Kayinvalidenizi kaybettiginizde ne kadarlik evliydinjz?Merhaba hanımlar başlıktaki gibi anne babamı çok şükür kaybetmedim ama annem dediğim kayınvalideciğimi kaybedeli yaklaşık 1.5 yıl oldu ve ben hep taze yaşıyorum acımı hüzünlü bir şarkı bile duysam aklıma o geliyor , yarın kaynımın nişanı var ben annem yok göremedi diye ağlıyorum şuan.. Ama asıl sorunum şu kayınvalideme bu kadar yanıyorum üzerinden 2 yıla yakın Zaman geçmesine rağmen Rabbim gecinden versin onlara sağlık sıhhat versin ama anne babamı kaybedince nolacakbu düşünceyi atamıyorum kayınvalidemi gömerken dahi aklımda idi bu fikir yoksa Zaman böyle büyük acılar için ilaç olmuyor mu ? Annem de hala ağlar anne babasına Kayınvalidemi kaybettiğimde 5-6 ay çocuklarım eşim evim gözümde sıfırdı anne babamda ömür boyu mu bu halde olucam ben
7Kayinvalidenizi kaybettiginizde ne kadarlik evliydinjz?
Gun ay yil??
Hayırdır gün ay yılı ne yapacaksınız neden sordunuz ki?Gun ay yil??
Cunku bu kadar yogunlukta kayinvalide hissi fazla gibi. Eger 8-10 yildir cok yakin degilseniz kendi annesi yasayan ve onunla sorun yasamayan bir insan bu kadar uzun sure bu kadar derin bir aci cekmemeli esinin annedine karsi. Acaba esiniz mi bu duygulari hissetmenize yol acacak bir enerji yayiyor yoksa sizde depresyon mu basliyor...Hayırdır gün ay yılı ne yapacaksınız neden sordunuz ki?
Ah pardon cnm ya hiç farketmedim yazmamışım 7 yıl cnm .. Annemle çok iyiyiz sorunum yok şükür eşim etken olamaz çünkü o cenazede bile ağlamadı aksine ilk dönem bana kızıyordu yeter kendini heba etme diye ..Cunku bu kadar yogunlukta kayinvalide hissi fazla gibi. Eger 8-10 yildir cok yakin degilseniz kendi annesi yasayan ve onunla sorun yasamayan bir insan bu kadar uzun sure bu kadar derin bir aci cekmemeli esinin annedine karsi. Acaba esiniz mi bu duygulari hissetmenize yol acacak bir enerji yayiyor yoksa sizde depresyon mu basliyor...
Bakin ne guzel demissiniz "ilk kaybettigimde 5 - 6 ay cocuklarim esim gozumde yoktu" diye. Sonra acisi azalmis. Cunku acilar zamanla hep azalir. Kayinvalide vefati sizi kendi anneniz ve babanizin kaybi dusuncesiyle bu kadar yaralamis aslinda. Malesef hepimiz bir gun onlari kaybedicez ama bence en onemlisi bunu bilip onlarin kiynetini bilerek davranmak onlari mutlu etmek guzel vakit gecirmek. Ama bir yandan da o tatsiz gun gelinceye kadar hayata guzel yanlarindan bakarak devam etmek. Unutmayin sizin de cocuklariniz var ve onlar da siz mutlu olun ve uzun yasayin diye her seyi yaparlar. Eger bu soylediklerimi uygulamak zor geliyorsa bir psikiyatra gidin sizi biraz dinginlestirsin..Ah pardon cnm ya hiç farketmedim yazmamışım 7 yıl cnm .. Annemle çok iyiyiz sorunum yok şükür eşim etken olamaz çünkü o cenazede bile ağlamadı aksine ilk dönem bana kızıyordu yeter kendini heba etme diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?