Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duzenli araliklarla kalp atisi gibi pit pit karniniz hareket ediyorhıçkırdığı nasıl anlaşılıyor:)
Yok hickiriyor benimki hergun iiki kez hickiriyor nerdeyseŞuan hıçkırıyor fındık kızım. Henüz doktorumla bunu konuşmaya fırsatım olmadı ama burada yazdıklarınıza ve internette yazanlara göre hıçkırıyor olmalı. Ritmik, kalp atışı gibi pıt pıt bir hareket. Evhamlı bir anne mi olacağım nedir, rahatsız oluyordur, yoruluyordur diye içim acıyor o hıçkırdıkça.
Evet, diyaframı ve ciğerleri gelişiyor diyorlar ama ne bileyim, o kadar uzun sürünce acaba rahatsız oluyor mudur diye kafama takılıyor işte. Sizin de doğuma az kalmış, umarım hayırlısıyla, sağlıcakla kavuşursunuz miniğinize.Yok hickiriyor benimki hergun iiki kez hickiriyor nerdeyse
Doktor cok normal cigerleri gelisiyor dedi
Isallah darisi basiniza korkmayin benim bazen 15 dakka suruyor bebisler icin iyu birsey olmamasi anornalEvet, diyaframı ve ciğerleri gelişiyor diyorlar ama ne bileyim, o kadar uzun sürünce acaba rahatsız oluyor mudur diye kafama takılıyor işte. Sizin de doğuma az kalmış, umarım hayırlısıyla, sağlıcakla kavuşursunuz miniğinize.
bendede oluyor yeni yeni başladı 32haftadayım sanki kalp gibi atıyor 3 saniyeden bir:) ilk önce bende korktum ama sonra normal dedilerson üç aydayım ve oğlum hergün hıçkırıyo ve 2-3 dk sürüyo aynı şeyleri yaşayan var mı? bu kadar hıçkırık normal mi ?
kalp atışı gibi ama 2 3saniyeden bir atıyor yetişkin biri hıçkırınca naaıl oluyor öyle karın kalkıp yeniyor)hıckırdıgını nasıl anlıyoruz? bu sabah cok sıddetlı bı kac kere vurdu yada hareket ettı ayırt edemedım. 1-2 dk surdu gectı sonra. o hıckırıkmı oluyo nasıl ayırt edılıyo kı?
hıçkırık mı yoksa hafif tekmeler mi nasıl ayırtediyorsunuz kızlar ?kızlar benim bebegimde çok harekelti üst üste vuruyo diyorum ben acaba hıçkırıyomu nası anlıyosunuz