Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nöroloji mr sonucunu gördü %75 80 sağlıklı olacağını düşünüyorum ama %25 riski gözönünden bulundurarak kararı size bırakıyorum ama ben devam etmenizi öneririm hamileleliğinize dedi sabır ve dua ile bekliyoruzAllah şifa versin... Bir bilgim yok ama konu şöyle üstte kalsın...
Sağlıklı olma değeri çok yüksek siz ne düşünüyorsunuz ? Benim süt kardeşim de aynı sorunu yaşamış şimdi annemle konuşurken sordum süt kardeşim de anne karnında bir rahatsızlık geçirmişti ama tam bilmiyordum ( ateşli hastalık sanıyordum). Kardeşimde ilk zamanlar büyük sorunlar vardı. Yürüme denge sorunu ve konuşma. Özel okula gitti, şu an yürüme dengede sorun yok kafa deseniz zehir gibi çok zeki bir kız. Sadece konuşurken bazı kelimeleri anlaşılmıyor o kadar ama onun dışında görünüşte hiçbir sıkıntısı yok... Tabi ben 26-27 sene öncesinden bahsediyorum, insanlar doktora gitmeyi büyük külfet sayıyordu. Ne bir kontrol ne bir muayene ...Nöroloji mr sonucunu gördü %75 80 sağlıklı olacağını düşünüyorum ama %25 riski gözönünden bulundurarak kararı size bırakıyorum ama ben devam etmenizi öneririm hamileleliğinize dedi sabır ve dua ile bekliyoruz
Biz hiç sonlandırmayı da düşünmedik ama üzülüyorum tabiki kapalı kutu bilemiyoruz ne olacağını inş Allah ona sağlıklı yaşamaya nasip eder tek temennim bu elimizden gelen ne ise yapacağızSağlıklı olma değeri çok yüksek siz ne düşünüyorsunuz ? Benim süt kardeşim de aynı sorunu yaşamış şimdi annemle konuşurken sordum süt kardeşim de anne karnında bir rahatsızlık geçirmişti ama tam bilmiyordum ( ateşli hastalık sanıyordum). Kardeşimde ilk zamanlar büyük sorunlar vardı. Yürüme denge sorunu ve konuşma. Özel okula gitti, şu an yürüme dengede sorun yok kafa deseniz zehir gibi çok zeki bir kız. Sadece konuşurken bazı kelimeleri anlaşılmıyor o kadar ama onun dışında görünüşte hiçbir sıkıntısı yok... Tabi ben 26-27 sene öncesinden bahsediyorum, insanlar doktora gitmeyi büyük külfet sayıyordu. Ne bir kontrol ne bir muayene ...
İyi olma şansı çok yuksek. Ben olsam bende %25 lık bi değer için bebeğime kıyamazdim.Sağlıklı olma değeri çok yüksek siz ne düşünüyorsunuz ? Benim süt kardeşim de aynı sorunu yaşamış şimdi annemle konuşurken sordum süt kardeşim de anne karnında bir rahatsızlık geçirmişti ama tam bilmiyordum ( ateşli hastalık sanıyordum). Kardeşimde ilk zamanlar büyük sorunlar vardı. Yürüme denge sorunu ve konuşma. Özel okula gitti, şu an yürüme dengede sorun yok kafa deseniz zehir gibi çok zeki bir kız. Sadece konuşurken bazı kelimeleri anlaşılmıyor o kadar ama onun dışında görünüşte hiçbir sıkıntısı yok... Tabi ben 26-27 sene öncesinden bahsediyorum, insanlar doktora gitmeyi büyük külfet sayıyordu. Ne bir kontrol ne bir muayene ...
