anne aşığı eşim

oooo bizim kp den beterleri varmış ya bu ne böyle

7 ay misafirlik mi olur muş:KK57:
haklısın 7 ay misafirlik olmaz ama bu hanımlar kendilerini misafir gibi görmüyor ki zaten. evin sahibi onlar. eş de onun oğluyla ilgilenen bakıcı niyetine.

Sorun su ki eşim annesini çok seviyo sever tabiki ama bana sürekli kalk bize cay yap meyve getir kahve yap falan diyor sürekli anasına hizmet ediyim istiyor. KV ayri bi dert biz esimle ne zaman tartissak oğlunu tutuyo. Birşey olmaz kızım boşver saka yapiyo sen aldırma falan deyip bana yükleniyor bir yıllık evliyim KV uç aydır bizde ve nisana kadar kalicam diyo

Allah yardımcınız olsun çok ama çok zor bir durum .. Ne denilir ki annesi atamazda dışarıya ..:( :( :( Ama nisana kadar da çok zor ya o nasıl iş anlamadım :((

pufff bu ne ya kole ne demektir ya elinizemi yapisir iki hizmet etseniz yasli sonucta ve sizde o hale dusuceginizi lutfen unutmayin karsinizdakinede ona gore davranin size eziyet etmiyorsa ben karsiyim kardesim buyuk buyuktur esinizinde annesidir unutmayin ve sizde yarin ayni durumda olabilirsiniz lutfen goz onunde bulundurun..

pufff bu ne ya kole ne demektir ya elinizemi yapisir iki hizmet etseniz yasli sonucta ve sizde o hale dusuceginizi lutfen unutmayin karsinizdakinede ona gore davranin size eziyet etmiyorsa ben karsiyim kardesim buyuk buyuktur esinizinde annesidir unutmayin ve sizde yarin ayni durumda olabilirsiniz lutfen goz onunde bulundurun..
Gelin bide siz yedi ay kalın o zaman bende biraz rahatlarim gelmesinden rahatsız değilim yeni evli birine gelip yedi sekiz ay kalıp yatak odasına kadar karışmasindan sikayetciyim

onlar daha cok yeni evli,birbirlerine doyamamislar ki eve gelip kv kuruluyor.hastalik olur,Allah korusun yatalaklik olur el mahkum sokaga aticak hali yok kizcagizin bakar..ama kendine hizmet ettirmek icin gelip yeni evlilerin evine kurulmak ayiptir.benimde oglum var,cok isterim ilerde ziyaret etmek,Allah elden ayaktan dusurmesin de ziyaret disinda gidip bas koseye kurularak rahatsizlik verip huzursuzluk yaratmak istemem.

Biz daha bir aylık evlyken gorumcemle geldiler iki gün sonra gorumcem hadi anne biz gidelim biraz yanlız kalsinlar dedi KV de bir aydır yeter yanlız kaldılar dedi gorumcem zorla çıkardı evden simdi beni eleştiren arkadaşa söylüyorum haksiz miyim

ne demek bize çay getir
kan çıkar valla
hayır aşkım bi çay koyar mısın ya da ne bileyim bi çay içelim mi dese neyse de
onu getir bunu götür az ye de uşak tut kendine derim valla annesinin yanında.

Sorun su ki eşim annesini çok seviyo sever tabiki ama bana sürekli kalk bize cay yap meyve getir kahve yap falan diyor sürekli anasına hizmet ediyim istiyor. KV ayri bi dert biz esimle ne zaman tartissak oğlunu tutuyo. Birşey olmaz kızım boşver saka yapiyo sen aldırma falan deyip bana yükleniyor bir yıllık evliyim KV uç aydır bizde ve nisana kadar kalicam diyo
Eşinize az ye de uşak tut deseydiniz. Kaynananızın yaptığı cahillik yahu senin 1 yıllık yeni evlilerin evinde 3 ay ne işin var. Onlar yeni evli özel durumları olur başka bişey olur. Kıskançlık da sezdim nedense. Birde eşiniz kendisini anasına ispatlamaya calisiyo heralde bak otariter erkeğim falan. Nasılsa kaynana gidecek o zaman elinize düşer

Memlekette var ama kislari çocuklarına gidiyor oooo esimle konuşmak mi soylesem anında boşar beni demedim söylemeyi kıyamet koptu evde ne yapcam bilmiyorum nisana kadar kafayı yerim herhalde
Eşiniz sizi ne kadar çok seviyormuş gıpta etmemek elde değil. O zaten anasıyla evliymiş, sizi de kendilerine hizmet edesiniz diye kuma olarak almış. Konuşsam anında boşar diyorsunuz. Konuşmadan sorunlar nasıl halledilecek ? Ya her ihtimali göze alıp oturup konuşacaksınız ve size değer veriyorsa o da ilişkiniz için bir orta yol arayacak, ya da boşar korkusuyla bir ömür susacaksınız böyle devam edecek, başka yolu yok bu işin.. Ki anası için sizi boşayacaksa zaten boşasın bana kalırsa.. Allah sabır versin..

Bende ole diyorum ben bu evde hizmetçi değilim diyorum KV hemen gelinin kadinsin sen yapmicanda koçan mi yapacak falan diyo gıcık

esinde bitiyor is. maalesef o da bu konuda baya zayif duruyormus. isin zor.
kavga etsen bu konuda tam ters teper, annesinin tarafini tutar daha da ona kayar, tatli tatli caktirmadan zekice islemek lazim bazi seyleri kafasina sanirim.
kaynanan da iyi coreklenmis bu arada, nedir aylarca birinin evinde kalmak allahaskina. boyle zihniyetsizlerden korusun allah bizi.

Diğer eltiler nasıl yapıyorsa sende aynısını yapabilirsin canım. 7 aylık misafirlikmi olunurmuş hem de yeni evli çiftin evinde :KK57: Nasıl bir düşüncesizlik. Tamam hizmet edersin hürmet gösterirsin ama eşin hadi getir hadi götür dedikçe de batar insana yahu :KK20:

Back
X