SU ŞİŞESİ YÜZÜNDEN YAŞANAN KÜSLÜK

Oldu mu doğumgünü, nasıl geçti
Ayrıca çoçuğunuza sağlıklı huzurlu mutlu yıllar diliyorum
Annenizin başka bir torunu olduğunda anlayacaksınız maalesef siz sevilmeyince sizden olanda sevilmiyor….en azından çoçuğunuza yaptırmayın bunu
Ben yapamadım umarım siz yaparsınız
Bu hafta sonu derken karışıklık oldu 25 mayısta. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

Ailecek saçma sapansiniz, koca kadinsiniz bi pasta alıp kocanla çocuğunla pasta kessen ne olur? Beni aramayanı ben de aramam sormam annem olsun kardeşim olsun beni umursamayani silip atabileni ben niye atmayim ?
Koca kadınım diye çocuğuma doğum günü organizasyonu yapmak isteyemez miyim anlayamadım?saçma sapan olan sizsiniz bence. Olaya bak ya ne diye konu açmışım bebeğime yapacağım doğum günü eleştiriliyor şaka gibi. Sen kocanla öyle yaparsın o zaman.

Koca kadınım diye çocuğuma doğum günü organizasyonu yapmak isteyemez miyim anlayamadım?saçma sapan olan sizsiniz bence. Olaya bak ya ne diye konu açmışım bebeğime yapacağım doğum günü eleştiriliyor şaka gibi. Sen kocanla öyle yaparsın o zaman.
Burda böyle bir konu açarsın konuda hasbelkader anlattığın her detay için seni ıncık bıncık eleştirebilirler açtığın konu artık kamunundur bütün streslerini konu üzerinden atabilirler bu böyledir

Burda böyle bir konu açarsın konuda hasbelkader anlattığın her detay için seni ıncık bıncık eleştirebilirler açtığın konu artık kamunundur bütün streslerini konu üzerinden atabilirler bu böyledir
Aynen ya sanki çocuğuma nasıl bi doğum günü yapayım diye sordum. Öyle sorsam bile fikir bu şekilde beyan edilmez neresinden baksan hadsizlik.

Damatlar da su var "ben geldim herkes bana hizmet etsin" ya da " burasi benim evim gibi istedigim seyi yaparim" Valla kendi evinizden baska hic bir yer sizin eviniz degildir, kimse de nazinizla ugrasmak zorunda da degil. Burda kimin neye daha cok ihtiyaci soz konusu olmaliydi. Pasta elbette dolapda olacak suyu disardan soguk alarak icebilirdi de. Aksamda pastayi dolaptan cikarinca suyunu yine koyardi. esiniz terbiyesizlik yapmis. Orasi kardesinizin evi ve kardesinizin hakki dolabi kullanmak. Burda benim anladigim esinizin ailenize karsi olumsuz bir hisleri var. Orada olmak istemedigi cok acik. Kimlerle evleniyorsunuz kizlar? Cocuklarla evlenmekden, afedersiniz sidik yarisi yapanlardan vazgecin. Ergen gibi davranmis esiniz.

Doğum günü çoook güzeldi çok iyi geçti annemler de geldi hiçbirşey olmamış gibi davrandılar çok mutlu ve huzurlu bir ortam oldu çok içime sindi🥰🥰
Sevindim. Demek ki siz kendi değerinizi bilip kendinizi biraz geri çekince herşey düzeliyormuş.

Back
X