• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne demeye dilim varmıyor artık...

Nur-5

Başak kadını
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
177
94
48
29
kızlar iyi geceler dilim varmasada annem sağolsun bir gece daha ağlayarak uyuttu. Bir ilişkim var çok güzel gidiyor gerçekten seviyor değer veriyor, ağlasam ağlar gülsem güler bazen görüntülü konusunca ağlar özledim diye keza bende öyle çok seviyorum değer veriyorum benim psikolojik hastalığım vardı 9 yıldır uğrastığım ve ben onunla aştım bu hastalığımı benim umudum benim mavilerimin en güzel tonu her türlü halimi görüp hayran kalmış bir adam .Doğum günüme gelecek onun heycanı var bugün laf arasında azıcık zayıflamam lazım benim içimden ikitane sevdiceğim çıkar dedim espiri vari annem senin bu halini mi seviyor dana gibisin ben olsam bırakır giderdim dedi .. bu nasıl annelik bu nasıl vicdan

Annen şaka mi yaptı yoksa bunun şakası bile olmaz ama şaşırdım bi anne neden boyle birşey der evladina.

Annen menepoz donemindemi ? yada babanizlami tartıştı? Veya mahallede bisimi oldu? siz stres topu gibi olmussunuzda. ..

Son düzenleme:
Benimde annem diyor bu tipe nasil bu kadar pesindeler falan ama sakasina diyor... eminim annende sakasina demistir

Sakin olun anneniz şaka yapmak istemiştir eminim hani olur ya bazen ayarlanmaz şaka kaka olmuş yoksa kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş:)annenizin gözünde eminim prenses kadar güzelsiniz annenizin şaka ayarlarında geçici süreli bir arıza oluşmuştur:))takılpta kendini üzme elin oğlunun gözünden daha çok kıymetlisindir emin ol annenin gözünde

Annenin kriterine göre; o yaşta olmaman gereken kilodasın,
Sanki diyet yapıp, yemek seçtin de :dondurma:
Bulduğunu yiyorsun demek ki
Annen de uyarmış işte. Kendi üslubu ile.

Hala aynı evde yaşıyorsan, üslubunu şikayet edemezsin, çünkü üzüm üzüme baka baka :)
Sen de aynısı olacaksın :)

Az ye, çok çalış, anneni daha az gör evin içinde öylece

Anneniz melek. Haberiniz yok. Beterin beteri var. Anne kelimesinden nefret eden ve ağzına almayan birileri var..

Ne şakası bu...! güzel bi dille soyleyebilirdi anne sonuçta ötesi yok..

Benim babam da böyleydi onun yüzünden özgüvensiz yetiştim, sürekli aldatılmaktan korkar oldum. Ben böyle babaya baba anaya da ana demem.

Annenizin de psikolojisi bozuk demek ki. Sizin bozukken anlayış gösterilmesini beklerdiniz değil mi? Bence siz de ona anlayış gösterin. Kim bilir bu yaşına kadar neler yaşadı. En başta evladının derdiyle dertlenmiştir. Üzülmeyin.

saka da olsa biraz agır olmuş... ama annem bi gece daha aglayarak uyuttu demişsiniz..eee bu sekilde bi ilişkiniz varsa neden sevdiceğinizden bahsedersiniz... söz nişan zamanına kadar uzak tutun ilişkinizden..

Benim annem 60 kilo olmama rağmen beni diyetisyene götürmüştü .diyetisyen bana ben ona baktım ben sana ne tavsiye etsem bilemedim çok istersen 3 kilo ver demişti :KK70:
Ama annemin gözünde 90 kilo falandım sanırım:KK53:
Bazı anneler kiloya takık olabilir cnm öyle midir normalde

Ağır olmuş ama öyle ağlanacak anneyi yok sayacak da bir şey değil.

anne demeye dılınız varmıycak bişi deıl sadece gereksız laflarla agırlaştırmış...

Canınızı acıtıp, sizi üzmek istemiş ve dahada kötüsü bunu bilerek ve isteyerek yapmış :işsiz:

Sakin olun anneniz şaka yapmak istemiştir eminim hani olur ya bazen ayarlanmaz şaka kaka olmuş yoksa kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş:)annenizin gözünde eminim prenses kadar güzelsiniz annenizin şaka ayarlarında geçici süreli bir arıza oluşmuştur:))takılpta kendini üzme elin oğlunun gözünden daha çok kıymetlisindir emin ol annenin gözünde
Hep öyle birkerelik değilki

Back
X