Anne karnında bebegin kalbinin durmasi sonucu ilacla düsük yapilabilirmi yardım lütfen

cevreciyim2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
31
5
1
Merhaba,6 haftalik gebelikte maakesef gecen hafta bebegin kalbinin atmadigi ve kürtaj olmam gerektigi söylendi.Baska hastanelere gittim.Aynisini soylediler.Gecen hafta atiyordu oysaki.Bebegimin ölümü ayri bir aci üstüne kürtaj olayı canimi cok sikti.yasim ileri 42.Rahime sıkıntı olmamasi adina ilacla düsük uygulayan hastaneler istanbulda var mi?Daha önce bazi kadinlarin ilacla düsük hastanede yapildigini yazmislar.Lütfen bu kinuda bilgisi varsa yardimci olsun.Baska sehre gitmeyefe raziyim.

Bende 7. Haftada düşük yaptım ama benim kese bozulmuştu büzüşmüştü iyice. Doktorum ilk hamilelik diye kürtaj yapmak istemedi kanamayla attım ama çok zordu inan. 3 aya yakın kanama yaşadım Yıldız şeklinde bi ilaç içtim adını hatırlamıyorum düşük içinmiş o da. Bnce kürtaj ol adet gibi atılsın bnm yaşadığım daha zordu

Ben hastanede ilacla dusuk istiyorum.evde degil.ama hastaneler sadece kurtaj oldugunu ilacin olmadigini soyluyorlar.hastane ismi varmi lutfen.benim icin onemli.

Ben

Ben hastanede ilacla dusuk istiyorum.evde degil.ama hastaneler sadece kurtaj oldugunu ilacin olmadigini soyluyorlar.hastane ismi varmi lutfen.benim icin onemli.
Hangi sehirdesiniz benim doktorum düşük için ilaç veriyim düşsün demişti ama o zaman sadece lekelenme vardı almamistim aslında öyle bir ilaç var yani

Ben tekbasina ilac alayim demiyorum.zaten ilaclar yasak satilmiyor.hastanelerle gorustum.ilacla dusuk yok dediler.kurtaj istemiyorum.hastane ortaminda ilacla dusuk.hangi hastaneye gittiniz acaba siz

Öyle bşy yok ki canım ilaçla ha deyince düşmez kanaman da 40 gün sürer lohusa sayılıyorsun.

Kac doktora sordum.sadece kurtaj deniyor.istanbuldayim.ysni hic cocogum yok.zor gebelik.yas 42.lutfen ilacla doktor kontrolunde istiyorum.

Kac doktora sordum.sadece kurtaj deniyor.istanbuldayim.ysni hic cocogum yok.zor gebelik.yas 42.lutfen ilacla doktor kontrolunde istiyorum.
Eger doktorlar öyle diyorsa demek ki ilaçla dusmeyecek şekilde birde pat diye düşmez günler sürer belki hafta sürer yani en iyisi doktorunuzu dinleyin

Dunya saglik orvutunun onayladigi Turkiyede dogum kontrolu icin kullanilmamasi adina yasaklanan ilaclar var.3 gunde dusuk oluyor.Internette arastirdim.basarili olmus ama sonra ne olmus bilmiyorum.3 pilot hastane diyor ama isim yok.

Dunya saglik orvutunun onayladigi Turkiyede dogum kontrolu icin kullanilmamasi adina yasaklanan ilaclar var.3 gunde dusuk oluyor.Internette arastirdim.basarili olmus ama sonra ne olmus bilmiyorum.3 pilot hastane diyor ama isim yok.
Canım o ilaç dediğim ilaç işte yıldız şeklinde olan sadece doktorların elinde var onlardan. Bende kullandım kese 2 hafta sonra düştü işte ha deyince olmuyor onu anlatmaya çalışıyoruz

Ben doktor kontrolunde ilacla dusuk istiyorum.ozel hastaneler para icin operasyon istiyor.benim farkli durunlarim var.operasyon uymuyor bana.Ama hic ilac oyle bir ilac yok diyorlar.pek inandirici degil.Gittiginiz hastane,doktor boyle bir seyden bahsettiyse, isim bilgisini ozelden mesaj atabilirsiniz.lutfen cok onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…