Anne karnında bebek üşür mü?!!

Yakubum-----

Yakubum, canım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
160
70
13
29
Arkadaşlar ben 33 haftalık hamileyim malum yaz , yanıyorum bildiğiniz , camı açıp uyuyorum essin diye , bana çocuğun gazlı olur üşür diyolar aslı var mı

ayaklarinizi usuturseniz bebek gazli olur derler ama bu havada usumek mumkun degil hem hamileler icin sicak daha tehlikeli ben yalnizken dus alamiyorum dusersem bisey olursa diye ama havalarda cok sicak hararet oluyo surekli ayaklarimi suya sokuuorum 20 haftaligim simdidien biykeysek ilerleyen haftalarda napicaz bilemiyorum

Usumez gazlida olmaz canım doktora sordum ben napalim hava sıcak hepimiz klimalara açık pencerelere maruz kalıyoruz yoksa yanıyoruz

Arkadaşlar ben 33 haftalık hamileyim malum yaz , yanıyorum bildiğiniz , camı açıp uyuyorum essin diye , bana çocuğun gazlı olur üşür diyolar aslı var mı
Ayaklarını koru Can'ım .. Adetliyken bazı insanların Ağrı'ları olur mesela benim .. Ayaklarımı korumadığını ay ağrı daha da artardı .. Bunun artık adetle ilgisi yok ama bu sefer de gaz Ağrı'sı gibi Ağrı'lara sebep oluyor ayağını üşütmek sonra korkuyoruz kasıklarım Ağrı'yo neler oluyor diye .. Onun dışında artık bizde de 24 saat klima açık ..

Bebesim dogdunda bi sure sonra hapsirdi
hemsire dedi ki anne karninda usuttu
ne kadar dogru bilemem ama dogdundan beri yani 5 aydır en az gunde 1 kere hapsirir bazen hapsiramiyo icine kaciyo cook komik oluyor

Bebesim dogdunda bi sure sonra hapsirdi
hemsire dedi ki anne karninda usuttu
ne kadar dogru bilemem ama dogdundan beri yani 5 aydır en az gunde 1 kere hapsirir bazen hapsiramiyo icine kaciyo cook komik oluyor
Ne kadar tatlı oluyodur hapşıramayınca:)

Uyuyamıyorum resmen sıcaktan , ama ağrım olmuyo hiç üşütme gibi , ama bebeğim gazlı olur diyede çok korkuyorum

Yok canim ya anne karni bir bebegin olabilecegi en guvenli en korunakli yer yüce Allah onun sıcakligınida aclik toklugunuda ayarliyor cok sukur bu soylediklerin yeni dogan bebek icin gecerli aci yersin sutune gecer yada gazli bisey yersin mercimek falan cocukta gaz olur şuan klima acik onunde yatiyorum en fazla oram buram tutulur rahat ol

oo iyi öyleyse :)) bende öyle takılayım klima karşısında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…