Anne karni çatlari

Sonicdown

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
6
60
3
38
Kızlar mrb 11 haftalık hamileyim henüz karnımda çatlaklar oluşmadı fakat benim ilk gebeligim ve haliyle bu konuda tecrubesizim sizden ricam karın çatlaklarıni önlemek için krem jel vs kullanip memnun kaldığınız ürünler de önerilerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler. :anneadayı:

Ama o tüyleri beslediği için karındaki tüylerin artmasına sebep oluyormuş teyzemin kızı kullandı bi yeri düzelteyim derken tüylerim arttı demişti.

Ama o tüyleri beslediği için karındaki tüylerin artmasına sebep oluyormuş teyzemin kızı kullandı bi yeri düzelteyim derken tüylerim arttı demişti.
Zaten tüyler aldı başını gitti bende daha hiç surmeden neden böyle Anlamiyorum birde surersem daha gürleşir :cry:

Kaç haftalık sizin erkek çocuksa eğer o tüylerin artmasına sebep oluyormuş :halay:hayrlisi bende de bacaklarda falan tüyler arttı..:olamaz:

Kaç haftalık sizin erkek çocuksa eğer o tüylerin artmasına sebep oluyormuş :halay:hayrlisi bende de bacaklarda falan tüyler arttı..:olamaz:
10+3 günlük aramızda çok az fark var :KK54:
Haklı olabilirsin arkadaşım erkek bebek bekliyor ve göbek tüyleri ondada çok var hayirlisi içimden hem kız hem erkek geçiyor ne olacağını çok merak ediyorum :KK16:

Allah ım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin... bende sanki erkek gibi hissediyorum ama :KK46: önemli olan sağlıklı olması cinsiyeti değil :)

cnm hiç birşey sürmedim sadece azıcık kalçalarımda oluştu çatlak başka biyerim çatlamadı, arkdaşım kremler yağlar sürdü ama acayip çatlak oluştu bu genetikmiş bişey sürmyle alakası yokmuş

Back
X