- Konu Sahibi Hukuklununguncesi
Eşinize hiç sordunuz mu 5 lt su şişesi abartılı, niye 1,5 lt almadın diye??? Eşiniz 5 lt şişeyle mi geziyor.Bu hafta sonu olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinize hiç sordunuz mu 5 lt su şişesi abartılı, niye 1,5 lt almadın diye??? Eşiniz 5 lt şişeyle mi geziyor.Bu hafta sonu olacak
Oldu mu doğumgünü, nasıl geçtiBu hafta sonu olacak
Buna sayfalarca cevap verdim onları okumanızı tavsiye ediyorum yorum yapmadan önceEşinize hiç sordunuz mu 5 lt su şişesi abartılı, niye 1,5 lt almadın diye??? Eşiniz 5 lt şişeyle mi geziyor.
Bu hafta sonu derken karışıklık oldu 25 mayısta. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.Oldu mu doğumgünü, nasıl geçti
Ayrıca çoçuğunuza sağlıklı huzurlu mutlu yıllar diliyorum
Annenizin başka bir torunu olduğunda anlayacaksınız maalesef siz sevilmeyince sizden olanda sevilmiyor….en azından çoçuğunuza yaptırmayın bunu
Ben yapamadım umarım siz yaparsınız
Koca kadınım diye çocuğuma doğum günü organizasyonu yapmak isteyemez miyim anlayamadım?saçma sapan olan sizsiniz bence. Olaya bak ya ne diye konu açmışım bebeğime yapacağım doğum günü eleştiriliyor şaka gibi. Sen kocanla öyle yaparsın o zaman.Ailecek saçma sapansiniz, koca kadinsiniz bi pasta alıp kocanla çocuğunla pasta kessen ne olur? Beni aramayanı ben de aramam sormam annem olsun kardeşim olsun beni umursamayani silip atabileni ben niye atmayim ?
Burda böyle bir konu açarsın konuda hasbelkader anlattığın her detay için seni ıncık bıncık eleştirebilirler açtığın konu artık kamunundur bütün streslerini konu üzerinden atabilirler bu böyledirKoca kadınım diye çocuğuma doğum günü organizasyonu yapmak isteyemez miyim anlayamadım?saçma sapan olan sizsiniz bence. Olaya bak ya ne diye konu açmışım bebeğime yapacağım doğum günü eleştiriliyor şaka gibi. Sen kocanla öyle yaparsın o zaman.
Nasıl geçti doğumgünüBu hafta sonu derken karışıklık oldu 25 mayısta. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Nasıl geçti doğumgünü
Doğum günü çoook güzeldi çok iyi geçti annemler de geldi hiçbirşey olmamış gibi davrandılar çok mutlu ve huzurlu bir ortam oldu çok içime sindiNasıl geçti doğum günü? Aileniz katıldı mı merak ettimmutlu, sağlıklı, güzel yaşları olsun evladınızın
![]()
Aynen ya sanki çocuğuma nasıl bi doğum günü yapayım diye sordum. Öyle sorsam bile fikir bu şekilde beyan edilmez neresinden baksan hadsizlik.Burda böyle bir konu açarsın konuda hasbelkader anlattığın her detay için seni ıncık bıncık eleştirebilirler açtığın konu artık kamunundur bütün streslerini konu üzerinden atabilirler bu böyledir
Çok şükür ya burda ben bile rahatladım.Herşey gönlünüzce olsunDoğum günü çoook güzeldi çok iyi geçti annemler de geldi hiçbirşey olmamış gibi davrandılar çok mutlu ve huzurlu bir ortam oldu çok içime sindi![]()
Cok sevindim islerin hallolduguna.Doğum günü çoook güzeldi çok iyi geçti annemler de geldi hiçbirşey olmamış gibi davrandılar çok mutlu ve huzurlu bir ortam oldu çok içime sindi![]()
Sevindim. Demek ki siz kendi değerinizi bilip kendinizi biraz geri çekince herşey düzeliyormuş.Doğum günü çoook güzeldi çok iyi geçti annemler de geldi hiçbirşey olmamış gibi davrandılar çok mutlu ve huzurlu bir ortam oldu çok içime sindi![]()