Anne karnında Hıçkırık

bizde 32. haftamızdayız oğlum sağ olsun hep hıçkırıyor.özellikle uykuya daldığım zamanlar.yavrumu hıçkırık tutmuş uyuyabilirmiyim hiç :1rolleyes:

biz hıçkırığı artık normal sayıyoruz teyzeleridelikafadulden
bizimki amniyon sıvısını gurk gurk köpürtüyo
iki kere duydum kasığımdan gurk gurk diye su köpürtme sesi gelidi:1shok:
biliyorum inanmıyorsunuz
kaydirigubbakcemile3

biz hıçkırığı artık normal sayıyoruz teyzeleridelikafadulden
bizimki amniyon sıvısını gurk gurk köpürtüyo
iki kere duydum kasığımdan gurk gurk diye su köpürtme sesi gelidi:1shok:
biliyorum inanmıyorsunuz
kaydirigubbakcemile3

canım o durum bizdede var.hatta eşim de inanamamıştı ama bizde alıştık artık .:ecrin_bebek:

dun gece ıtıbarıyle sanırım ılk hıckırıgımızı bende hıssettım pıtpıt dıye bı kac kez karnım seyırdı gectı :nazar:

Kızlar hepiniz çok tatlısınız bu heyacanı yaşamak kadar güzel birşey yok allah sağlıklı almayaı nasip etsin yavrucuklarınızı gülsemcim bence o içeride rahat sende rahat rahat uyu bitanem bu günleri çok arayacaksın asıl o zaman uyumayın diye ellerinden gelni yapacaklar :))

dun gece ıtıbarıyle sanırım ılk hıckırıgımızı bende hıssettım pıtpıt dıye bı kac kez karnım seyırdı gectı :nazar:
hayırlı olsun
yakında daha çok duyacaksın

olmaz mı sırnaşık şey oğlum yine başladı şarkıya diyorum.canım benim.maşallah annesi uyumasın diye elinden geleni yapıyor. :dance:
bizimki de tepiyor yatınca
ne yapsın enerji atıyor yavrucak

Kızlar hepiniz çok tatlısınız bu heyacanı yaşamak kadar güzel birşey yok allah sağlıklı almayaı nasip etsin yavrucuklarınızı gülsemcim bence o içeride rahat sende rahat rahat uyu bitanem bu günleri çok arayacaksın asıl o zaman uyumayın diye ellerinden gelni yapacaklar :))

amin canım sağol

o seyirme gibi şey hıçkırık mıymış? akannehir

ben de kızm hızlı hızlı tekme atıyor sanmıştım. sadece bir kaç kez oluyor ama ben de. sizin dedğiniz gibi 2-3 dk ya da yarım saat değil. ilerde daha mı çok olur?

ben de 30. haftadayım 1-2 haftadır hissediyorum oğlumun hıçkırıklarını. 1-2 dk sürüyo harika bişey ya onu bile hissetmek.

valla benim oğlum sabah öğle akşam hıçkırıyo ..28. haftadan sonra hissetmeye başladım hıçkırıklarını..

o seyirme gibi şey hıçkırık mıymış?

ben de kızm hızlı hızlı tekme atıyor sanmıştım. sadece bir kaç kez oluyor ama ben de. sizin dedğiniz gibi 2-3 dk ya da yarım saat değil. ilerde daha mı çok olur?
evet canım ileride hem tepikleri hem de hıçkırığı daha güçlü hissedersin
:emir_bebek:
ben de 30. haftadayım 1-2 haftadır hissediyorum oğlumun hıçkırıklarını. 1-2 dk sürüyo harika bişey ya onu bile hissetmek.
evet
geçen eşime de anlattım elini koydu hıçkırırken çok hoşuna gittikaydirigubbakcemile3

valla benim oğlum sabah öğle akşam hıçkırıyo ..28. haftadan sonra hissetmeye başladım hıçkırıklarını..
ee su içmeye çalışıyo prens dersine çalışıyo fena mıkaydirigubbakcemile2

inşallah bir gün bende duyabilecekmiyim mafoldumben

inşallah canım
:Saruboceq:

hareketler cok farklı hıckırık dahada farklı oluyor 36haftadan sonra dahada anlıyorsun 1 2dakıka falan suruyor cok guzel oluyor mesela suan benımkını hıckırık tutu opuyorumnanaktan

Back
X