Akşam akşam anneme sinir oldum sizinkiler nasıl

Yok hayır kv gelmesini istedi annem de zaten dünden razı ve sürekli tv izletiyor diye bişey demedim
Kv’nin vicdanı el vermemiş demek ki öyle birine çocuk emanet etmeyi. Anneniz de kardeşinizi ve sizi bu yaşa iyi getirmiş bence, misyonunu tamamlamış. Maddi durumunu da düzeltmiş, kendi başının çaresine bakıyorsa size kafi gelmesi lazım, bundan fazlası bir beklenti sizi üzer. Evinde de kalsın bundan sonra, fazla yüz göz olmayın. Benim annemin de bana faydası yok, kv eski kv oldu nefret ederim kendisinden. Sizin kv’ye gıpta ettim en azından avantajlarınız da var buna odaklanın.

Merhaba arkadaşlar
4 yasında bir oğlum çok hareketli zor bir çocuk . 2.5 yaşındayken işe başladım haftanın 6 günü şeklinde .haliyle kreşe başladı. Cumartesi günleri kayınvalidem baktı 5 saat. Saolsun güzel bakar lafını etmez beni huzursuz da etmez. Onun dışında oğlumu asla bırakmam . Doğduğundan beri 1 saat bile bu çalışma durumu haricinde bırakmadım.
Gelelim kendi anneme. Annem bütün kışı bizde gecirir 3 sene boyunca )ve oğlum bebekken geceleri hiç ama hiç uyumazdı ve asla kalkıp kızım sen uyu ben bakarım demedi eşimle idare ederdik daha çok ben tabı ki.şimdi oğlum büyüdü uyku sorunu yok zaten okula gidiyor ve ben çok yoğun çalışıyorum tatılde onlara gittik 4 günlüğüne gidincede anne sabahları 1 saat bakar misin biraz dinlenmek istiyorum dedim tamam dedi ama 4 gün boyunca 1 kere bile bakmadı hergün yıne 6 da kalktım çocuk oyaladım en son gün midem bulandı anne biraz uzanıcam 1 saat bakar mısın dedim tamam dedi ya çocuğa saçma sapan bağırıyor o da ağlıyor kalktım mecburen
Üzüldüm haliyle yani hiç bişey isteyen bi insan değilim faydam var zararım yoktur aileme.
Durum bu sekılde bugun kaç oğlumu almış durmamış çünkü evde avm ye götürmüş kadın oyuncak almış minibüs ile getırıp götürmüş sıcakta. Ben de öyle lafın gelişi anneme anlattım yazık kadın bu sıcakta oyuncak için avm ye götürmüş dedim. Götürsün tabi boşver bilmem ne diyor yani kendimi zor tuttum ya 45 derecede otobüste yaramaz bir çocuğu bi yerlere götürmek badıt bişey mi ve her hafta yapıyor bu kadın bunu haksız mıyım sizce
Haklısınız..3.ay sizde kaldığında da mı c.tesileri kaynanaıza bıraktınız... Yaptığı çok ayıp benim annem 2 çocuğumu da büyüttü, nöbetli hafta içi her gün bakmalı şeklinde kadın yıllardır 1 saatlik el atmamış insan torununu ozleyip vakit geçirmek de mi istemez

Yok hayır kv gelmesini istedi annem de zaten dünden razı ve sürekli tv izletiyor diye bişey demedim
İşaretler o kadar belliymiş aslında ama ısrarla torununu görsün diye çabalayan sizde hata.Kadın istemiyor,sevmiyor uzaktan yalancıktan özledim diyor hâlâ buna kandığınıza göre ,işiniz çok zor.Bakış açınızı değiştirin,gerçekleri kabullenip yolunuza bakın...

Haklısınız ama değişmezki ,böyle gelmiş böyle gider.Bu arada kv nizi ben de takdir ettim,ben hiç öyle şeyler görmedim.İyi kv ler de var demek.

Back
X