• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne babanın ettiği beddua tutarmış....!

pantera14

Kapesesezede :(
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
6.461
673
198
.....................................................

Son düzenleme:
anne babanın bedduası tutarmıs basınaa böle bi olay gelen varmı gercekten tutuyomuu :((

anne baba beddua etmez.onların lafını dinlemeyince e sen başına gelince görürsün derler bu da tam beddua değil

sabah eğer böyle olursan anne anne deme sonra dedi öyle oldum :)

annenin bedduası tutmaz cunku emzirdiği sütü korur,ama babanınki tutar diye bılıyorum....

aynen canım benim annemde öyle der annenin bedduasını süt kesermiş ama babanın ki tutarmış:50: allah hepimizi hayırlı evlat eylesin beddua çok kötü :50: bide aklıma geldi kaynananın bedduası da tutarmışş

Son düzenleme:
haklının,mazlumun bedduası tutar..tabiki bu haksızlığa uğrayan kişi sonsuz hakka sahip olan anne,babaysa korkarım Allahımdan haydihaydi tutar..oyüzden beddua almamak,aldıysakta af dileyip gönül almak lazım. Allahıma şükür ben almadım,,ama alan ve tutanları biliyorum

aynen canım benim annemde öyle der annenin bedduasını süt kesermiş ama babanın ki tutarmış:50: allah hepimizi hayırlı evlat eylesin beddua çok kötü :50: bide aklıma geldi kaynananın bedduası da tutarmışş

kaynanamı oda bir anne sonucta..ancak k.validenin bedduası gelinemi tutuyormuski? ozaman bende sunu dıyebılırmıyım gelının bedduası kime kimlere tutuyor acaba ? ;) bir baska arkadasın dediği gibi mazlumun,haksız kişilerin ahı oyle bi tuutyorki yani cuk diye oturuyor yerıne..çokta iyi oluyor..zaten Allah bu dunyadan insanları cekmeden öldürmüo ben buna inanıyorum sahsen..

ayy annemle çoook ciddi bi tartışmadan sonraa
bana ciddi ciddi beddua etti etmek istemiyorum ama dedi o anki halimiz sinirimiz
kimse anlayamaz ama..korkuyorum inş tutmaz saten barışırız hemen amaa püüfff :///

Back
X