Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynen canım benim annemde öyle der annenin bedduasını süt kesermiş ama babanın ki tutarmış allah hepimizi hayırlı evlat eylesin beddua çok kötü bide aklıma geldi kaynananın bedduası da tutarmışş
haklının,mazlumun bedduası tutar..tabiki bu haksızlığa uğrayan kişi sonsuz hakka sahip olan anne,babaysa korkarım Allahımdan haydihaydi tutar..oyüzden beddua almamak,aldıysakta af dileyip gönül almak lazım. Allahıma şükür ben almadım,,ama alan ve tutanları biliyorum
aynen canım benim annemde öyle der annenin bedduasını süt kesermiş ama babanın ki tutarmış allah hepimizi hayırlı evlat eylesin beddua çok kötü bide aklıma geldi kaynananın bedduası da tutarmışş
kaynanamı oda bir anne sonucta..ancak k.validenin bedduası gelinemi tutuyormuski? ozaman bende sunu dıyebılırmıyım gelının bedduası kime kimlere tutuyor acaba ? bir baska arkadasın dediği gibi mazlumun,haksız kişilerin ahı oyle bi tuutyorki yani cuk diye oturuyor yerıne..çokta iyi oluyor..zaten Allah bu dunyadan insanları cekmeden öldürmüo ben buna inanıyorum sahsen..
ayy annemle çoook ciddi bi tartışmadan sonraa
bana ciddi ciddi beddua etti etmek istemiyorum ama dedi o anki halimiz sinirimiz
kimse anlayamaz ama..korkuyorum inş tutmaz saten barışırız hemen amaa püüfff :///