anne diyebilmek???

maalesef o kutsal kelimeyi söyledim anne... ama şuan çok pişmanımm şimdi ise ortalığa konuşuyorum nasılsın hmm ölemi olmuş vs gibi şeyler çıkıyo ağzımdan dilerim bi gün onlarda çıkmaz ağzımdan hiç konuşmak zorunda kalmam :D:27:

istemeye geldikleri gün söz takıldı. pek konuşmadm ben sesim çıkmadı ama o günden sonra anne-kızım diye seslendik birbirimize. çok nadiren annecim diorm.

💑💓

sağolun kızlar sanırım çoğunluğu sözden sonra demiş ben biraz geç kalmışım çok istiyorum ama erken diye düşünmüştüm

evlenene kadar hep teyze dedim. evlenince bazı iyi hareketlerinden dolayı hemen anne demeye başladım.evlenene kadar kanım ısınmıştı yani direkt evlenince anne demeye başladım.
ama evlenip oğlanı paylaşamamaya başlayınca işler karıştı. yine anne demeye devam ettim ama elimden geldiği kadar hitap kelimesi kullanmamaya çalıştm aramızın limoni olduğu dönemlerde. yada şakaya vurdurup m... hanım diye adıyla hitap ettim.
ama evlenmeden anne demeye karşıyım kendimce. hatta evlendikten sonra da kişinin önce adını sonra daa anne kelimesini kullanırım şimdiki aklım olsa . m.. anne gibi yani.ah ah , türkün sonradan gelen aklı benim olsa demişler.

Nişana kadar teyze nişandan sonra anne dedim çok zor olmuyo bir kre deyince gerisi gelio..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar kayınvalidenize ilk ne zaman anne dediniz ?

Valla ben teyze amcayla basladım öylede kaldım😊😊 iki yıldır evliyim halen öyle hitap ediyorum demek istedim aslında ama kayınvalidem dedi bosver teyze amca de sen bizi annen baban olarak gör say yeter dedi bende onun rahatlıgından olsa gerek teyze amca demeye devam ettim 😊😊 evet biraz komik oluyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ben teyze amcayla basladım öylede kaldım😊😊 iki yıldır evliyim halen öyle hitap ediyorum demek istedim aslında ama kayınvalidem dedi bosver teyze amca de sen bizi annen baban olarak gör say yeter dedi bende onun rahatlıgından olsa gerek teyze amca demeye devam ettim 😊😊 evet biraz komik oluyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nasıl alışınca öyle gidiyor sanırım canım benim kayınvalidem de bu konuda hiçbirşey söylemiyor ondan bir ışık görsem hemen anne diycem de yok :)

Back
X