- 28 Haziran 2013
- 411
- 205
- 83
- Konu Sahibi setenay143
Kızlar kayınvalidenize ilk ne zaman anne dediniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende teyze diyorum hala sözlüyüz ama erken gibi geliyor :)Benim erkek arkadasimin annesi canim kizim diyo bana :)) bende x teyzeciim diyorum. Söz veya nisandan sonra denilir bence ama :))
sözümüz olduktan sonra demeye başladım ama böyle kısık sesle söylüyodum önceleri 1 senede falan rahatladım canım![]()
bende çok komik oluyorum hele başlarda siz diyordum şimdi bazen yine siz diyorum sonra utanıyorum pardon xx teyze diyorum çok komiğimnişanlıyken zor oldu ..
Iıı şeyyy hatice teyzr , ayyy anne![]()
sağolun kızlar sanırım çoğunluğu sözden sonra demiş ben biraz geç kalmışım çok istiyorum ama erken diye düşünmüştüm
bende çok komik oluyorum hele başlarda siz diyordum şimdi bazen yine siz diyorum sonra utanıyorum pardon xx teyze diyorum çok komiğim![]()
ne güzel canım inşallah bende rahatlarım![]()
ayy en iyisini yapmışsın valla sonra stres oluyor insanGordugum ilk gun anne dedim rahat ettim
bende nişanı bekliyorum canımNişana kadar teyze nişandan sonra anne dedim çok zor olmuyo bir kre deyince gerisi gelio..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasıl alışınca öyle gidiyor sanırım canım benim kayınvalidem de bu konuda hiçbirşey söylemiyor ondan bir ışık görsem hemen anne diycem de yok :)Valla ben teyze amcayla basladım öylede kaldım😊😊 iki yıldır evliyim halen öyle hitap ediyorum demek istedim aslında ama kayınvalidem dedi bosver teyze amca de sen bizi annen baban olarak gör say yeter dedi bende onun rahatlıgından olsa gerek teyze amca demeye devam ettim 😊😊 evet biraz komik oluyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi