Anne karnında bebek ne kadar uyur?

fulya28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
43
3
36
İçel Mersin
Öncelikle herkese merhaba, ben yeni üye oldum.26 haftalık hamileyim ve bilen arkadaşlar varsa bebek anne karnında ne kadar uyur? bazen uzun süre hareket etmeyiince korkuyorum.Dr.umada sormadım en kısa zamanda onada sorucam.şimdiden teşekkürler herkesin ilgisine

ben internetten okumuştum 20 dk ile 75 dk ara ile uyuyorlarmış uyandıkça hareket edeyorlar bide anne yorgunken açken fazla hareket etmiyorlarmış bildiğim kadarıyla

bazen 3 saat hareketini hissetmediğim oluyor ve ilk bebeğim 3 hamileliğim biraz daha tedirgin oluyorum malesef.teşekkür ederim durunun annesi ilgin için siteye de yabancıyım yeni öğreniyorum.çok sağol.

kaç haftalıksın bilmiyorum ama bebek küçükken hareketlerini bende pek hissedemiyordum az oluyordu bebeğim kilo alıp büyüdükçe daha fazla ve güçlü hissediyorum

Bende 21+4 haftalik hamileyim :ecrin_bebek: bikac gün üst üste yogun hissettim pit pitlarini.. son bikac gundur cok azaldi yada ben hissedemiyorum bilmiyorumkismile insan cok endiseleniyor gercekten..
aklima kötü seyler getirmemeye calisiyorum ama olmuyor. birde 28 haftadan once cok tutarli olmadigi söyleniyor bebek hareketlerinin :bbo:

ben 26 haftalık hamileyim durunun annesi.Bazen tum gun süper hareketlı bazen tum gunde bır yada ıkı tekme ıle bır kaç hareket bu da acaba uyuyorda kaç saat uyur dıye dusunduruyor insanı cnm.

her zaman aynı olmuyor bende 25+4 haftalığım bazı günler tekmeler fazla oluyor bazen daha az aslında onlar hareket ediyorlarmış ama biz her hareketlerini hissetmiyoruz sadece sert olanları hissediliyormuş

her zaman aynı olmuyor bende 25+4 haftalığım bazı günler tekmeler fazla oluyor bazen daha az aslında onlar hareket ediyorlarmış ama biz her hareketlerini hissetmiyoruz sadece sert olanları hissediliyormuş

canım seninle aynıyız bende 25+4 günlüğüm bende fazla hissetmiyorum bebişimi bi gece yatarken bide gündüzleri arada sırda çok nadr hissediyorum doktora sordumm ben fazla hihsettmiyorum dei merak etme sen ohareeeket edio dedii dinlenik ve tok karna oldun mu daha çok hisseddermişsinn bugün denedim yemek yedim bitter çikolata yedim bizimki hareketlendi :D opuyorumnanaktan

canım seninle aynıyız bende 25+4 günlüğüm bende fazla hissetmiyorum bebişimi bi gece yatarken bide gündüzleri arada sırda çok nadr hissediyorum doktora sordumm ben fazla hihsettmiyorum dei merak etme sen ohareeeket edio dedii dinlenik ve tok karna oldun mu daha çok hisseddermişsinn bugün denedim yemek yedim bitter çikolata yedim bizimki hareketlendi :D opuyorumnanaktan

arkadaşım kıpırdanma hissettmediğinde insan çok kötü hissediyor kendini dimi benim bugün çok canım sıkıldı gözlerim doldu ağlıcaktım nerdeyse diğer günlere nazaran az hareket ediyor tekmelerini daha az hissediyorum normalde biraz daha hareketliydi tekmelerini elimi karnıma koyduğumda bile hissederdim allahım yavrularımıza bişey olmasın onları bize bağışla sağlıkla kucağımıza almayı nasip et amiiiiiiiiiiin .

