Anne karnında bebeğin hareketleri

Canım sıkıntı etme ,benim bebeğim 11. Haftadan 21. Haftaya kadar ultrasonda hiç hareket etmiyordu,secde etmiş bir pozisyonda yatıyordu
21+1 de ilk kez hareket ettiğini hissettim,şimdi kıpır kıpır çok şükür ,o yüzden hic sorun etme,keyfini çıkar :)

Canım 13. Haftada hissedebilmen imkansız,kafana takma
Bizim topic te gördüğüm en erken 18. 19. Haftalarda hisseden vardı,ben 21+1 de hissetim. Gebelik kişiden kişiye farklılık gösteren bir durum,o yüzden kendi gelişmelerini takip et

cok sabırsızlanıyorum
artık dogsunda mızıklansın yiyim onu

DÜN İKİNCİ KEZ ULTRASONA GİTTİM İLKİNDE SADECE KESEYİ GÖRMEK İÇİNDİ NORMALDE SATA GÖRE 8+4 OLMASI GEREKİRKEN ULTRASONDA 9+1 ÇIKTI KALP ATIŞLARINI CİHAZ ARIZASI YÜZÜNDEN DUYAMADIM AMA EKG ÇİZGİLERİNİ GÖRDÜM O AN İNANILMAZ Bİ DUYGU GÖZLERİM DOLDU HEYECANLANDIM KORKTUM SADECE KESEYİ DEĞİLDE BEBEĞİMİ ORDA GÖRMEK BAMBAŞKA Bİ DUYGU HALA DÜŞÜNDÜKÇE GÖZLERİM DOLU DOLU OLUYO ALLAH İSTEYEN HERKESE BU GÜZEL DUYGULARI YAŞAMAYI NASİP ETSİN SAĞLIKLA HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH

Allahım daha da güzel duygular yaşatsın İnşAllah
Kese,bebek,kalp atışı 3lüsü geçtikten sonra daha da heyecanlanıyor herşey,boyu ne kadar,ağırlığı ne kadar,cinsiyeti ne diye sürüp gidiyor :)
Hele birde hareketlenmeye başlayınca,tadından yenmez oluyor <3

Sizin hissetmeniz için zaten erken ki. İnsanlar da yani hakkaten kafa bulandırmak için bekliyorlar resmen. Ben ilk 18. haftada hissetmeye başladım, şimdi de çok net ve sürekli hissediyorum :)

Sizin hissetmeniz için zaten erken ki. İnsanlar da yani hakkaten kafa bulandırmak için bekliyorlar resmen. Ben ilk 18. haftada hissetmeye başladım, şimdi de çok net ve sürekli hissediyorum :)

kesinlikle öyle artık daha heyecanlıyım anneliği hissetmeye yeni başladım sanki yeni farkına varmaya başlıyorum hamileliğin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…