- 9 Ağustos 2020
- 31
- 5
- 1
- Konu Sahibi cevreciyim2
-
BenBende 7. Haftada düşük yaptım ama benim kese bozulmuştu büzüşmüştü iyice. Doktorum ilk hamilelik diye kürtaj yapmak istemedi kanamayla attım ama çok zordu inan. 3 aya yakın kanama yaşadım Yıldız şeklinde bi ilaç içtim adını hatırlamıyorum düşük içinmiş o da. Bnce kürtaj ol adet gibi atılsın bnm yaşadığım daha zordu
Hangi sehirdesiniz benim doktorum düşük için ilaç veriyim düşsün demişti ama o zaman sadece lekelenme vardı almamistim aslında öyle bir ilaç var yaniBen hastanede ilacla dusuk istiyorum.evde degil.ama hastaneler sadece kurtaj oldugunu ilacin olmadigini soyluyorlar.hastane ismi varmi lutfen.benim icin onemli.
Hangi sehirdesiniz benim doktorum düşük için ilaç veriyim düşsün demişti ama o zaman sadece lekelenme vardı almamistim aslında öyle bir ilaç var yani
Öyle bşy yok ki canım ilaçla ha deyince düşmez kanaman da 40 gün sürer lohusa sayılıyorsun.Ben hastanede ilacla dusuk istiyorum.evde degil.ama hastaneler sadece kurtaj oldugunu ilacin olmadigini soyluyorlar.hastane ismi varmi lutfen.benim icin onemli.
Öyle bşy yok ki canım ilaçla ha deyince düşmez kanaman da 40 gün sürer lohusa sayılıyorsun.
Öyle bşy yok ki canım ilaçla ha deyince düşmez kanaman da 40 gün sürer lohusa sayılıyorsun.
Eger doktorlar öyle diyorsa demek ki ilaçla dusmeyecek şekilde birde pat diye düşmez günler sürer belki hafta sürer yani en iyisi doktorunuzu dinleyinKac doktora sordum.sadece kurtaj deniyor.istanbuldayim.ysni hic cocogum yok.zor gebelik.yas 42.lutfen ilacla doktor kontrolunde istiyorum.
Eger doktorlar öyle diyorsa demek ki ilaçla dusmeyecek şekilde birde pat diye düşmez günler sürer belki hafta sürer yani en iyisi doktorunuzu dinleyin
Canım o ilaç dediğim ilaç işte yıldız şeklinde olan sadece doktorların elinde var onlardan. Bende kullandım kese 2 hafta sonra düştü işte ha deyince olmuyor onu anlatmaya çalışıyoruzDunya saglik orvutunun onayladigi Turkiyede dogum kontrolu icin kullanilmamasi adina yasaklanan ilaclar var.3 gunde dusuk oluyor.Internette arastirdim.basarili olmus ama sonra ne olmus bilmiyorum.3 pilot hastane diyor ama isim yok.
Canım o ilaç dediğim ilaç işte yıldız şeklinde olan sadece doktorların elinde var onlardan. Bende kullandım kese 2 hafta sonra düştü işte ha deyince olmuyor onu anlatmaya çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?