Anne karnında Hıçkırık

Benimki karnimda cok hickirirdi dogdu 2 aylik oldu hala hickiriyor hem de o kadar uzun suruyor ki bir basladi mi 15-20 dk... Bu arada benimki simdilik gayet obur, nasil bir baglanti var bilmiyorum ama oyle... :)

benim kızda hıçkırıyor hıçkırdıkçada rahatsız olup yer değiştiriyor yavrum:) 3-4 dk sürüyor kafasının olduğu tarafa ritmik şekilde hafif hafif pıtpıt vuruyor gibi oluyor.demek ciğerlerin geliştiğinin göstergesiymiş bunu duyduğuma sevindim.

benimki bugün hıçkırıken yakalandı ulrasonda.çok komik ama.yavrum karnı içine kaçıyo.ufak ufak zıplıyo .

benm bebşimde çok hıçkırıyr, günde 3-4 kez hemde dakikalarca, inşallh içerde herşey yolundadr..

demek hickiriyo bizim cadı, bendr nedir bu kalp atisi seklinde ritmit hareketler demek ki hickirikmis

Şimdi öğrenmiş oldum bende. Meğer hıçkırıyormuş bizim ufaklıkta :KK48:Endişelendim bende bu nedir diye kalp atışı gibi pıt pıt. Bir sorun mu var dedim. Ama yokmuş anlaşılan çok şükür. Şimdi hıçkırdığında keyfini çıkarabilirim artık. :KK68:

Cok sevimliler :) isyandayim gunde en az iki kez hik hik oglusummm... en az 10dk suruyor. Bebege hic bir zarari yokmus ama kendim o kadar hickirsam daralirim cocuguma yazik cok uzuluyorum :( akcigerleri gelistiginden amniyo sivisini yutup hickirarak disari atiyormus yaziyor internette. Bizim simdi 39. Haftamiz ve yaklasik 4 haftadir hickiriklari hissediyoruz. Bunun uzerine pek de bir arastirma yok aslinda.
Endiselenecek bisey yok kizlar sevin bebislerinizi, gecince cok ozleyecegiz bu gunlerii ;)

hıçkırdığı nasıl anlaşılıyor:)
Duzenli araliklarla kalp atisi gibi pit pit karniniz hareket ediyor ;) ben ilk onceleri kalp atislarini nasil boyle hissediyorum diye endiselenmistim, ama sevimli sevimli hickiriyolar iste ;) sureleri herkeste farkli okudugum kadariyla, bizde 5-20dk arasi suruyor. Umarim bu tadi siz de yasarsiniz :)

Şuan hıçkırıyor fındık kızım. Henüz doktorumla bunu konuşmaya fırsatım olmadı ama burada yazdıklarınıza ve internette yazanlara göre hıçkırıyor olmalı. Ritmik, kalp atışı gibi pıt pıt bir hareket. Evhamlı bir anne mi olacağım nedir, rahatsız oluyordur, yoruluyordur diye içim acıyor o hıçkırdıkça.

Şuan hıçkırıyor fındık kızım. Henüz doktorumla bunu konuşmaya fırsatım olmadı ama burada yazdıklarınıza ve internette yazanlara göre hıçkırıyor olmalı. Ritmik, kalp atışı gibi pıt pıt bir hareket. Evhamlı bir anne mi olacağım nedir, rahatsız oluyordur, yoruluyordur diye içim acıyor o hıçkırdıkça.
Yok hickiriyor benimki hergun iiki kez hickiriyor nerdeyse
Doktor cok normal cigerleri gelisiyor dedi

Yok hickiriyor benimki hergun iiki kez hickiriyor nerdeyse
Doktor cok normal cigerleri gelisiyor dedi
Evet, diyaframı ve ciğerleri gelişiyor diyorlar ama ne bileyim, o kadar uzun sürünce acaba rahatsız oluyor mudur diye kafama takılıyor işte. Sizin de doğuma az kalmış, umarım hayırlısıyla, sağlıcakla kavuşursunuz miniğinize.

Evet, diyaframı ve ciğerleri gelişiyor diyorlar ama ne bileyim, o kadar uzun sürünce acaba rahatsız oluyor mudur diye kafama takılıyor işte. Sizin de doğuma az kalmış, umarım hayırlısıyla, sağlıcakla kavuşursunuz miniğinize.
Isallah darisi basiniza korkmayin benim bazen 15 dakka suruyor bebisler icin iyu birsey olmamasi anornal

Biz doğduk :) anne karnindakinden hic farkimiz yok 1 aylik olduk hala hickiriyoruz :)

son üç aydayım ve oğlum hergün hıçkırıyo ve 2-3 dk sürüyo aynı şeyleri yaşayan var mı? bu kadar hıçkırık normal mi ?
bendede oluyor yeni yeni başladı 32haftadayım sanki kalp gibi atıyor 3 saniyeden bir:) ilk önce bende korktum ama sonra normal dediler

hıckırdıgını nasıl anlıyoruz? bu sabah cok sıddetlı bı kac kere vurdu yada hareket ettı ayırt edemedım. 1-2 dk surdu gectı sonra. o hıckırıkmı oluyo nasıl ayırt edılıyo kı?
kalp atışı gibi ama 2 3saniyeden bir atıyor yetişkin biri hıçkırınca naaıl oluyor öyle karın kalkıp yeniyor)

ben tuzlu bır sey yersem daha cok oluyor. erıgı tuza batırıp yıyorum mesela

Back
X