- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi Sevdambenimm
ha bu arada, benden 8 yaş küçük bir kız kardeşim var, benden 8 cm uzun aynı zamanda, incecik manken gibi babyface bişey (ben ailenin genetik çöplüğüyüm)
bize de sürekli hanginiz büyüksünüz diye sorarlar ya da kardeşimi ablam zannederler, sanki yetişkin insanlar değil küçük çocuklarız da büyük olan küçük olandan uzun olmak zorunda![]()
Yaramı deştiniz yahu aynı durum bende de var. Kız kardeşim sülün gibidir, incecik, sarışın. Yeni üniversiteye başladı, ben mezunum ama beni kardeşi zannediyorlar. Saçlarım koyu renk diye herhalde (gerçi ben boyattım boyatmaz olaydım), bir de ben ondan 3-4 cm kısayım ama onun bacak boyu daha uzun olduğu için daha uzun görünüyor. Annemle babam adeta beni pas geçip bütün güzel genleri kardeşime vermiş gibi ehehe.
Konu sahibi, cidden kafanıza takmaya değmez 25 yaşında birine anneanne demek anormal bir durum ne olursa olsun anneanne gibi gösteremezsiniz. Hadi çok kiloluymuşsunuz gibi farz edelim değilsiniz de, kilolu olsanız dahi cildiniz genç, yüzünüz genç durur. Size kendi kendine gıcıklığı mı oldu anlamadım, özellikle görümcenizin yanında laf sokmaya çalışmış gibi duruyor çünkü.