Anne karnında bebek hareketleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doktorum müzik dinlerken çok hareketleniyorsa o birazda rahatsız olduğunu gösteriyor dedi. 4 boyutlu tarama ile yüz mimiklerinden daha önce test etmişler, müziği beğenmediğinde çok tekme atıp yüzünü buruşturuyormuş.kaydirigubbakcemile3 okuyunca çok güldüm Allah da seni güldürsün

nasılmış bebişin

valla benimkinede maşallah diyim.33. haftayı geçtik bazen karnımdan fırlayacakmış gibi geliyor:) karnım yamuk yumuk oluyo,öyle gerdiriyoki sağa sola:)... Allah hepsine sağlık sıhhat versin....

yanı normal olemıı ya korkuorumm bısıolucak bebegıme dıeee

ya kizlar bende 24. haftamdayim. disardan hareketi hissedilmiyor ama ben icerden hissediyorum. ya sizce normalmi? neden disardan babasi hissedemiyor! birde öglenleri fazla hareketini hissedemiyorum. geceleri kipirdama oluyor vaginamin üstünde!

duygu onun uyku saatleri seninkinden bagımsız canım

kızlar birşey soracağım. Şimdiye dek hamileliğim çok rahat geçti ve şuan 35 haftam bitti 36nin içindeyim. Bebeğim iki gündür çok aşağıda resmen vajinama vuruyor gibi hissediyorum ve uyku uyuyamıyorum birtürlü. Bu kadar erken inmiş olması normal mi? yani daha 5 hafta var erken doğum mu olur acaba yada neden böyle çok aşağıda ?????

ben de 16.haftadan beri hissediorum ama bu hafta daha netleşti artık.fakat kızlar ben çok aşağıda hissediyorum bebeğimin hareketlerini hatta çıkıcakmış gibi gelio.normal mi?size de böle oluo mu?.bi de bugün farkettim göbeim bi aşağıda bi yukarda, anneme sordum onun da dikkatini çekmiş.sizde de oluo mu?

Valla benim alt karnım bölgem diken yerde oynuyor ben sordum 7.aydan sonra karnında hisediliyomus benimki içere yan yatıyor yanlardada hissediyorum bak tam olarak göbek deligiminden asada haissediuorum

bizim zilli fıstığımız, 16. haftadan beri kendisini hissettiriyor teyzeleri.
çok usul usul hareketlerle başladı, kelebeklerin kanat çırpışları gibiydi.. gazoz içindeki baloncuklar gibiydi... sonra minik su yılanı gibi ordan oraya dolaşmaya başladı içerde :)

Şu anda 26+6 olduk Begüm ile birlikte.. kocaman kız oldu benim meleğim..

Ve kafası aşağıda, poposu yukarıda.. elleri aşağılarda vuruyor kasıklarıma, göbeğime.. Ayakları yukarlarda vuruyor göğüslerimin altına doğru falan...

Bütünüyle sola sağa kayıyor, büklüm büklüm görebiliyoruz karnımda onun kayışlarını :)

Vuruşlarında, üzerimdeki yorganın üstünden bile görünüyor...

Tekme dayak arsızı yaptı annesini... Bazen canım da acıyor aslında, çok gerindiği zaman.. 35 cm'lik bir varlık içerde gerinince, kolları bacakları aynı anda açmaya çalıştığında, azıcık acıma olabiliyor ama.. çok önemli değil. her şey hakkıdır kuzumun :)

Bazen aşağıda idrar torbam doluyken, o torbaya vurduğunda... ıçi su dolu balonun dalgalanışı gibi şeyler hissediyorum bugünlerde :)

Bebeğimin içimde olması, benimle olması, sımsıkı sarılmış olması.. her şeyden önce sağlıkla geleceğini umuyor olmak... muhteşem şeyler.
Allahım her isteyene göstersin bunları...

