Anne baba aranması

Bunları düşünmeyin boşverin .
Bende annemi hergün ararım defalarca bazı konuşmalarımız 1saat 10 dakika oldu mu tel kendi kapatıyo :) Ama babamı 40 yılda bir ararım onunla konuşmak çok zevk vermiyo çok hızlı konuşur hatta sadece kendisi konuşur bir bakmışım kapatmış bile

Eşimin ailesinide çok önemli bişey olmadığı sürece aramam eşimde eskiden hiç aramazdı şimdi ararlarsa açıyo kendi ararsada 50 saniyeyi geçmiyo.

Onun ailesi o bilir neyapacağını
Haklısınız dinlıcrm sizleri karışmam üzülmem de artık ya ayrıca üste biri iyi gelin rolü dıyo da asla öyle düşünmedim beklerler aranmayı falan dıye üzüldüm sadece ben ararım bazen artık

Karışmayın. Telefonla konuşmayı o kadar sevmiyorum ki annem babam da olsa en fazla 1-2 dk sürer. Kv kp zaten anca bayram kandilse araşırız ya da söylenmesi gereken bi şey varsa. Hatta kv arayınca korkuyorum birine bi şey mi oldu niye arıyo diye panikle açıyorum.
Hele birisi birini aramam için ısrar ediyorsa hatırlatıyorsa falan arayacağım varsa da aramıyorum ters tepiyo. Muhtemelen siz ara ara diye baskı yaptıkça arayacağı varsa da aramıyordur eşiniz
Hayır baskı yapmıyorum dün öyle söyledim sordum oda zaten sizin soyledıklerınızı soyledı bana . Karışma sen ara vs diye ben düşünüyorum diye hatta yapmacık olduğumu söyledi cok üzüldüm asla ondan degıl bende bebek büyütüyorum kızımın bana öyle davranmasını istemem

off bana da bir baskı var sürekli ara diye.kv kp ve görümcem arıyorum ama yetmiyor.konuşacak birşey bulamıyorum ve ara edikçe aramak gelmiyor içimden.biraz aramadım aradığımda açmadı telefonu.şimdie ona buna diyor aramıyor beni diye.çok sıkıldım eşinizde sıkılmıştır muhtemelen.

Özlemıyormusun oturup sohbet etmeyı falan bir bardak cay içmeyı yooo dıyo deli olacam ya cok üzüldüm . Bana da öyle davranır bu ilerde bilmıyorum . Dedim seni bir dağa atsınlar orda yaşa en iyisi yabani

ya sen karısısın kendini nasıl bir tutabiliyorsun? ayrıca ailesi ile arasındaki ilişkiye sen müdahil olma. yeri gelir ters bi laf eder canın sıkılır. kendi aileni ara sor ona da karışma bence..

Haklısınız dinlıcrm sizleri karışmam üzülmem de artık ya ayrıca üste biri iyi gelin rolü dıyo da asla öyle düşünmedim beklerler aranmayı falan dıye üzüldüm sadece ben ararım bazen artık

Üzülme çok ciddiyim bende üzüldüm kvciğime aradım sabah akşam sen anneni kaç kere arıyosun beni kaç kere arıyosun dedi ? Halbuki yalnız kaldı oğkuda aramıyo diye arıyodum . Şimdi arasa açmıyorum sen üzüldükçe üzerler boşver

Seni kim doğurdu kim büyüttüyse sen onları düşün

Merak ettim neden eşinize bu kadar takmışsınız? Hangi ülkede yaşıyorsunuz? Lütfen çıkın biraz sosyalleşin, arkadaş bulun yoksa akli melikelerinizi kaybedersiniz Allah korusun.

kızlar ben ailemi arar sorarım ki bu böyle gerekir ailemiz onlar kardeşlerimi ararım falan . Ya eşim YÖK cokkkkkk nadir arar aramıyor ya :KK43: rahatsız oluyorum dün söyledim arasana konussana bana karışma diyo. Benden daha iyi düşünemezsin dıyo falan falan sen ara aileni veya benım ailemi napıosan yap bana karışma dıyo. Ya dedim o zaman bana da öyle davranırsın sen ayrıca senın kızın ilerde seni aramazsa ne hıssedersib. Onlar seni bakmış büyütmüş bir nasılsın anne baba demeyı hakketmiyorlarmış veya kardeşlerini de aramaz . Anlamıyorum ya cok üzülüyorum . Ya özlemıyormusun dıyorum ne konuscam dıyo iki dk konuşur biter dıyo . Hıc ailesine yakın degıl uzakta yaşıyoruz ben cok özlerim ararım falan ama onda tık YÖK ya bu nedir
Ne sıklıkla arıyor. Benm eşmde aramaz çok benm ailemi zaten hiç aramazda kendi ailesinide genelde onlar ararlar haftada bir. Bende aramam onun ailesini bi sorun yok ama. Kendi ailemide babamla haftada bir annemle de hamile kaldğmdan beri hergun konşuyrm. Ama gebe kalana kadr onlada haftada bir. İki taraflada sorunumuz yok ama biz karı-koca soğuk yapıdayız maalesf. Ben hiç ara demem o da bana demez:) gül gibi geçinip gidyoz. Ben kendi ailemi araçıyorum yine beni yetiştiren yetştirmş. O da onların sorunu artık

kızlar ben ailemi arar sorarım ki bu böyle gerekir ailemiz onlar kardeşlerimi ararım falan . Ya eşim YÖK cokkkkkk nadir arar aramıyor ya :KK43: rahatsız oluyorum dün söyledim arasana konussana bana karışma diyo. Benden daha iyi düşünemezsin dıyo falan falan sen ara aileni veya benım ailemi napıosan yap bana karışma dıyo. Ya dedim o zaman bana da öyle davranırsın sen ayrıca senın kızın ilerde seni aramazsa ne hıssedersib. Onlar seni bakmış büyütmüş bir nasılsın anne baba demeyı hakketmiyorlarmış veya kardeşlerini de aramaz . Anlamıyorum ya cok üzülüyorum . Ya özlemıyormusun dıyorum ne konuscam dıyo iki dk konuşur biter dıyo . Hıc ailesine yakın degıl uzakta yaşıyoruz ben cok özlerim ararım falan ama onda tık YÖK ya bu nedir
Sen ara sor adamin huyu suyu oyleyse niye usteleyip zorluyorsun.

Bazen degistirmeye calismak yerine saygi duymaliyiz.

Back
X