anne karninda bebek seslerden filmlerden gürültülerden etkilenirmi?

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
30 haftalik oldum arkadaslar. iki hafta sonra kontrolde doktorada soracagim ama bekleyemedim belki burda bilen birileri vardir. esimle beraber film izlemeyi cokseveriz , birazda yüksek sesli.bazan böyle ciglik falan gibi gelen seslerden filmdeki seslerden cocuk etkilenirmi acaba? bilmem anlatabildim mi? yüksek sesle müzik dinlendig zaman duyabiliyorsa film izlendigi zamanda duyar gibime geldi, eger duyarsa onu nasil etkiler?? bilenler varsa cevap verirlerse cok sevinirim..

canım sana kendi yaşadığım şeyden örnek vereyim ben de senin haftalarında 32 haftalık falandı kızım okuldan gelmiştim çok yorgundum.uyumaya karar verdim kızım çok tekmeliyordu.ben yatınca tekmelemeyi bıraktı.ben tam dalmıştım zil çaldı kızım nasıl irkildi çok garip bir duyguydu.bir de okulda çocuklara yıl sonu gösterisi için Hadisenin düm tek tek şarkısı ile çalışıyorduk kızım o şarkı çıkınca çok hareketleniyordu şarkı kapanınca duruyordu.dinlediğim yabancı bir şarkı vardı hatta test ettim o çıkınca kıpır kıpır oluyordu.kapatıyordum duruyordu açıyordum kıpır kıpırdı.yani canım bebek etkileniyor dışardaki seslerden.

benimde bugun aklima geldi bizde esimle masallah odamizda arka arkaya film izleriz son ses. gerilim olur bazan. bizim en keyifli anlarimizdir evde odamizda beraber film izlemek. üff yaaa simdi takildi aklima cok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…