• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Bebek Uyum Servisi

bayatlamayankurabiye

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2025
334
628
18
27
Merhaba. Ben 32+4’te erken doğum yaptım. Oğlum 24 gündür küvözde. Bugün akşama doğru anne bebek uyum servisine alacaklarını söylediler. Anne bebek servisi hakkında bilgisi olanlar süreç hakkında yorum yaparsa çok sevinirim.

Merhaba. Ben 32+4’te erken doğum yaptım. Oğlum 24 gündür küvözde. Bugün akşama doğru anne bebek uyum servisine alacaklarını söylediler. Anne bebek servisi hakkında bilgisi olanlar süreç hakkında yorum yaparsa çok sevinirim.
Merhaba yeğenimde erken doğum yapmıştı kuvözden sonra servise alınıyor emzirme vs eğitimler veriliyor eğer başsrabilirse bi sıkıntı olmazsa taburcu oluyorlar sağlıkla büyüsün 💖

Merhaba yeğenimde erken doğum yapmıştı kuvözden sonra servise alınıyor emzirme vs eğitimler veriliyor eğer başsrabilirse bi sıkıntı olmazsa taburcu oluyorlar sağlıkla büyüsün 💖
Teşekkür ederim 🥰 Dediğiniz gibi emzirme eğitimi veriyorlar. İnşallah bir an önce sağlıklı bir şekilde evimize gideriz 🤲🏻

ben yasamadım ama takip ettiğim bir anne yasamıştı. anne ve bebek her gün bir saat boyunca bir odaya alınıyordu. bebeğin bakımı, beslenmesi vs anne tarafından yapılıyordu. bi hafta kadar devam ettikten sonra eve çıktılar. insallah siz de sağlıkla evinize gelirsiniz en yakın zamanda

ben yasamadım ama takip ettiğim bir anne yasamıştı. anne ve bebek her gün bir saat boyunca bir odaya alınıyordu. bebeğin bakımı, beslenmesi vs anne tarafından yapılıyordu. bi hafta kadar devam ettikten sonra eve çıktılar. insallah siz de sağlıkla evinize gelirsiniz en yakın zamanda
Biz hastanede kalıyoruz bebeğimle. Süreç zor ilerliyor maalesef. Memeyi tutmuyor. Şırınga ile besliyorum. Her hemşirenin her konuda farklı bir fikri oluyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum. İnşallah bir an önce sağlıkla evimize gideriz 🤲🏻

Ah canım benim inşallah tez vakitte yavrunla sağlıkla mutlulukla evinize geçersiniz. Allahım korusun onu da sizi de.

Biz hastanede kalıyoruz bebeğimle. Süreç zor ilerliyor maalesef. Memeyi tutmuyor. Şırınga ile besliyorum. Her hemşirenin her konuda farklı bir fikri oluyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum. İnşallah bir an önce sağlıkla evimize gideriz 🤲🏻
inşallah. ama kendinizi strese sokmayın. su an belki kızıyorsunuz bu söylediğime ama su an sizi strese sokan bu durumlar ileride “neden bu kadar kendimi yormusum ki” dedirtecek size. ben de ne zaman stresli olsam bebeğim özellikle o zamanlarda memeyi tutmuyordu. ben çoktan pes ederdim ama çevremin baskısı dolayısıyla inatla emzirmeye calistim 🥲. 20.günden sonra çok sükür normale döndü.

onun dısında evet hemsire farklı bir sey söylüyor. beni de çok germişlerdi doğum sonrası. bir de biri gelip, bir öncekinin söylediğini yaptım diye beni azarlıyordu. annelik içgüdüseldir buna inanın. sakin kalın. insallah sağlıkla ve çok yorulmadan atlatırsınız bu süreci

Back
X