hemen hemen hepimiz aynıyız galiba bende 26 haftanın içindeyim ve benim bebğimde aynı şekilde günü gününe tutmuyor bazen çok bazen az hareketli bence merak etmeyin benim ki talı seviyor pekmez,bal yediğimde çok oynuyor :)

benimkide kesinlikle tatlıyı sevmiyor ekşi ve acı:1: hepinize teşekkür ederim en azından hepimizde aynısı olduğuna göre normal çok şükür.Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
:nazar:

ben 34. haftadayım arkadaşlar hiç endişelenmeyin ufaklıklar büyüdükçe öyle hareketleniyorlarki dur durak bilmiyorlar ben tekmelerinden uyuyamaz hale geldim koca gece sohbet ediyoruz oğluşumla onun keyfi ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyabiliyoruz :hulya:

Merhaba arkadaslar...ayni sorun bende de var hatta bu tpigi gorunce ck rahatladim cunku daha dun aksam esimle tartistik, ben diyorum iki gundur cok az hareket ediyo, o diyo bisi yok merak etme...ohh demekkki normalmis bu inisler cikislar. ben de 23+2 hamileyim

benn işi gücü buraktm işyerinde karnımı izliyorum artıkk o hareketleri o kadar belli oluyo ki dışardan şaşkınlıkla izliyorum .. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim birden bire hareketlendi böle 1 haffta içersinde harektlerini hissetmeye başladım

arkadaşım kıpırdanma hissettmediğinde insan çok kötü hissediyor kendini dimi benim bugün çok canım sıkıldı gözlerim doldu ağlıcaktım nerdeyse diğer günlere nazaran az hareket ediyor tekmelerini daha az hissediyorum normalde biraz daha hareketliydi tekmelerini elimi karnıma koyduğumda bile hissederdim allahım yavrularımıza bişey olmasın onları bize bağışla sağlıkla kucağımıza almayı nasip et amiiiiiiiiiiin .

aminnn cnmmm ....
ben kendimi çok tuhaf hissettin ilk başlardaa çok garbime gitti sonra da çok hoşuma gittti böle hep harekt etsin isteidmm ama canımı yakmadan tabi aklinialirimsmile hareketlerini hiç takma canım ben çalışıyorum vee bazen çok ayakta kalıyorum öle durumlaarda yorgun ıoldugum zman sabahtan akşamaa kadar hareket etmiyooo bi akşam yatarken bi kendini gösterio oakdar allahız izniyle hiç bişey olmazzz

benim haftam sizden geri ama doktorum bu düzensizliğin normal olduğunu söyledi ve artık önemsemiyorum...3 gün üst üste hiç hissetmediğim zamanlar oldu...dün bütün gün hareket etmedi,yüzüstü yattım yine tık yok...sonra bütün gece kımıl kımıl durmadı yerinde...gerçekten çok güzel bi duygu...insan sürekli hareket etsin hiç durmasın istiyo...

Evet kesinlikle durmasın hep hareket etsin istiyor.bugunde keyfimiz yok.sabahtan bu yana bir iki tık.insan üzülüyor:( ama hepimizde olması normal afacanlar bizi şimdiden korkutuyolar:) Allah bebeklerimizi bize bağışlasın arkadaşlar inş.

kızlar yazdıklarınızı okuyunca çok rahatladım bende aynı şeyleri yaşıyorum dün neredeyse doğru dürüst hiç hissetmedim endişellendim ama bugün çok hareketli maaşallah bu haftalarda demekki günü gününe uymuyor

Merhabalar,

bende 25ci haftadayim ve aynen bende benzer durumlar ya$iyorum. Normalde her sirtüstü yattigimda (bebi$imle oyna$mak istedigim de koltuga uzandigimda :D :D ) tekmeler ve kiyafetimin üzerinden nerede $i$kinlik var takip edebiliyordum. Ama $u son 3 gündür bir azalma oldu...
Kipirdamasina kipirdiyor hissediyorum ama öyle a$iri büyük bir tekme veya hareket olmuyor.

Elimle sadece içerde çok hafif bir kipirdama dalgalanma hissediyorum o kadar. 20li haftalardan sonra olan tutarsiz hareketler olcagini okumu$tum yine de bi sonraki kontrol da doktorumuza söylemekte fayda var.

doktorum yorgun olduğunda da öyle olabiliyor dedi.
karnın tokken ve sol tarafına yatınca daha iyi hissedersin dedi.

Back
X