bende 16.haftadan beri hissediyorum pıt pıtlarını şu anda 18.haftadayım bu haftalarda daha netleşti tabi...özellikle gündüzleri hep kıpır kıpır...gezerken , arabadayken,ben çalışıp iş görüşmesi yaparken , yemekten sonra baya coşuyor...bu arada gece hiç sesi sedası çıkmıyor...galiba o da gece uyuyor...bugün gidip göreceğim ultrasonda bebişimi...
evet canim normal. o hepimizde oldu sanirim.
hatta ben turkiyede utrosunda çok asagida dedi doktor. kibirtadikca asagiya bir seyler oluyordu.
bebegim çok asagida diye konu acmistim korkumdan. dr gitm normalmis. simdi asagi incek diye bekliyorum hala indigi yok.
benimde simdi 35-36 haftaa da çok fazla kibirdiyor. saglikli bebekler kibirdarmis hanimlar.fazla enerjisni hareketler ile harciyormus bebislerimiz. hatta son haftalarda sirtini poposunu ayaklarini ellerini kafasini oyle bir hissetiyor ki insan ona daha yakin oldugunu hissediyor..
karninizdaki kibirdayislarin keyfini cikarin hanimlar dogdundan sonra onlari oyle her yere karninizdaki goturemiyeceksiniz...:))
kızlar birşey soracağım. Şimdiye dek hamileliğim çok rahat geçti ve şuan 35 haftam bitti 36nin içindeyim. Bebeğim iki gündür çok aşağıda resmen vajinama vuruyor gibi hissediyorum ve uyku uyuyamıyorum birtürlü. Bu kadar erken inmiş olması normal mi? yani daha 5 hafta var erken doğum mu olur acaba yada neden böyle çok aşağıda ?????
bende 18. haftamdayım ama hiç hissetmiyorum.siz nasıl hissediyorsunuz yaaaa.şimdi ağlıcam.
bende 18. haftamdayım ama hiç hissetmiyorum.siz nasıl hissediyorsunuz yaaaa.şimdi ağlıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?