Anne değil, "Abla" olduk :)

_Ozis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
73
21
48
İstanbul
Merhaba arkadaşlar;
Yazımı doğru yere mi açtım tam emin değilim ama en uygun yer burasıymış gibi geldi, her neyse uzatmayayım.

Ben 19 yaşındayım, benim yaşımda evli, hamile veya çocuklu bir sürü arkadaşım var.
Şöyle ki biz 2 kardeştik, 3 seneyi aşkın süre yalvardım anneme "ne olur bir tane daha yap, ben bakacağım, zahmet etmeyeceğim sana" diye veee sonunda biz olduk 3 kardeş. (Allah'a şükürler olsun.)
Şimdi yaklaşık 6 aylık bıcır bıcır bir kardeşim var ama bu duygu bambaşka, anlatılmaz. Tamam belki anne olmadım ama tam anlamıyla ablalık da değil, bu 2. annelik..

Var mı böyle benim gibi arkadaşlarım, paylaşalım istedim...
Zaman ayırdığınız için Teşekkür Ederim.

benimde senin gibi 19 yasımdan sonra 2.kardesim dünyaya geldi
ozamanlarda kadınlar kulubunde geziyordum
cocugu olan bayanları cok kıskanıyordum
2.kardeşimde gelince sanki kendi evladım gibi geliyor ve haliyle cok mutlu olmustum
simdi nişanlıyım bir an once cocugum olsun istiyorum :):):)

bende 19um
mümkün olsa şimdi evlenip doğuracağım bir tane :1:
annem yapsa ne mutlu olurdum
:31::31:
ama istemez ki
:50:

Teşekkür ederim, çok farklı gerçekten insan kendi çocuğu gibi ilgileniyor =)
Benim annem de istemiyor gibiydi, hamile olmadan 1 sene önce öylesine(gerçekten benden bıktığı için) tamam seneye yapıcam falan dedi (tabi yedim mi? hayır aynen devam ettim isteğime)
Sonra pat diye kasımda öğrendim ve fecii mutlu oldum. Hatta biz amcamlar da alt katımızda oturuyor onlarında kardeşimden 27 gün küçük kızları var.. O kadar güzel, o kadar harika duygu. Bende en son anneme sen yapmıyorsan, bende birini bulup evlenirim diyordum baktı ben gidiciyim hemen yapt :P Babama göre istemeden, annem ise istiyordum dedi ( ki annem istemesem bi şekilde korunurdum dedi, inanıyorum ona)
Annemi pişman ettim mi? hayır, istedim diye her türlü ilgileniyorum..

Yarın 6. aya girecek ve beni görünce (bilmiyorum belki de öylesine yapıyor bunu) "abba" diyor bu herşeyden harika, işten veya okuldan gelince beni gördüğünde gözlerinin içi güle güle kucağıma geliyor uyuyorsa sesimi duyar duymaz gözlerini açıyor, annem, babam veya herhangi birinde kimde olursa olsun beni görünce bana gelmeye çalışıyor...

Bunları gördükçe bende bir aşk oluştu, Allahım yok böyle birşey.. Anlatırken bile gözlerim doldu bak =))

benimde senin gibi 19 yasımdan sonra 2.kardesim dünyaya geldi
ozamanlarda kadınlar kulubunde geziyordum
cocugu olan bayanları cok kıskanıyordum
2.kardeşimde gelince sanki kendi evladım gibi geliyor ve haliyle cok mutlu olmustum
simdi nişanlıyım bir an once cocugum olsun istiyorum :):):)

Ooo hayırlı olsun ,Allah hayırlı evlatlar nasip etsin =))

ben de 3.yü istedim annemden nolur diye diye dilimde tüy bitti ama ıhhh :50:

çok isterdim bi kardeşim daha olsun yaaaa hayali bile ne güzel

..

Allah bağışlasın kardeşini canım güzelce büyüsün inşallah..

Son düzenleme:
15-16 yaşlarındayken bende istiyodum kardeş ama yapmadılar :1:
Ne mutlu size,Allah analı babalı büyütsün :nazar::emir_bebek:

Back
X