Anne demeye dilim varmıyor artık...

Çok saçma bir yorum kusura bakacaksan bak ama konu burda benim kilolu zayıf olmam değil nasıl zayıflarım diyede sormadım bir annenin kızının en güzel gününü zehir etmesinin hangi vicdans sığdığını sordum

Anneniz melek. Haberiniz yok. Beterin beteri var. Anne kelimesinden nefret eden ve ağzına almayan birileri var..
Beterin beteri dediğin şey ben evde yokken bile başına helen birşeyde Allah belanı verdin gebersende kurtulsak demesimi

Benim babam da böyleydi onun yüzünden özgüvensiz yetiştim, sürekli aldatılmaktan korkar oldum. Ben böyle babaya baba anaya da ana demem.
Bir kere bile saçımı okşamamıs düşen saç tellerimi saklayan adamdan ayırmaya çalısıyor bu annelik değil

saka da olsa biraz agır olmuş... ama annem bi gece daha aglayarak uyuttu demişsiniz..eee bu sekilde bi ilişkiniz varsa neden sevdiceğinizden bahsedersiniz... söz nişan zamanına kadar uzak tutun ilişkinizden..
Eşyaları karıştırıp duruyor ben söylemedim

Değil ya birtek bana böyle ben batıyorum ona

Annneniz sizi kiskanmis gbi hissettim :) oglan evlendirirken farkli oluyor ama kiz evlendirirken daha bir farkli oluyor ben gariplik sezemedim.

Ne cürretle bu başlığı atıyorsun.? Annenin pisliğini yesen her gün, hakkını ödeyemezken .. Sen neyin kafasını yaşıyorsun. Annen hakkında böyle yazıyorsun.
Yaşının ufak olduğunu düşünüp cahilliğine veriyorum. Bir gün aniden hayatında, evinde, yanında görmeyip öpemeyip toprağına baktığında kafanı çok vurursun. Git şimdi anneni öp, helallik al.

Bence annen doğru söylemiş bu yaşta o kadar kilon varsa... dost acı söyler. Anne yani sonuçta güzellikle de söylemiştir, sen devam etmişsindir . Bence annenene kızacağına biraz dön de ben ne yaptım de .elin yedi kat yabancısı adamı, sevgilini , öve öve bitirememişsin. Annen ki sırtında taşısan attığı bir tekmenin hakkını ödeyemezsin. Bir laf söyledi diye buraya böyle yazman hoş değil. Annemle aramızda su sızmaz mesela bizim şu an ama annem geçen bayram ben kilolu olunca bana da demişti ayı gibi olmuşsun , dana olmuşsun diye . Ben naptımm annemi dinleyip 9 kilo verdim. Bence sen de olumlu sonuçlar çıkar biraz üzüleceğine.

öööf ne ya bu edebiyat, kız yazmış işte kadının neler yaptığını. her doğurana anne diyeceksek ohooo... asıl siz bilip bilmeden ne cüretle böyle bir yorum yapabiliyorsunuz?

Bazi anneler kizlari buyudukce kiyas yapiyolar kendileriyle sanki. Kv lerin coguda ole:)

Çok abartmissin. Ben hamilelikte çok kilo aldım. Rahmetli annem kızım ver bu kiloları ilerde hastalık sahibi olursun demişti. Keza kurtuldum kilolardan. İyi ki de demiş

Varsın annen böyle söylesin sana ne var ki bunda. Sırf bunun için anne mi demiceksin.

Bence anneniz saka yapmistir.benim annemde bekarken neler neler soylerdi.kim seni alacak alsa geri getirir hic bi ise yaramiyosun falan...simdi de yine herseyime karisir yani anneligin dogasinda bu var sanirim.bence sizde takmayin birakin soylesin

Allah evladın hayırlısını versin.Amin.

Asıl cahillik sizin şu igrenc yorumunuz.
Siz kaldigıniz yerden o pisligi yemeye devam edin aman başinizı kaldirmayin zira yedigniz pisliği etrafa sacıyorsuniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…