anne baba kavgasııı çok sıkıldım...:(

asudemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
106
1
96
İstanbul
meraba arkadaşlar annemle babam ben evlendikten sonra kayseriye göç ettiler kayseriye göç ettikten sonra tartışmaları arttı ve bu tartıışmalar eve bilgisayar alındıktan sonra dahada arttı :5:babam işte okey oynuyor nette diger oyunlarda var ordaki arkadaşlarıyla konuşuyor annem de bunu kıskanıyor sürekli olay çıkarıyor yani evlerinin hiç tadı tuzu yok bayramda gitmeyi düşünüyordum vaz geçtim gitmiyecem gitsem nolacakkiii benim moralimi dahada bozacaklar..... zaten şu anda aglamaktan gözlerim şişti:(offfff napıcam ben yaa aşşagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık birini desteklesem biri küsüyor birini desteklesem biri kusuyor...:5::5::5:

ben karışmam de ve onların birbirlerini eleştiren sözlerini sakın ama sakın dinleme...

dinlersen yüz bulurlar. onlar bir şekilde birbirlerini idare ederler, olan senin moraline olur.

yaşlar gecsede olgunlaşamıyoruz bır turlu..
kımı pc başında kımı oyun..
yuz yuze dertleşmek paylaşmak unutulur oldu..
zamana ayak uydururken gecmışımızı gelecegımızı ınsanı duygularımızı yok eder olduk..
kararında dozunda bırakmayı bılsek..
teknolojıye kımsenın bırşey dıyecegı yok..
gecerlı doz ayarını bılmek gerek her konuda..
hepımızın aılesınde oluyor zaman zaman tartışmalar..
bızımkılerı yazsam trajı komedı derdınız..
bırgun bızımkıler tartışıyor..
kac yaşına geldınız alışmadınız bırbırınıze (huylarınıza)demıştım..
kız kardeşımle konuşurduk..
buyuklerımız bızlere akıl verecekken,bızler buyuklerımıze(anne baba) akıl verecegız derdık..
can cıkar huy cıkmaz mısalı..
saglık olsunda gerısı bır şekılde hallolur ınşaallah..

yaşlar gecsede olgunlaşamıyoruz bır turlu..
kımı pc başında kımı oyun..
yuz yuze dertleşmek paylaşmak unutulur oldu..
zamana ayak uydururken gecmışımızı gelecegımızı ınsanı duygularımızı yok eder olduk..
kararında dozunda bırakmayı bılsek..
teknolojıye kımsenın bırşey dıyecegı yok..
gecerlı doz ayarını bılmek gerek her konuda..
hepımızın aılesınde oluyor zaman zaman tartışmalar..
bızımkılerı yazsam trajı komedı derdınız..
bırgun bızımkıler tartışıyor..
kac yaşına geldınız alışmadınız bırbırınıze (huylarınıza)demıştım..
kız kardeşımle konuşurduk..
buyuklerımız bızlere akıl verecekken,bızler buyuklerımıze(anne baba) akıl verecegız derdık..
can cıkar huy cıkmaz mısalı..
saglık olsunda gerısı bır şekılde hallolur ınşaallah..

evet babamda biraz abartılı kullanıyor bi adam sabah yediden öglen ikiye kadar pc başında oturur mu yahuu hiçmi sıkılman al karını git gez toz ne var bunda ....bizde ablamla konuşuruz bunlar bize akıl verecegi yere bize önderlik edecekleri yere biz bunlara akıl veriyoruz. diye ........

ben karışmam de ve onların birbirlerini eleştiren sözlerini sakın ama sakın dinleme...

dinlersen yüz bulurlar. onlar bir şekilde birbirlerini idare ederler, olan senin moraline olur.

valla arkadaşım dinlemeyim diyorum yinede dinliyorum... işteee ama bugun son darbeydiii bagırdım çagırdım suratlarına kapadım telefonu..kaç yaşına geldiniz hala çocuk gibisiniz dedimm el gitgide akkıllanır siz de yaşlandıkçamı saflaşıyonuz dedimm siz bizee dogru yolu gösterecenize böyle sürekli kavga yapıyonuz dedim sinirimdem agladım kapattım babam iki kere aradı açmadım telefonu bu ne yaaaaa kaç yaşında adamlar........

Back
X