Annb'nin diyet günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi annb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 3 yıl önce 70 kiloydum o zamanlarda aynı şekilde kilo vermiştim 2 yıldır hiç kilo almamıştım ama işte biraz içki ve fast food çok yiyerek aldım malesef umarım veririm :(

bugün yediklerim;

sabah bir şey yiyemedim 1 akide şekeri attım ağzıma

öğlen: yeşil mercimek ve erişteli çorbadan 3 kepçe ve 3 kaşıkda zeytinyağlı fasulye,2 yemek kaşığı yoğurt ile ekmek yemedim sonra yine 1 akide şekeri yedim akşam çok acıkırsam light meyveli yoğurt yerim (80 kalori) bugünlük bu kadar spor yapmadım o yüzden az tutuyorum bugün

gripde oldum zaten şimdi tylolhot içip yatıcam reglide olucam yakında of of :(

Son düzenleme:
sabah: meyveli light yoğurt içine 1,5 avuc kadar nesfit koydum

ara:4 tane form kepekli-yulaflı bisküvi

öğlen: meyveli light yoğurt aynı şekilde içine nesfit koydum ve 1 tane soda

akşama bir şey yemek yok!

toplam 300 kalori anca ediyor bugün yediklerim dün biraz fazla kaçırdım o yüzden bu yeterli hazır canım bir şey istemiyoken bugünü böyle geçireyim :D

yok yok olmadıı :(

akşam yemeğimi erken yedim: 1 kepçe çorba
1 form kepekli-yulaflı bisküvi
2 avuç kadar nesfit

ahh ahh buraya yazmadan ara verip tekrar diyet yaptığım zamanlar oldu hatta yaklaşık 1 2 haftadır baya düzenli yapıyorum hatta çok az yiyorum buraya yazdıklarımdan bile az diyebilirim sadece pazar günü 2 dilim pizza yemiştim onlarda inceydi dün çok az yedim bugün sadece 1 tane altınbaşak kepekli biskuviden yedim paketi değil yani moralim çok bozuk zayıfladığımı hissediyorum kollarım inceldi göbeğim gitti pantolonlar bol geliyor ama bugün eczaneye gittim tartılmaya 49! sonra 2 3 kilo fazla gösterdiğini söyledi 2 eczane daha gezdik birinde yine 49 diğerinde 48 son yine gittim yine 48 altımda harley botlar ve mont vesaire vardı gerçi ama taş çatlasa 47 yim demek oluyor bu ! anlamıyorum gerçekten... öleyimmi yemek yemiyorum ki zaten ne zor iş yaa artık 45 e düşsem yeter diyorum

Son düzenleme:
dün akşam yeni tartı aldım ve giyinik olarak tartılmamak gerektiğini öğrendim. eczaneye gittiğimde altımda 1 kiloluk botlar ve kalın montumla tartılınca 48-49 kilo çıkmam normal asıl kilomu öğrendim 45 kiloyum :D çok sevindim 45 kilo olsam yeter diyordum ama 43 e kadar zayıflamaya karar verdim..

bugün yediklerim;

sabah:

3 adet altınbaşak bisküvi
yarım üçgen krem light peynir
yeşilçay

öğlen:
1 avuç nesfit(sade kıtır kıtır yedim öyle )
1 mandalina
1 yemek kaşığı barbunya
sade soda

akşam ise 1 elma ve yeşilçay,rezene çayı içicem bugünlük yediklerim bu saat erken ama başka bir şey yemeyi planlamıyorum..

Son düzenleme:
Back
X