Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın 7 ay misafirlik olmaz ama bu hanımlar kendilerini misafir gibi görmüyor ki zaten. evin sahibi onlar. eş de onun oğluyla ilgilenen bakıcı niyetine.oooo bizim kp den beterleri varmış ya bu ne böyle
7 ay misafirlik mi olur muş![]()
Sorun su ki eşim annesini çok seviyo sever tabiki ama bana sürekli kalk bize cay yap meyve getir kahve yap falan diyor sürekli anasına hizmet ediyim istiyor. KV ayri bi dert biz esimle ne zaman tartissak oğlunu tutuyo. Birşey olmaz kızım boşver saka yapiyo sen aldırma falan deyip bana yükleniyor bir yıllık evliyim KV uç aydır bizde ve nisana kadar kalicam diyo
Gelin bide siz yedi ay kalın o zaman bende biraz rahatlarim gelmesinden rahatsız değilim yeni evli birine gelip yedi sekiz ay kalıp yatak odasına kadar karışmasindan sikayetciyimpufff bu ne ya kole ne demektir ya elinizemi yapisir iki hizmet etseniz yasli sonucta ve sizde o hale dusuceginizi lutfen unutmayin karsinizdakinede ona gore davranin size eziyet etmiyorsa ben karsiyim kardesim buyuk buyuktur esinizinde annesidir unutmayin ve sizde yarin ayni durumda olabilirsiniz lutfen goz onunde bulundurun..
pufff bu ne ya kole ne demektir ya elinizemi yapisir iki hizmet etseniz yasli sonucta ve sizde o hale dusuceginizi lutfen unutmayin karsinizdakinede ona gore davranin size eziyet etmiyorsa ben karsiyim kardesim buyuk buyuktur esinizinde annesidir unutmayin ve sizde yarin ayni durumda olabilirsiniz lutfen goz onunde bulundurun..
Eşinize az ye de uşak tut deseydiniz. Kaynananızın yaptığı cahillik yahu senin 1 yıllık yeni evlilerin evinde 3 ay ne işin var. Onlar yeni evli özel durumları olur başka bişey olur. Kıskançlık da sezdim nedense. Birde eşiniz kendisini anasına ispatlamaya calisiyo heralde bak otariter erkeğim falan. Nasılsa kaynana gidecek o zaman elinize düşerSorun su ki eşim annesini çok seviyo sever tabiki ama bana sürekli kalk bize cay yap meyve getir kahve yap falan diyor sürekli anasına hizmet ediyim istiyor. KV ayri bi dert biz esimle ne zaman tartissak oğlunu tutuyo. Birşey olmaz kızım boşver saka yapiyo sen aldırma falan deyip bana yükleniyor bir yıllık evliyim KV uç aydır bizde ve nisana kadar kalicam diyo
Eşiniz sizi ne kadar çok seviyormuş gıpta etmemek elde değil. O zaten anasıyla evliymiş, sizi de kendilerine hizmet edesiniz diye kuma olarak almış. Konuşsam anında boşar diyorsunuz. Konuşmadan sorunlar nasıl halledilecek ? Ya her ihtimali göze alıp oturup konuşacaksınız ve size değer veriyorsa o da ilişkiniz için bir orta yol arayacak, ya da boşar korkusuyla bir ömür susacaksınız böyle devam edecek, başka yolu yok bu işin.. Ki anası için sizi boşayacaksa zaten boşasın bana kalırsa.. Allah sabır versin..Memlekette var ama kislari çocuklarına gidiyor oooo esimle konuşmak mi soylesem anında boşar beni demedim söylemeyi kıyamet koptu evde ne yapcam bilmiyorum nisana kadar kafayı yerim herhalde