anne aşığı eşim

berensc

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
20
0
6
30
Sorun su ki eşim annesini çok seviyo sever tabiki ama bana sürekli kalk bize cay yap meyve getir kahve yap falan diyor sürekli anasına hizmet ediyim istiyor. KV ayri bi dert biz esimle ne zaman tartissak oğlunu tutuyo. Birşey olmaz kızım boşver saka yapiyo sen aldırma falan deyip bana yükleniyor bir yıllık evliyim KV uç aydır bizde ve nisana kadar kalicam diyo

Ne yapcam bilmiyorum lütfen yardımcı olun eşim bana hic kıymet vermiyo çok morelim bozuk

Yapacak birsey yok gibi ..

Neden nisana kadar kaliyor kendi evi yokmu?

Sende mesafe koy araya yavas yavas.
Esinlede yalniz kalinca konus .
Kendisi hizmet etsin

Memlekette var ama kislari çocuklarına gidiyor oooo esimle konuşmak mi soylesem anında boşar beni demedim söylemeyi kıyamet koptu evde ne yapcam bilmiyorum nisana kadar kafayı yerim herhalde

Memlekette var ama kislari çocuklarına gidiyor oooo esimle konuşmak mi soylesem anında boşar beni demedim söylemeyi kıyamet koptu evde ne yapcam bilmiyorum nisana kadar kafayı yerim herhalde

Annesi icin seni bosuyorsa , Koy kapinin onune , Madem oyle evlenmeseydi kalsaydi annesiyle bir ömür boyu bi evde dengesiz.

Diyorumya hic kiymetim yok gözünde sıkıldım bu adamdanda annesinde bi tane arkadaşım yok anlatacak bende buraya yazdım ne yapmalıyım bilmiyorum

Benim esimde aynisi yazlari bi iki hafta memlekete geliriz kv oper sarilir allahim bi gorsen obur ogluna oyle degil ama benim esim en kicuk oldugu icin mi bilmiyorum ama kucuk de degilki 34 yasinda adam ustune titrer kayinpederim vefat etti bi hafta oldu allah rahmet eylesin suan zatn memleketteyiz esim yirmibes gun hastanrde babasina bakti annesiyle beraber acayip sekilde anneci laf soyletmez bnide tehdit eder gibi konusur anneme saygisizlik yapmiycan diye neler neler anlatsam sayfalar yetmez esimin morali bozuk olsa sorumlusu ben olurum bna trip yapar onceden gelemiyolardi ustanbula yanimiza cunku kayinpederim yillardir koah hastasiydi rahmetli oldu simdi gelir artik bes alti ay kalir bide 40 yasinda gorumce var evlenmemis oda gelcek tabi esim kesinlikle burakmaz obur elti yuz vermez kaldi bana :KK51:

Demekki bi tek benim eşim değilmiş bu biraz rahatlattı beni benim kesimde en küçük ayni şeyleri bende yaşıyorum allah sanada kolaylık versin banada:110:

Sorun su ki eşim annesini çok seviyo sever tabiki ama bana sürekli kalk bize cay yap meyve getir kahve yap falan diyor sürekli anasına hizmet ediyim istiyor. KV ayri bi dert biz esimle ne zaman tartissak oğlunu tutuyo. Birşey olmaz kızım boşver saka yapiyo sen aldırma falan deyip bana yükleniyor bir yıllık evliyim KV uç aydır bizde ve nisana kadar kalicam diyo
nisan ayına kadar bekleyeceğiz yapacak pek bişey yok

oooo bizim kp den beterleri varmış ya bu ne böyle

7 ay misafirlik mi olur muş:KK57:

Ayy sorma ya kimsede uç aydan fazla kalamiuo gelinler istemiyordu diye oğulları da ses cikaiyo karılarına bi benimki anne hastası ağzımı actirmiyo:63:

Bazi erkekler kendilerine es degil de annelerine hizmetci aliyorlar bence evliligi oyle goruyorlar. Senden birsey istediginde kalkta kayinvalidemle bana sen getir biz yiyelim de hic katlanamam boyle tiplere. Bende kv ile cok sknti yasadim ama esim hep yanimda sen haklisin der bana. Ben zaten hep bana hakvermesinden cok kim hakliysa onun yaninda olmasini istiyorum. Bence konus esinle benimle annene sana hizmet edeyim diye mi evlendin de ???

O seni boşamadan sen onu boşa bence.
Eşini insan yerine koymayan erkekten ne adam olur ne koca ne de çocuklarına baba!

Oooooof eşim eve gelsin istemiyorum hep çalışsın istiyorum gelir gelmez canim sıkılıyor bende onları ana oğul bırakıp annemlerin yanina gidicem bi ay alsın anasına doysun beyefendi

Ben senin anana hizmetcilik yapmak icin evlenmedim emirler yagdiramassin katya onu getir bunu yap bosayacaksada hassss..sin ordan bu kadar net evlendigimden beri kvye bir bardak su getirmiş degilim bu kadarıda hoş degilde isteyemiyor zaten :D sen koy tavrini

Ben yatacak olsam KV gelinler yatmaz diyo oğlu bi koltuğa kendi bi koltuğa seriliyor ben kendi evimde eşimin yanina bi köşeye oturuyorum hanımefendi hic istifini bozmaz

Yeni evliyken kaynana beni eşime keserdi oda her söylediğine inanırdı onun yüzünden hep kavga ederdik geçende şu harbiyeli fatih dizisinde kaynanayı görünce herhalde anladı ,geçen yine denedi ama artık eşim yüz vermiyor gençken işler zor

Ben yatacak olsam KV gelinler yatmaz diyo oğlu bi koltuğa kendi bi koltuğa seriliyor ben kendi evimde eşimin yanina bi köşeye oturuyorum hanımefendi hic istifini bozmaz
Kocan evde yokken imali imali konus, pıl pırtisini alsin gitsin.bu ne boyle..kül kedisi misin..

Back
X