Anne karnında hidrosefali ve beyin kanaması

pamuk2830

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
14
4
1
31
Merhaba sevgili üyeler, ben yaklaşık 5 ay önce hala anne karnında olan 7 aylık bebegimi hidrosefali ve beyin kanaması nedeniyle kaybettim. 3 ay korunduk ve tekrar denedik şükürler olsun tekrar bir bebeğimiz olacak. bazı testler yapıldı ve sebebi bulanamadı ama kromozomsal bir sey olmadığını söylediler. Daha önce aranızda böyle bir şeu yaşayan var mı . Aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum ve sağlıklı bir bebek istiyorum artık. Lütfen yardımcı olun

Ben yaşadım ama benim bebeğimde sadece hidrosefali yoktu beyin gelişim göstermemişti beyindeki korpuz kollesum denen organcık yoktu. Amniyosentez ve yurtdışına gönderilen microalley testine kadar yapıldı genetik bir sorun çıkmadı. Arkasından bir kızım oldu şükür sapasağlam hiçbir sorunu yok iki yaşına girecek. Allah sabır versin korkma inşallah birşey olmayacak. Yanlız benim doktorum hem 20. Haftada hem 30. Haftada iki kere ayrıntılı ultrason yaptırdı. Bir sorun çıkmadı.şimdi de 7 haftalık hamileyim ve aynı korkuları yaşıyorum ama Allah büyüktür inşallah sağ Salim kucağımıza alırız.

Çok çok sağ olun öyle ihtiyacım var ki böyle şeyler duymaya , peki nerede yaşıyorsunuz hangi hastaneye ve doktora gittiniz acaba ve ikinci gebeliğinizde testler yapıldı mı

Çok çok sağ olun öyle ihtiyacım var ki böyle şeyler duymaya , peki nerede yaşıyorsunuz hangi hastaneye ve doktora gittiniz acaba ve ikinci gebeliğinizde testler yapıldı mı
Ben kızımı Almanya’da doğurdum bana hiçbir test yapılmadı ne ikili ne üçlü. Sadece iki defa ayrıntılıya girdim. Şimdiki gebeliğim daha çok küçük. Şu an kayseride tedavi görüyorum

Ben kızımı Almanya’da doğurdum bana hiçbir test yapılmadı ne ikili ne üçlü. Sadece iki defa ayrıntılıya girdim. Şimdiki gebeliğim daha çok küçük. Şu an kayseride tedavi görüyorum
Anladım çok sağ olun Umarım sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur

Bende 1 ay once 6 aylik gebelimden bebeyimin kalbi durdu normal kurtaj oldum ve otopsi sonclari sizinkine benzer cikti ikinciyi dusunuyorum ama korkuyorum hamilelik surecini bana anlatirmisiniz nasil testler yaptiniz neler yaptiniz amcamin oglunumda ilk evladi benim gibi oldu ve aimdi iki cocuklari var onlara sordum hic test yaptirmamislar hamile kaldinda yalniz kontrole gitmi taktiriilahi demisler

merhaba, gen testleri yaptılar doktorlar kendi istediği ben çapa da doğum yaptım genetik bölümü kordosentez vb. testler yaptı. sürecimiz aynı fakat bebeklerimizin hastalığı farklı . BAnada takdiri ilahi diyen doktorlar oldu malesef bunu kabul etmekten başka çaremiz yok. Şimdi ikinciye gebeyim daha 11 haftalı dua etmekten başka şansım yok. Kendimi de bebeğimide Allah a emanet ettim. şimdilik problem yok çok şükür.

Merhaba 6 aylık bebekte nasıl kürtaj oldunuz acaba ? Normal doğum ile mi yapıldı?

Merhaba hidrosefali sizde kaç mm idi ? Bebeğiniz bu teşhislede rağmen sağlıklı mı doğdu ?

Merhaba hidrosefali sizde kaç mm idi ? Bebeğiniz bu teşhislede rağmen sağlıklı mı doğdu ?
İki tarafta da çok fazlaydı? Ama bizim sıkıntımız sadece bu değildi bunun şükür ki bir tedavisi var hatta ilerleyen haftalarda normale dönebiliyor. Biz de başka beyinsel eksiklikler ve sıkıntılarda vardı. O yüzden maalesef bebeğimi kaybettim

Ayni seyi 3 ay once bende yasadim yarin benden istenilen genetik testimin sonuclarini goturucam ve eyer biresy yoksa bebeye basliyicaz ama cok korkuyorum ki benim cevremde kuzenimin esi aynisini yasamisti ve ona sordumda hic bir test yapmamislar ve 2 tane cocu var rabim bizlere yarsim etsin insallah sa salim kucaginiza alirsiniz bende anksiyete de var ve bu durum normalden daha stresli geciriyorum Ama Allah buyuk deyip geciyorum

Çok üzüldüm başınız sağolsun bizim şu anlık sadece bu var mra giricem daha sonra.Çok hızlı büyüyor sıvı şuan 18 haftalık 17mm dedi dün doktorumuz

Çok üzüldüm başınız sağolsun bizim şu anlık sadece bu var mra giricem daha sonra.Çok hızlı büyüyor sıvı şuan 18 haftalık 17mm dedi dün doktorumuz
Teşekkür ederim inşallah bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallah küçülür sıvı da. Çok var bu şekilde olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…