merhaba arkadaşlar..3 yaş 3 aylık bir oğlum var..ileri derecede bana bağlandı..son 4-5 aydır böyle..evin içinde bile başka odada olsam gittim sanıyor..seslenince ses vermezsem dehşete kapılıyor resmen..ses verince orada olduğumu anlayınca sorun yok..tuvalete beraber gidiyoruz..onu birine (anneanne, babaanne. baba) bırakıp bakkala gitmeyi geçtim kapıyı açamıyorum..bazen acayip bunaltıyor bu insanı..ama hayatında onun yaşı açısından bazı önemli değişimler oldu..mesela ben çalışıyordum babaannesi bakıyordu. bazen benim annem izmirden geliyordu neyse babaanne hafta içleri biz çalıştığımız için bizde kalıp oğluma bakıyordu, rahatsızlandı ameliyat oldu, bakamayacağı için o gitti evden, ben işi bıraktım oğluma bakmaya başladım..kısa zaman sonra baba iş gereği istanbula gitti..biz ankarada ikimiz kaldık..izmire geldik 3-4 ay anneanneyede alıştı istediğim kadar bırakıp gezip işimi halledip eve geliyordum hiç sorun yoktu.. ankaraya döndük ikimiz kaldık..yani kasımdan beri falan herkes gidip sırf ikimiz kalınca başladı bu bağımlılık..şimdi ne babaanne ne baba nede anneanne ile bile kalmıyor ellerini bile tutmuyor çoğu zaman anne de anne..bu artık bence davranış bozukluğu olmaya başladı..huzurlu mutlu güleç bir çocuk..ne zamanki denemek için utku ben bir ekmek alıp geleyim anneannenle oynarsın sen diyorum mesela yüzünde bir korku panik asla izin vermiyor..ağlamaya başlıyor..beraber çıkasak sorun yok ama beni asla bırakmıyor..onu gitmekle gelmemekle vs asla tehdit etmedim..çok özen gösteriyorum korkutmamak için..ama üzülüyorum bu nereye varacak..benzer şeyler yaşayan varmı benimle paylaşırmısınız.. neler yaşadınız? neler yaptınız? çözdünüzmü? çözdüyseniz nasıl? şimdiden teşekkürler..