Merhabalar, 10 haftalık hamileyim inşallah sağlıklı hayırlı bir evladım olur rabbim yoklugunu göstermesin. Anne karnında bebeğimin kalbi durur diye çok korkuyorum daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldığım gebeliğim olmuştu. Sanırım bu yüzden piskolojik. Anne karnında böyle bir şey olur ise fark ediliyor mu bilgisi olan var mı? Sürekli doktora gitmek istiyorum bu durumdan şimdiden çok yoruldum

nipt yaptiracagim ayın 10 nunda doktorum testi yaptır 1 hafta sonra gel dedi, testten 1 gün önce gidip bebeğime baksam mi diye içim içimi yiyor şuan. 6+5 te kalp atışını duyduk, 11 haftalıkken ense kalınlığı için çağırdı ortalama 1 ay var arada. Sağlıklı mutlu hamilelikler geçirsin tüm gebeler inşallah
 nipt yaptiracagim ayın 10 nunda doktorum testi yaptır 1 hafta sonra gel dedi, testten 1 gün önce gidip bebeğime baksam mi diye içim içimi yiyor şuan. 6+5 te kalp atışını duyduk, 11 haftalıkken ense kalınlığı için çağırdı ortalama 1 ay var arada. Sağlıklı mutlu hamilelikler geçirsin tüm gebeler inşallah  çok güzel sekilde nasip olur inşallah sizede
  çok güzel sekilde nasip olur inşallah sizede 

her gebelik aynı değil ama midesi bulananlar için bu her şeyin yolunda olduğunun bir göstergesi. Bulantıdan şikayetçi olduğumda doktorum her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor, biz severiz bulantıları demişti
 her gebelik aynı değil ama midesi bulananlar için bu her şeyin yolunda olduğunun bir göstergesi. Bulantıdan şikayetçi olduğumda doktorum her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor, biz severiz bulantıları demişti 

günde 1 dk kadar dinliyorum. Kalp atışını duymak beni rahatlatıyor. Belgeleri vs de var zararı olmadığına dair. Zaten günde 1 dk kadar dinliyorum. Şimdi 2 hafta şehir dışına tatile gideceğim mesela. Cihazın elimin altında olması beni çok rahatlatacak. Yollarda, denizde vs bir şey oldu mu diye düşünmem yani
 günde 1 dk kadar dinliyorum. Kalp atışını duymak beni rahatlatıyor. Belgeleri vs de var zararı olmadığına dair. Zaten günde 1 dk kadar dinliyorum. Şimdi 2 hafta şehir dışına tatile gideceğim mesela. Cihazın elimin altında olması beni çok rahatlatacak. Yollarda, denizde vs bir şey oldu mu diye düşünmem yani