Çok çok sağ olun öyle ihtiyacım var ki böyle şeyler duymaya , peki nerede yaşıyorsunuz hangi hastaneye ve doktora gittiniz acaba ve ikinci gebeliğinizde testler yapıldı mıBen yaşadım ama benim bebeğimde sadece hidrosefali yoktu beyin gelişim göstermemişti beyindeki korpuz kollesum denen organcık yoktu. Amniyosentez ve yurtdışına gönderilen microalley testine kadar yapıldı genetik bir sorun çıkmadı. Arkasından bir kızım oldu şükür sapasağlam hiçbir sorunu yok iki yaşına girecek. Allah sabır versin korkma inşallah birşey olmayacak. Yanlız benim doktorum hem 20. Haftada hem 30. Haftada iki kere ayrıntılı ultrason yaptırdı. Bir sorun çıkmadı.şimdi de 7 haftalık hamileyim ve aynı korkuları yaşıyorum ama Allah büyüktür inşallah sağ Salim kucağımıza alırız.
Ben kızımı Almanya’da doğurdum bana hiçbir test yapılmadı ne ikili ne üçlü. Sadece iki defa ayrıntılıya girdim. Şimdiki gebeliğim daha çok küçük. Şu an kayseride tedavi görüyorumÇok çok sağ olun öyle ihtiyacım var ki böyle şeyler duymaya , peki nerede yaşıyorsunuz hangi hastaneye ve doktora gittiniz acaba ve ikinci gebeliğinizde testler yapıldı mı
Anladım çok sağ olunBen kızımı Almanya’da doğurdum bana hiçbir test yapılmadı ne ikili ne üçlü. Sadece iki defa ayrıntılıya girdim. Şimdiki gebeliğim daha çok küçük. Şu an kayseride tedavi görüyorum
Bende 1 ay once 6 aylik gebelimden bebeyimin kalbi durdu normal kurtaj oldum ve otopsi sonclari sizinkine benzer cikti ikinciyi dusunuyorum ama korkuyorum hamilelik surecini bana anlatirmisiniz nasil testler yaptiniz neler yaptiniz amcamin oglunumda ilk evladi benim gibi oldu ve aimdi iki cocuklari var onlara sordum hic test yaptirmamislar hamile kaldinda yalniz kontrole gitmi taktiriilahi demislerMerhaba sevgili üyeler, ben yaklaşık 5 ay önce hala anne karnında olan 7 aylık bebegimi hidrosefali ve beyin kanaması nedeniyle kaybettim. 3 ay korunduk ve tekrar denedik şükürler olsun tekrar bir bebeğimiz olacak. bazı testler yapıldı ve sebebi bulanamadı ama kromozomsal bir sey olmadığını söylediler. Daha önce aranızda böyle bir şeu yaşayan var mı . Aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum ve sağlıklı bir bebek istiyorum artık. Lütfen yardımcı olun
Merhaba 6 aylık bebekte nasıl kürtaj oldunuz acaba ? Normal doğum ile mi yapıldı?Bende 1 ay once 6 aylik gebelimden bebeyimin kalbi durdu normal kurtaj oldum ve otopsi sonclari sizinkine benzer cikti ikinciyi dusunuyorum ama korkuyorum hamilelik surecini bana anlatirmisiniz nasil testler yaptiniz neler yaptiniz amcamin oglunumda ilk evladi benim gibi oldu ve aimdi iki cocuklari var onlara sordum hic test yaptirmamislar hamile kaldinda yalniz kontrole gitmi taktiriilahi demisler
Merhaba hidrosefali sizde kaç mm idi ? Bebeğiniz bu teşhislede rağmen sağlıklı mı doğdu ?Ben yaşadım ama benim bebeğimde sadece hidrosefali yoktu beyin gelişim göstermemişti beyindeki korpuz kollesum denen organcık yoktu. Amniyosentez ve yurtdışına gönderilen microalley testine kadar yapıldı genetik bir sorun çıkmadı. Arkasından bir kızım oldu şükür sapasağlam hiçbir sorunu yok iki yaşına girecek. Allah sabır versin korkma inşallah birşey olmayacak. Yanlız benim doktorum hem 20. Haftada hem 30. Haftada iki kere ayrıntılı ultrason yaptırdı. Bir sorun çıkmadı.şimdi de 7 haftalık hamileyim ve aynı korkuları yaşıyorum ama Allah büyüktür inşallah sağ Salim kucağımıza alırız.
İki tarafta da çok fazlaydı? Ama bizim sıkıntımız sadece bu değildi bunun şükür ki bir tedavisi var hatta ilerleyen haftalarda normale dönebiliyor. Biz de başka beyinsel eksiklikler ve sıkıntılarda vardı. O yüzden maalesef bebeğimi kaybettimMerhaba hidrosefali sizde kaç mm idi ? Bebeğiniz bu teşhislede rağmen sağlıklı mı doğdu ?
Ayni seyi 3 ay once bende yasadim yarin benden istenilen genetik testimin sonuclarini goturucam ve eyer biresy yoksa bebeye basliyicaz ama cok korkuyorum ki benim cevremde kuzenimin esi aynisini yasamisti ve ona sordumda hic bir test yapmamislar ve 2 tane cocu var rabim bizlere yarsim etsin insallah sa salim kucaginiza alirsiniz bende anksiyete de var ve bu durum normalden daha stresli geciriyorum Ama Allah buyuk deyip geciyorumMerhaba sevgili üyeler, ben yaklaşık 5 ay önce hala anne karnında olan 7 aylık bebegimi hidrosefali ve beyin kanaması nedeniyle kaybettim. 3 ay korunduk ve tekrar denedik şükürler olsun tekrar bir bebeğimiz olacak. bazı testler yapıldı ve sebebi bulanamadı ama kromozomsal bir sey olmadığını söylediler. Daha önce aranızda böyle bir şeu yaşayan var mı . Aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum ve sağlıklı bir bebek istiyorum artık. Lütfen yardımcı olun
Çok üzüldüm başınız sağolsunİki tarafta da çok fazlaydı? Ama bizim sıkıntımız sadece bu değildi bunun şükür ki bir tedavisi var hatta ilerleyen haftalarda normale dönebiliyor. Biz de başka beyinsel eksiklikler ve sıkıntılarda vardı. O yüzden maalesef bebeğimi kaybettim
Teşekkür ederim inşallah bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallah küçülür sıvı da. Çok var bu şekilde olanÇok üzüldüm başınız sağolsunbizim şu anlık sadece bu var mra giricem daha sonra.Çok hızlı büyüyor sıvı şuan 18 haftalık 17mm dedi dün doktorumuz
İnşallah bende azalanları görerek umutlandım inşallah azalır çok teşekkür ederimTeşekkür ederim inşallah bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallah küçülür sıvı da. Çok var bu şekilde olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?