Malesef onlar yok, yıllarca korkmuş pusmuş sesini çıkarmamış. Her yıl ben boşancam derdi nedenini bile sorgulamadan tamam derdik, biz sadece anlaşamıyorlar, geçici soğukluklar falan var zannediyorduk ama buna rağmen arkasında durduk, her seferinde kızım dedi vazgeçti. Bu yaz asıl yaşadıklarını anlatınca dehşete düştük. Dönmemesi içinde sürekli yakasında olduk, Çocuk böyle bir ortamda yetiştirilmez, çocuğunu düşünüyorsan zaten boşanırsın. Aslında şöyle birşey de var eşiyle hiçbir şeklide beraber olmuyorlarmış, adam sapık topuklu ayakkabıyla üstümde yürü diyormuş, normal birliktelik olmuyormuş, senin isteklerin umrumda değil benim istediğimi yapacaksın diyomuş, yapmasam psikolojik işkence yapıyordu dedi, karşısına geçip aşağılıyormuş işte bıçakla üstüne yürüyormuş falan. Böyle bir babaya çocuk istese bile velayeti verebilirmi mahkeme?Ablanız kendini banyoya kilitlediğinde kapıyı bıçakla dürtmekten bahsetmişsiniz. Bu aşamada uzman yardımı alırken ablanız tüm yaşadıklarını anlatsın. Sonrasında kızım da bu durumdan zarar gördü , çocuğun önünde yaşandı diye belirtsin. Çocuğun ruhunda yara kalmaması için uzman yeğeninize anlattıracaktır olayları.
Sonrasında mahkeme aşamasında kullanabilirsiniz. Keşke bunlara gerek kalmasa tabi. Ablanızın darp raporu , karakol şikayeti var ise hepsini dosyalayın.
Malesef onlar yok, yıllarca korkmuş pusmuş sesini çıkarmamış. Her yıl ben boşancam derdi nedenini bile sorgulamadan tamam derdik, biz sadece anlaşamıyorlar, geçici soğukluklar falan var zannediyorduk ama buna rağmen arkasında durduk, her seferinde kızım dedi vazgeçti. Bu yaz asıl yaşadıklarını anlatınca dehşete düştük. Dönmemesi içinde sürekli yakasında olduk, Çocuk böyle bir ortamda yetiştirilmez, çocuğunu düşünüyorsan zaten boşanırsın. Aslında şöyle birşey de var eşiyle hiçbir şeklide beraber olmuyorlarmış, adam sapık topuklu ayakkabıyla üstümde yürü diyormuş, normal birliktelik olmuyormuş, senin isteklerin umrumda değil benim istediğimi yapacaksın diyomuş, yapmasam psikolojik işkence yapıyordu dedi, karşısına geçip aşağılıyormuş işte bıçakla üstüne yürüyormuş falan. Böyle bir babaya çocuk istese bile velayeti verebilirmi mahkeme?[/QUOTE]
Teşekkür ederim :)Bunu ancak bir avukat yanıtlayabilir. Ablanızın bundan sonraki hayatında kızıyla beraber çok mutlu olmasını diliyorum :)
karşı tarafın sizin kadar bilinçli olmaması cocugu cok cok etkiliyo anladığım ama bence siz kendinize yakın tuttukca cocuk da sizin gibi düşünmeye başlayacaktır zamanla. Allah yardımcınız olsun 7 yaşında bu zorluklara gögüs gerer inşallah miniğimiz.Tanıdığı birinin konuşmasına ben izin vermedimaslında ünkü yeterinde doldurulmuş, biri çıkıp aksini söylese, kime güveneceği konusunda bocalayacaktır, İşin kötüsü şuanda büyük bir değişim yaşıyor, anne baba boşanıyor ev değişikliği olacak üstüne okulunu değiştirecek, arkadaş çevresi falan hayatında köklü değişiklikler olacak. Tıbbi yardımı kesinlikle vercez annesi zaten onun içn yaşıyor elinden geleni yapacaktır. Ama bu hep böyle gitmez umarım, sürekli çocuğun psikolojisiyle oynamazlar.
Sağolun. Allah razı olsunkarşı tarafın sizin kadar bilinçli olmaması cocugu cok cok etkiliyo anladığım ama bence siz kendinize yakın tuttukca cocuk da sizin gibi düşünmeye başlayacaktır zamanla. Allah yardımcınız olsun 7 yaşında bu zorluklara gögüs gerer inşallah miniğimiz.
