Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kayınvalidem bana hiç güzel davranmadığı icin keyifle anne falan diyemem oğluna annelik yaptı gelinini yerle bir etti yuvasının yıkılması için namusuma uzandı hangi anne yapar bunu?hahaha. benim kayinvalidemde bana annelik yapmadi. ama esime yapmis. esime olan sevgimden, saygimdan, ve kayinvalidemin bana olan guzel davranislarindan ve saygimdan keyifle anne diyorum.
xxx teyze? xxx anne? valide hanim?
1 yıllık. Ama sanki 10 sene geçmiş gibi. Altlı üstlüym hiç bir anne davranamaz böyle evladına. Anne diyordum herşeye susuyordum alttan alıyordum ama yuvam bozulsun diye namusuma uzandı Evladı anne diyor ona annelik yaptı bana yapmadı diyemem artıkKaç yıllık evlisiniz? Şimdiye kadar nasıl hitap ediyordunuz?
Öyle bir durum varsa tabi ki anne demeyin, ortaya konuşun daha çok o zaman, bir hitapta bulunmak zorunda değilsiniz, hatta namusunuza dil uzatan kadınla görüşmek zorunda da değilsiniz.Benim kayınvalidem bana hiç güzel davranmadığı icin keyifle anne falan diyemem oğluna annelik yaptı gelinini yerle bir etti yuvasının yıkılması için namusuma uzandı hangi anne yapar bunu?
Senin kayınvaliden yuvanı bozmak icin namusuna uzandı mı hiç ?Sanki biz cok annelik yapti diye diyoruz.saygidan demek zorunda kaliyoruz.yoksa assla annemle bir tutmam kaynanami.
Asla biraraya gelmicem artık. Ama altlı üstlüyz olurda bir araya gelmek zorunda kalırsam onun içinÖyle bir durum varsa tabi ki anne demeyin, ortaya konuşun daha çok o zaman, bir hitapta bulunmak zorunda değilsiniz, hatta namusunuza dil uzatan kadınla görüşmek zorunda da değilsiniz.
Ben oyle kaynananin anne demeye birak bidaha yüzüne bakmazdim.ayrica senin namusuna laf ederken eşin nerde? Nasil laf ettiriyo?Senin kayınvaliden yuvanı bozmak icin namusuna uzandı mı hiç ?
Eşiniz ne yaptı peki ,annesi böyle çirkin iftirada bulunurken?Asla biraraya gelmicem artık. Ama altlı üstlüyz olurda bir araya gelmek zorunda kalırsam onun için![]()