- 25 Mart 2022
- 897
- 800
- 23
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
İsmen tanıyacak işte. Bugün ayşeyle buluştum dediğinizde iki hafta sonra tekrar ayşeyle buluştuğunuzda tanıyacak. Ne var ki bunda?Arkadaşlarımı tanımıyor ki, isimleri ne işine yarayacak?
Sormasinda ne sakınca var merak ediyor demek ki soruyor yada Allah korusun basiniza bir iş olay gelmiş olsa ilk arayacagi kişi arkadaslariniz olur ismi suydu en son onun yanindaydi gibi belki fazla ütopik gelebilir ama böyle durumlarda oluyor yani.Arkadaşlarımı tanımıyor ki, isimleri ne işine yarayacak?
İnternetten tanıştığım adam, daha ben 1 kere görüştüm. Belki tekrar görüşmeyeceğim.Sormasinda ne sakınca var merak ediyor demek ki soruyor yada Allah korusun basiniza bir iş olay gelmiş olsa ilk arayacagi kişi arkadaslariniz olur ismi suydu en son onun yanindaydi gibi belki fazla ütopik gelebilir ama böyle durumlarda oluyor yani.
Sevgili kahvedesu bana cevap degil biliyorum ama şu günlerde herkesin piskolojisinin alt üst olduğu dönemde ekmek keser gibi kadin cinayetleri işlenirken yeriniz de olsam bu tarz gorsmelerinizi güvendiğiniz herkese duyururdum.Ben esim ile 12yil evvel nette tanıştım ilk buluşmamız o yerin en kalabalık caddesinde bir pastanede oldu annem ,halam kuzenim,hatta babam bile biliyordu(annem soylemis) o zaman esim bilmiyordu ama o caddede gözü üstümde olan akrabam dolmuştu.belki babam.polis olduğu için bilmiyorum ama şahsen annenızın herşeyi bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sizinde hic tanımadığınız birinin adını söylemeniz de bir sorun yok bence .İnternetten tanıştığım adam, daha ben 1 kere görüştüm. Belki tekrar görüşmeyeceğim.
Yahu anne bu ,67 yaşında, kadıncağız ne yapmış ki sinir oluyorsunuz ve dert diye bunu önemsiyorsunuz.Anne evladını merak eder ,hayatında bir düzen olsun ,mutlu olsun diye hayal kurar.Allahallah yıllarca besle büyüt, uğraş didin sonra bir isim sordun diye sana sinir olsun.Muhtemelen mutlu olmanızı ,iyi olmanızı istiyordur, sakin olunAnnem 67 yaşında. Ben uzun dönem eve kapanmıştım. Arkadaşlarım evli. Ben de internetten birilerini buldum, tamamen arkadaşça, yürüyüş yapıyoruz, kahve içiyoruz. İçlerinde benle aynı yaşta olan da var, 10 yaş küçük olan da. Sanki tüm arkadaşlarımı tanıyormuş gibi de, ismini soruyor. Erkek arkadaş, sen tanımazsın dedim. Hayırlı olsun dedi, sevindi falan. Evden ayrılalı 1 hafta oldu. 1 haftada sevgili yapıp evlenme planına girdiğimi düşünüyor yaşım nedeniyle ama sinir oldum. Sinir oluyorum sürekli arkadaşlarımın ismini soruyor. Nasıl cevap vermeli?
Ya amacım sadece gezmek. Etkinlik arkadaşı gibi. Kalabalık bir ortamda buluşup, kalabalık bir yerde gezdik. Yani arkadaşım bile değil. Belki tekrar görmeyeceğim. Haftanın 4 günü farklı erkeklerle buluştum. Ne diyeceğim? Canım sıkıldı nette birilerini aradım mı diyeyim? Ayrıca 12 yıl önce eşinizle hangi mecrada tanıştınız merak ettim? Home office olmasa, asla böyle işlere bulaşmazdım.Sevgili kahvedesu bana cevap degil biliyorum ama şu günlerde herkesin piskolojisinin alt üst olduğu dönemde ekmek keser gibi kadin cinayetleri işlenirken yeriniz de olsam bu tarz gorsmelerinizi güvendiğiniz herkese duyururdum.Ben esim ile 12yil evvel nette tanıştım ilk buluşmamız o yerin en kalabalık caddesinde bir pastanede oldu annem ,halam kuzenim,hatta babam bile biliyordu(annem soylemis) o zaman esim bilmiyordu ama o caddede gözü üstümde olan akrabam dolmuştu.belki babam.polis olduğu için bilmiyorum ama şahsen annenızın herşeyi bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sizinde hic tanımadığınız birinin adını söylemeniz de bir sorun yok bence .
Size birsey yapsa normal arkadaşınız ismini cismini bilmeyen anneniz kime nasil.hesap soracak ?onu da anlayın online bir oyunda tanıştık.ilkkez netten biri ile görüştüm (esim)6 yıl sadece arkadaş kaldık 6 yildirdaevliyiz:))Ya amacım sadece gezmek. Etkinlik arkadaşı gibi. Kalabalık bir ortamda buluşup, kalabalık bir yerde gezdik. Yani arkadaşım bile değil. Belki tekrar görmeyeceğim. Haftanın 4 günü farklı erkeklerle buluştum. Ne diyeceğim? Canım sıkıldı nette birilerini aradım mı diyeyim? Ayrıca 12 yıl önce eşinizle hangi mecrada tanıştınız merak ettim? Home office olmasa, asla böyle işlere bulaşmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?