7 yaşındaki çocuklara mahkemenin kimde kalmak istiyorsun diye sorduğunu duyduk. Açıkçası zehirleme çalışmalarıda bundan başlamıştır diye düşünüyoruz. Biz elimizden geleni yapcaz inşallah yeterli de olur.Destek aldıktan sonra doktorun tavsiyelerine uyun bence
Mahkemenin babaya vereceğini zannetmiyirum
Çocuğa sormazlar daha kucukmus
Annede kalir ama babaya da gittiğinde zehirlerler yavruyu
Sizin tek yapmaniz gereken evde ona çok huzurlu bir ortam vermeniz
Sizin yaninizda mutlu olursa orayi unutur insallah
Çok şükür öyle sorunları yok güzel bir işide var bakıldığı zaman mahkeme anneye verecek gibi ama işte bazen korkuda oluyor içimizde. İnşallah çocuk içinde ablam içinde hayırlısı olur.ablanız yeğeniniz bir uzman raporuyla mahkemeye çıksa ve çocuk o güne kadar baba kötülenmeden sevildiğine korunacağına ikna edilse hatta gelecek ile ilgili birlikte planlar yapılsa zaten güven duymaya tarafları kıyaslamaya başlar benim oğlumda 7 yaşinda babasından gelince bazen kırılıyo orda siz benim ailemsiniz ben hepinizin karnından çıktım diyo kim nasıl davranıyo ayırt adebiliyo velayet olayında ablanızın ahlaki yada psikolojik sorunu yoksa ve mahkeme kusurlu bulmazsa olur büyük ihtimal alır inşallah diyelim yaradan inşa etsin
Şok oldum şu anAblamın 10 yıldır çektiği hem fiziki hem cinsel şiddeti bu yaz bize anlatmasıyla, bütün aile boşanmasında ısrarcı olduk ki düzelebilecek sorunlar değildi. 7 yaşında kızları var, annem birkaç gün yanlarına gidip sorunun boyutunu kendim göreyim dedi, 2 gün görmesi yetti, dün ablamı ve yiğenimi alarak evden çıkmış. Sorun şu ki, yiğenim kv tarafından büyütüyordu ve dünden beri, anneme ben sizinle kalmıycam beni yatılı okula vereceksiniz, annesine dönüp ben seni sevmiyorum babamdan ayrılıyorsun falan gibi laflar ediyormuş. Yiğenim anneme korku dolu gözlerle bakıyormuş. Kv nasıl bir vicdan barındırıyorsa artık çocuğun travma yaşamasına neden oluyor. Psikoloğa götürecekler ama bunun yanında önerileriniz var mı?
Birde eşiyle hiçbir şeklide beraber olmuyorlarmış, adam sapık topuklu ayakkabıyla üstümde yürü diyormuş, normal birliktelik olmuyormuş, senin isteklerin umrumda değil benim istediğimi yapacaksın diyomuş, yapmasam psikolojik işkence yapıyordu dedi, karşısına geçip aşağılıyormuş işte bıçakla üstüne yürüyormuş falan. Böyle bir babaya çocuk istese bile velayeti verebilirmi mahkeme?
Bizde duyunca şok olmuştukŞok oldum şu an
Davayı bugün açacak. Kv desine göndermemeyi düşünüyor artık çünkü kadın zehirli yılan gibi. Torununu düşünmüyor ki hiç.inşallah ama karşı tarafla artık akraba gibi ziyaretler olması çocuğu doldurma fırsatı verir onlara yollamayın hakim gün tayin edene kadar dava açıldımı bu arada
Üstüne yürüyünce ne oluyorr aaa cidden şaştım yaBizde duyunca şok olmuştuk
Orasını biz de çözemedik ki nasıl bir sapıksa artık, aklımız almıyor pek onun beyninden geçeni. Bizden uzak dursunlarda Allah bildiği gibi yapsın.Üstüne yürüyünce ne oluyorr aaa cidden şaştım ya
Baba tarafı dolduruşa çok getirmiş belli ki...
Ben böyle insanların Allah tez zamanda canını alsında kurtulalım diyorum..
Dünya pislikten kurtulmuş olur...
İnşallah öyle olur. Bu çocuk büyüyüp de topuklu ayakkabı giyecek yaşa geldiğinde adam niyeti bozacak mı acaba? İnsanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.Tövbe yarabbim daha neler duyacağız... biran evvel boşansın ablanız bana göre çocuğuda anneye verir hakim...
sapık herife kalkıp da çocuk mu verilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?