- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
- Konu Sahibi cevreciyim2
-
Hangi sehirdesiniz benim doktorum düşük için ilaç veriyim düşsün demişti ama o zaman sadece lekelenme vardı almamistim aslında öyle bir ilaç var yani
Bana işin içinde başka bşy var gibi geldi valla oldukça tutarsız cevapları var.Boşuna bekleyip inat etmeyin devlet hastanesine gidin orada ücret yok
O şekilde tedavi duruma göre. Para konu diyosun özelde doktor soruyosun normal değil mi böyle algılanması? Herkesin kese konumu bir değil beklesen kendin de düşük yaparsın ona bakarsan ama bu da risk enfeksiyondan zarar görürsün. Doktoruna güvenmiyosan doktor değiştir fikir al tabi bu da bi tercihArkadaslar sadece tibbi düsük istemek neden farkli yone cekildi.Devlet hastaneleri yogun.özele gitmek neden farkli algilaniyor.Ayrica tibbi dusuk uygulayan devlet hastanesi varsa ona giderim tabii.Burda ogrenmek istedigim sadece bu sekilde tedavi var mi.yani yontemi tartismiyoruz.sadece bu sekilde tedavi olan varsa bilgi istiyorum.
Ne diyelim valla eninde sonunda kürtaja gidecek öyle bulunacak bir hap yok zaten yaşı da varmış ablanın allah korusun beklemesi de zararlı durum dogruysaBana işin içinde başka bşy var gibi geldi valla oldukça tutarsız cevapları var.
Aynen öyle kendi bilir napalımNe diyelim valla eninde sonunda kürtaja gidecek öyle bulunacak bir hap yok zaten yaşı da varmış ablanın allah korusun beklemesi de zararlı durum dogruysa
Yeni kürtaj yöntemleri eskisi gibi rahime zarar vermiyor,emin ellerde yapıldıkça ve çok fazla yapılmadıkça.Ben de dahil bunu tecrübe eden birçok kadın var,kendinizi bu kadar strese sokmayın bence.araştırdığınız yöntemden sonra yine de kurtaj yapmak gerekebiliyor,garanti değil yani,hatta doktorlar genelde temizlik için bunu istiyorlar.gecmis olsun
[/QUOTE
Neden kürtaj olmak istemiyorsunuz? Benim ilk gebeliğimde kalbi durmuştu kürtaj oldum, tıpta kürtaja da düşük yapmak diyorlarmış gerçi. Neyse kürtajdan 3 ay sonra şükür ki hamile kaldım. Kürtajdan sonra rahim temizlendiği için hamile kalmak kolay olur demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum.Merhaba,6 haftalik gebelikte maakesef gecen hafta bebegin kalbinin atmadigi ve kürtaj olmam gerektigi söylendi.Baska hastanelere gittim.Aynisini soylediler.Gecen hafta atiyordu oysaki.Bebegimin ölümü ayri bir aci üstüne kürtaj olayı canimi cok sikti.yasim ileri 42.Rahime sıkıntı olmamasi adina ilacla düsük uygulayan hastaneler istanbulda var mi?Daha önce bazi kadinlarin ilacla düsük hastanede yapildigini yazmislar.Lütfen bu kinuda bilgisi varsa yardimci olsun.Baska sehre gitmeyefe raziyim.
devletteNeden kürtaj olmak istemiyorsunuz? Benim ilk gebeliğimde kalbi durmuştu kürtaj oldum, tıpta kürtaja da düşük yapmak diyorlarmış gerçi. Neyse kürtajdan 3 ay sonra şükür ki hamile kaldım. Kürtajdan sonra rahim temizlendiği için hamile kalmak kolay olur demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?