Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle vallahi.Annenizin yapısı bu demekki ,küçükken bile sizi sarıp sarmaladığını düşünmüyorum.Anneanne olarak 1 saat bile cocuğa bakmıyorsa ,1000 km torun görsün diye götürmenin anlamı yok....
Çok doğru aslındaAynen öyle vallahi.
+1
Çok doğru aslındaAynen öyle vallahi.
+1
evet aynen bu sekılde beklentimKimse gelip 7 24 gel bak dememis 4 günlük tatilde sabahlari 1 2 saat bak uyuyayim demis annesine yani ele degil annesine. Elbette bakabilir ya eli ayagi tutuyorsa. Yani bu kdr da olmamali insan durumu varken evladini da dinlendirmeli. Hemde haftanin 6 gunu ise giden evlat yani. Valla bu kdri bana abarti geliyor. Bunu da yapmicaklarsa anneanne degil teyze fln desin cocuklar yani
Ben olsam böyle anneyi kışın evime almam. Ailenin safı sizi görüyorlar. Başka kardeş var mıMerhaba arkadaşlar
4 yasında bir oğlum çok hareketli zor bir çocuk . 2.5 yaşındayken işe başladım haftanın 6 günü şeklinde .haliyle kreşe başladı. Cumartesi günleri kayınvalidem baktı 5 saat. Saolsun güzel bakar lafını etmez beni huzursuz da etmez. Onun dışında oğlumu asla bırakmam . Doğduğundan beri 1 saat bile bu çalışma durumu haricinde bırakmadım.
Gelelim kendi anneme. Annem bütün kışı bizde gecirir 3 sene boyunca )ve oğlum bebekken geceleri hiç ama hiç uyumazdı ve asla kalkıp kızım sen uyu ben bakarım demedi eşimle idare ederdik daha çok ben tabı ki.şimdi oğlum büyüdü uyku sorunu yok zaten okula gidiyor ve ben çok yoğun çalışıyorum tatılde onlara gittik 4 günlüğüne gidincede anne sabahları 1 saat bakar misin biraz dinlenmek istiyorum dedim tamam dedi ama 4 gün boyunca 1 kere bile bakmadı hergün yıne 6 da kalktım çocuk oyaladım en son gün midem bulandı anne biraz uzanıcam 1 saat bakar mısın dedim tamam dedi ya çocuğa saçma sapan bağırıyor o da ağlıyor kalktım mecburen
Üzüldüm haliyle yani hiç bişey isteyen bi insan değilim faydam var zararım yoktur aileme.
Durum bu sekılde bugun kaç oğlumu almış durmamış çünkü evde avm ye götürmüş kadın oyuncak almış minibüs ile getırıp götürmüş sıcakta. Ben de öyle lafın gelişi anneme anlattım yazık kadın bu sıcakta oyuncak için avm ye götürmüş dedim. Götürsün tabi boşver bilmem ne diyor yani kendimi zor tuttum ya 45 derecede otobüste yaramaz bir çocuğu bi yerlere götürmek badıt bişey mi ve her hafta yapıyor bu kadın bunu haksız mıyım sizce
1 tane bekar kardeşim var çalışıyor o daBen olsam böyle anneyi kışın evime almam. Ailenin safı sizi görüyorlar. Başka kardeş var mı
Evet çalışmadan ben de öyleydim ama çalışınca haftada 1 gün kv ye bıraktım neyse ki o kısımda sorun yokYani dört gün erken kalkıp çocukla ilgilenmiyorsa sevgisinden şüphe ederim en azından sizin dinlenmeniz için fedakarlık yapabilirdi.benim oğlum 3.5 yaşında çalışmıyorum herşeyiyle ben ilgileniyorum hal böyle olunca herkes buna çok alıştı sadece seviyorlarbirazda alıştırmak ile alakalı sanırım
Demekki babaanne ile ilerleyeceksiniz yardıma ve dinlenmeye ihtiyaç duyunca. annenizin tavrı bu sekildeyse gitmeye ara verin bakalım gelin diyecek ki yada neden gelmiyorsunuz diye soracak mi?Evet çalışmadan ben de öyleydim ama çalışınca haftada 1 gün kv ye bıraktım neyse ki o kısımda sorun yok
Yalan yaa sevmiyordur. Ben bebekli arkadaşım geldiğinde bile az ben tutayım sen dinlen derim. Bebek büyüten her hadın bilirki zordur.sabah alsa bir saat oyalasa ölmez yani. Bu da bencillik..hayat beklemtisizlikmdeğil bence tabiki beklentili herşey..bu maddiyatla alakalı değilki. Ben birini önemsesem o beni önemsemese görüşmem niye bir karşılık bekliyor insan. Bu tüm ilişkilerde vardır.Evet çok haklısınız ama günde de 10 kere arar çocuğu göster diye ama görümcesi hiç bişey yapmaz
Evet burdayken kışında cumartesi günleri kv baktıBence konunun tuhaf tarafı anneniz kışın sizdeyken cumartesi günleri çocuğunuza kv mi baktı ? Anne baba torun bakmak zorunda değil de normal bir insan haftanın bir günü kızının misafiriyken torununa bakar herhalde, en azından kızı damadından bir şey duymasın diye bakar. Durum böyleyse maşallah çok iyi bir eş ve kv’niz var; annenizin psikolojisini de iyi bulmadım, öylesine çocuk da emanet edilmez, bu kış evinde de oturacakmış belki sizin için daha iyi olur.
Siz de anneden değil de kv’den yana şanslıymışsınız, ona göre davranın bundan sonra..2 çocuğumu yalnız büyütüyorum, artık o kadar yoruldum ki çocuğumu bir saatliğine bırakamayacağım kimseyle kahve bile içmiyorum, uzaktan selam veriyorum, kendi aile üyelerimden bile uzaklaştım, sizi çok iyi anlıyorum, kv’nizin kıymetini bilin..Evet burdayken kışında cumartesi günleri kv baktı
annenin gorumcesi; ben ne alaka?Evet çok haklısınız ama günde de 10 kere arar çocuğu göster diye ama görümcesi hiç bişey yapmaz
Pardon görünce yazacaktımannenin gorumcesi; ben ne alaka?
biri anane biri babaanneEvet burdayken kışında cumartesi günleri kv baktı
Yok hayır kv gelmesini istedi annem de zaten dünden razı ve sürekli tv izletiyor diye bişey demedimherseye tamam kafasi kaldirmiyordur ama buna da çüş yani
biri anane biri babaanne
biri sizinle ayni evde dururken neden cocugu sabah sabah kaldirip diğerine götürdünüz bu nasil normal geldi ki?
ilk iki hafta annen hastaydi da babananneye gitti sonra nasil baslarsa oyle mi devam etti? demediniz mi bebek evde kalsin bu kişta cikmasin diye ne dedi?