anne adaylarından bu soruma cevap bekliyorum ...

sevdam81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
197
1
26
İstanbul
merhaba ben yeni üyeyim ..arkadaslar 4 aylık evliyim 4.ayımdayım adetime 2 gün var ve eğildigimde sanki karın kaslarım ağrıo gibi hafiften kasıklarımda batma gibi bişide oluyor kalbte çarpıntı oluyor sırt bölgemde hafif ağrı var yani anlayacagınız sanki hasta olacakmışım gibi oluyor sizce bu hamilelil belirtisi miidr?adetten önceki günlerde hamilelik belirtileri sizce nelerdir anne olan adaylar bu sorumla ilgilenirse memnun olurum.he bide uyku basıor iştahım açılıor..:)allah hayılrısını eylesınde merak işte

Canim herkesin hamilelik belirtisi farkli oluyo.. Kimisi milyonlarca belirti sayabiliyo ama kimisi de hicbi belirtim yoktu diyo.. Benim sadece adet olcak gibi agrim vardi o da zaten her ay oluyo.. aylardır deniyoduk gene olmicak hastalncam galiba diyodum hatta. Ama diger aylrdan farkli olarak goguslerim cok fena acimisti normalde o kadar acimazdi.. Sutyen bile acitiyodu..
İnsan cok merak ediyo biliyorum ama adetin gecikirse bi test yap. Ben gecikmein 3.gunu yapmistim bariz pozitif cikmisti. Doktora gidecektim hemen, esim acele etme 1 hafta gecsin bakalim belki yanlistir hemen umutlanmayalim dedi 1 hafta sonra gitmistim tabi adet olmayinca 5 haftalik hamilesin demisti doktor. O hafta cok halsizdim ama surekli uyukluyodum isyerinde bile uyuyakalmisim :) yani acele etme rahat ol.. Zor bisey rahat olmak ama az kalmis zaten kimisi adet gunu test yapiyo pozitifi goruyo. Ama garanti olmasi icin 3-4 gun gecmesini bekle.

hmm tşkr ederim peki bu eczaneden alınan testlerı sabah uykudan uyanır uyanmazmı yapmalıyız :) yenı evlı oldugumdan pek fıkrım yok bana bu knuda yardımcı olurmsunz şimdiden tşkr ederimm

Aslinda sabah yada akşam farketmiyo ama sabah ilk idrarla yapilmasi daha iyiymis oyle diyolar genelde. Beklemis idrar oldugu için beta hcg hormonu daha rhat gorunuyomus. Ben de sabah 7 de yapmistim dayanamayip :)

valla benim hamilelik belirtilerimde aynı seninkine benziyodu ben 4.haftalıkken öğrendim benimde adetim gecikmişti bi kaç gün ama hep adet ağrısı çekiyodum dedim bişi yoktur hastalancam ama 5 gün geçti ki benim normalde gecikme hiç olmazdı test aldım ikinci çizgi çok hafif pembe çıktı arkadaşlarda ihtimal vermedi görünce bende ama dayanamayıp bi şüphe işte kan testi yapınca 4-5 haftalık gebe olduğumu öğrenmiştim bide benimde göğüslerimde hafif acı olmuştu bu belirtide daha önce hiç başıma gelmemişti

merhaba kızlar 1.5 yıllık evliyim 2 aydır ufak ufak çoçuk yapmaya çabalıyoruz şuan adetime 12 13 gün var ama hafif bir leke geldi sarımtırak kokusuz bir leke yumurtlama zamanım geçti regli me de çok var üşütmedim de çünkü idrar çıkarken hiç bi acı yaşamıyorum.Bu neye delalet kızlar bilgi verir misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…