:roflol::roflol::roflol:ben de bi anımı paylaşayım.bebeğim doğdu tabi hep kucakta emzirip sallayarak uyutuyorum.bi gün namaz kılıyorum.ellerimi bağlamışım sağa sola sanki bebek sallar gibi sallanıp dua yerine pış pış diye bi şeyler söylüyorum.bunu bi kaç dakika devam ettikten sonra farkettim.çok gülmüştüm kendime.
namahrem kız ort memenı :roflol:ayyy ne komik şaeyler olmuşkaydirigubbakcemile3
bnde anlatıyım bi tane
bebeğimle fotoğraf çekindik geçen
pc ye attım bi baktım fotoların çoğunda benim göğüs dışarda kalmışş
her an emzirdiğim için unutmuşumkaydirigubbakcemile3
hemen sildim tebii
bi de ayaklarımı sürekli salllıyorum bebek varken de yokkende
alışkanlık oldu artık:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
namahrem kız ort memenı :roflol:
annen çok alemmiş koptum gülmektenkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:bu arada oğluş 1 aylıkken bizim evlenme yıldönümümüz için annemlerle dışarıda yemeğe gittik
yemeği yedik ettik derken kuzum uyandı acıkmış
hadi restaurantta emzirmeyeyim diye evden süt sağıp çıkmıştım ama soğumuştu
sıcak su lazım oldu
annem garsona seslendi
yavrum bir sıcak su getirir misin ? sonra beni işaret ederek memesini ısıtacak da !!!
masadan bir kahkaha ve kızaran garson ve ben
daha var bende ne maceralar :)
gece yastığı alıp uyutmaya çalışmışım.
uyurken göğsümü açıp bebek yokken emdirmeye çalışmışım.
uykusuzluk, yorgunlukk insana neler yaptırıyor. :)
:roflol::roflol::roflol:
namahrem kız ort memenı :roflol:
Kızım daha 4 aylık falandı. bir gün dışarı çıkacağım, önce altını değiştireyim de öyle gideyim dedim. Altaçma koymaya üşendim.
Altını açtım, eski bezi çıkarmamla tekrar yapmaya başladı. Eski bezi altına sokmaya çalıştım olmadı. Kızım bu arada ıkınıyor ve her ıkınma ile yeni bir posta geliyor. Yeni bez koyayım dedim altındaki battaniyesine bulaştı. Bezi tam soktum altına kenarından elime bulaştı. Battaniyeyi kurtarayım derken yatak örtüsüne bulaştı. İpek hala ıkınıyor. Bir bebekten bu kadar mı çıkar derken elimden yere bir parça fırladı. O sırada telefonum çaldı. Temiz kalan elimle açtım. Arkadaşımmış arayan ne yapıyorsun dedi. Boka bulandım canım dedim ben de.
dün gece gene eşimin vukuatı oldu bizim kızım hasta bu ara öksürük falan bende bizim yatağa yatırdım ki orda olunca biraz susuyo tabi eşim o ara uyudu bende kızımı aldım yatırdım yatağa bu olay gece oluyo tabi sabaha karşı 5 te uyandı gene kızım sonra mama falan derken uyuttum ben tam yatıyodum eşim kalktı bağırarak yattım işte üstüne ben sana yatır demedim mi ecrini diye dur sakin olo yatağında uyuyo dedim hı tamam o zaman dedi hiçbişey olmamış gibi uyudu
gecen kayınvalıdemlerde kahvaltı yapıyoruz bır taraftan eltımle koyu sohbete daldık kayınvalıdem benım buyuk kızın agzına ekmek sok dedı(istahsızdır kendılerı zorla yerde)bende kalktım bır taraftan eltımle konusuyorum bır taraftanda mememı actım kızıma vermeye calısıyorum kızımda anne yaa dıye bagırıyor yuhh az gelır dedı dedi eltımde koptuk tabı bız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?