yok cnm tedirgin olma çok normall ben 37+2 yim ve kıpırdağım hiç ama hiç durmuyor yeri aslında dar olması gerekirken resmen ne yapacağını şaşırıyor vajinanın üzerinde sağda solda artık yeryerde hareketleri ve 35 ten beri coştu resmen ama uyumuyor resmen 6-7 saat uyanık kalıyor tedirgin oluyorum bende bu kadar uyanık kalması normalmi die druma perşembe sorucam senide bilgilendiririm cnm .

ben de bebişimi 3 haftadır hissediyorum tam olarak. bende hiç kelebek hareketi gibi şeyler olmadı direk pıt pıt vurmaya başladı.. haftalar geçtikçe daha da şiddetlendi. benimki gece de belli aralıklarla tekmeliyor özellikle sabah uyandığım zaman daha şiddetli vuruyor - anne mama - der gibi :))) diğer arkadaşlarınki gibi konuşunca duruyor susunca tekrar başlıyor. yatakta sağdan sola dönerken bebişimi de hissediyorum sanki su dolu bir balon ağır ağır bir o yandan bir bu yana kayıyor.. sürekli ayaklarını sol, başını sağ tarafımda hissediyorum. sol yanıma yattığım zaman ayaklarıyla tekmeliyor dön der gibi.. ah bir doğsa da yesem kızımı....

bende 19 haftalığım. dün akşam bi düğüne gitik sesten dolayımıdır nedir sürekli pıtpıtladı. acaba rahatsız mı oldu? ya da içerde kızımda mı oynadı ? :)))

bende 18. haftamdayım ama hiç hissetmiyorum.siz nasıl hissediyorsunuz yaaaa.şimdi ağlıcam.

Ben 15.haftadan sonra seyirme hissettim sadece 18 hafta 4 gunlukken elim karnımda yatıyorum elime bisi vurdu ağladım abi süper bisey

bende 18. haftamdayım ama hiç hissetmiyorum.siz nasıl hissediyorsunuz yaaaa.şimdi ağlıcam.

Canım lütfen bunun için stres yapma kendine, eminim çok yakında hissedersin sende.
Ben de 20. haftanın içindeyken hissetmiştim ilk kez. Doktorum da özellikle ilk gebelikse geç hissetmenin çok normal olduğunu söyledi.
Meraklanma yakında oynamaya başlar seninki de:)

yarin 22 haftalik olcam tam ve 2 haftadir hissediyorum cook güzel bi duygu ben kelebek cirpmasi beklerken resmen bomba patlatti oglum cok sert vuruyor..hatta artik disardan görülüyor ve esimde elini koydugunda cok rahat hissediyor..benimde bi gögsümün altindan vuruyor bide vajinamin üstünde vuruyor..vajinaya yakin hareket etmesi erken dogum riskimidir kizlar bilen varmi??

Merhaba! Ben de 18 haftalık hamileyim ve ben de hissetmiyorum. Bazen sadece hafif bir kıpırtı oluyor sanki. Doktorum ilk hamileliklerde geç hissedildiğini söyledi.

merhaba!benımde inşallah bi oğlum (EGE) olacak şuan 24 haftalığım yaklaşık 1 aydır harektlerını hissediyorum
ilk zamanlar sanki gazım varmış gibi oluyordu karnımın içinde bişeyler dolanıyor gibi..
daha sonra bir tekme yedim inanamadım o kadar şahane bişeyki onu hissetmek şimdi ondan bahsediyorum o da içerde kıpır kıpır teyzelerikaydirigubbakcemile3
dışardan bakıldığı zaman bile görünüyor tekmeleri o tekmelediği zaman eşimin yüüzndeki ifadeyi hiç bişeye değişmem allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...opuyorumnanaktan

Allah hepimizi bi avazda kurtarsınnn

nina anliyorum seni canim...o ilk tekme ve esinin yüzündeki heyecan hicbirseye degisilmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…