Size örnek verdim. Kızı görseniz bu mu dersiniz ... Çok akıllı ,zeki, elinden her iş geliyor küçük yaşta tedavi ile müdahale edildiği için su an çıkaramadığı bazı kelimeler dışında sorunu yok. Başka doktora gitmeyi ihmal etmeyin...Biz hiç sonlandırmayı da düşünmedik ama üzülüyorum tabiki kapalı kutu bilemiyoruz ne olacağını inş Allah ona sağlıklı yaşamaya nasip eder tek temennim bu elimizden gelen ne ise yapacağız
. Zaten farklı iki perinatoloğa gittim biri çok karamsar biri daha umutlu farklı nöroloğa giymedim ama önerebileceğiniz iyi çocuk nöroloğu var mı hangi şehirdeyseniz ben adanaSize örnek verdim. Kızı görseniz bu mu dersiniz ... Çok akıllı ,zeki, elinden her iş geliyor küçük yaşta tedavi ile müdahale edildiği için su an çıkaramadığı bazı kelimeler dışında sorunu yok. Başka doktora gitmeyi ihmal etmeyin...
Ben size çok uzağım elbet önerecek kişiler çıkar. Allah yardımcınız olsun. Zaten farklı iki perinatoloğa gittim biri çok karamsar biri daha umutlu farklı nöroloğa giymedim ama önerebileceğiniz iyi çocuk nöroloğu var mı hangi şehirdeyseniz ben adana
Ayrıntılı ultrasonda şüphelenildi mr istendi kesinleşti mr sonucu bana sebep de söylemediler sadece bayılma filan oldu mu tansiyon düşmesi filan dediler hayırlısı olsun ini Allah sağlıklıca ömür geçirmeyi nasip etsin bütün yavrularaMerhaba ben 14 agustosta dogum yaptim. Bebegim 2. Gununde havale gecirdi ve 14 gundur hastanede yogun bakimda. Dun mr cekildi beyninde kanamalar saptanmis. Anne karninda ilk haftalarda olmus olabilecegi soyleniyor. Bursada bir cocuk norologu bulduk prof. ona gittik ama gittigimIzde henUz mr cekilmemisti sonuclari yoktu. Muayene ile sadece sag bacakta diger bacaga gore daha az hareket tespit edildi. 1 aylik oldugunda mr ile gelin denildi.
Mr sonuclari ile bayramdan sonra tekrar gidicez. Zor bir surec geciriyorum. Anne karninda boyle birsey oldugu nasil anlasildi ? Bana gebeligin ilk haftalarinda gecirilen enfeksiyon kaynakli olmus omabilir dendi detayli ultrasona da girdim ama birsey cikmamisti. Bende aldirmayi dusunmezdim ama bilmek basima gelecekleri kabullenmek daha kolay olurdu belki bilmiyorum .
İnşallah şifasını verir rabbim beklemek ve dua etmekten başka elimizden gelen birşey Yok umarım bebeklerimiz sağlıklıca hayatlarına devam ederler banada birtakım riskler anlatıldı.fakat doktor ben sağlıklı olacağını düşünüyorum çok ufak beyin 7yaşına kadar gelişen bir organ gerileyeceğini düşünüyorum dedi.allah büyük ne mucizeleri var kurban olduğum rabbimin inş bize de lütfeder evlatlarımızla sınamaz bizleriBenimde ilk haftalarda gecirilen enfeksiyon kaynakli olmus olabilecegi soylendi. Biz ilk havale nedeniyle goturduk daha sonra mr cekilince anlasildi beyin kanamasi oldugu ve evet beyin kanamasi nedeniyle havale gecirmis. Zaten sag bacaginda hareket azligi da tespit edildi. Norolog randevumuz bayram sonrasi gidip gorusunce detayli bilgileri paylasirim . Hersey Allahtan , deri veren Allah dermanini da verir insallah kizimda saglikli olur
Merhaba şu an aynı durumdayım acaba sizin durumunuz nasıl sonuçlandı insaallah bebeğiniz iyidir lütfen bana da umut olun bebeğiniz sağlıkla dünyaya geldi miŞu an 27 haftalık hamileyim 3hafta önce mr çekildi ve bebeğimin anne karnında beyin kanaması geçirdiğini öğrendik yaşayan var mı yardım edin lütfen