..ustune sokkk.
Arkadas 25 yasindayim gorumcem 24 .

Sonra ciktik ..ama ben neden kadina bisey demedim ne diyebilirdim ..ama yemib ederim psikolojim alt ust oldu ..nasil bu durumdan kurtulcam aynaya bakiyorum saatlerdir.

"bir derdim var" demişsiniz, şimdi sadede gelelim derdiniz??? o_OHoppa

25 yaşında bahsettiğin boy ve kilo da ne kadar kötü görünürsen görün kimse anneanne olduğunu düşünmez. Düşünüyorsa ya gözlerde ya kafada bir bozukluk vardı. :KK48:
Bu kadın da muhtemelen senle ilgili birşeyi kıskandı sırf sebi gıcık etmek için böyle söyledi. Başka bir sebebi olamaz.
Basardida sanirim

Güzel bi kız görünce bizde kuzenimle böyle yapardık. Tabii ergenlikte kaldı :KK49: kıskanmış sizi sakın moralinizi bozmayın.
Hatta bi gün çok güzel bi kız gösterdik kalabalıkta bak şu pantolon mu 5 lira aaa öylemi fln dedik herkes kıza baktı çok utandı . Böyle saçmalıklar yapardık ablası olduğunu bildiğimiz kıza annen mi derdik ciddi ciddi :KK53: ne anlardık bilmiyorum ama kesinlikle kafana takma. Güzel oldğn içn böyle şeylere alış.
Bana buni soyleyen teyze diyim artik Allah gunah yazmasin kisa boyluydu bende ona kuzum sana annen yemek vermiyomu diyesim geldide neyse dedim susturdum kendimi

ay ya aklıma geldi şimdi bir on beş yıl kadar önce ben 15 yaşında falanım sanırım, annemin bir arkadaşı, annem ve ben bir dükkana gittik.

annemin arkadaşına adam annem için dedi ki anneniz mi?? :halay::halay::halay:
ben şok tabi neyse döndüm adama dedim ki evet o annesi bende babannesiyim bu sefer adam bayağı bozulmuştu sonradan anladım ki adamın niyeti kadına asılmakmış :KK33: insanlar türlü türlü bacım boşvermek lazım aslında
Ama tebrik ederim sizi:KK15:o adam kendi cikarlari icin niye annenizi kullanicakmis cok guzelde agzinin payini vermissiniz

"Ben anneanne gibi görünüyorsam şayet sende ölmeyi unutmuşsun."deseydin keske...

Gerçi aniden gelişen olaylarda insan ne diyeceğini seçemiyor...

kafana takma saçmalamış tamamen.

Densizmiş takılma. Gözleriniz mi bozuk diyebilirdin, ki bence ya gözlerde ya kafada bi sıkıntı varmış

Back
X