anne karnında ki bebek ağlar mı?

Siz aci cektiginizde bebek strese girer huzursuz olur
aglayabilir ama bildigimiz aglama degil
huzursuzlugundan dolayi kalbi daha hizli carpar
ama ses cikarmaz, cikartamaz imkansiz suyun icinde ses cikartabilirmisiniz?

yalniz su var dort aylik bir kizim var ve dogumum yaklastiginda
cok sikintiliydim ve strese girer aglardim ve bende
bebek aglamasi duyardim
kac kere tum sesleri kapatip aglama sesinin benden gelip gelmedigini kontrol ettim
mumkun olmayacagini bile bile :)
birde su var (bu dogum yapmis kadinlarda cok yaygin)
bebeginiz aglamasada siz aglama sesi duyarsiniz ben kac kere uykumdan uyandim
bebegim agliyor diye
hele bebegimi birakip ciktigimda kulagimdan aglama sesleri gelirdi devamli
bebegim agliyor diye uzulur aglardim telefona car sorardik bebek uyuyordu oysaki

[COLOR="#000000" kimse kimseye bitanem bebem demek zorunda degil
insanlari pohpohlamak baska sey uslubuyla empati yaparak dusuncelerimizi aktarmak
alayci yazmamak azarlar gibi kucumser gibi haa birde bir seylerin hincini cikartircasina
yorum yazmamak baska sey :)
hamile ustelik yedi bucuk aylik hamile bir kadin yaziyor ve o stresten sikintidan
bebek aglamasina benzettigi bir ses duymus belki gaz belki icgudusel
ve zaten kendisi cok uzgun o aylarda olan bir kadin daha cok stres yapar
karnindaki bebegi daha cok iyi anlamak adina didinir
vucudundan gelen her seyden bir anlam cikartir bebegiyle ilgili..

konu sahibesi lutfen kendini hirpalama sen sadece o kocan olacan vicdansizdan
uzak durmaya calis doguma kadar yada konu nedir bilmiyorum ama
kendini o adamdan koru bebegine zarar vermesine izin verme
seni tartakladigi an polise sikayet et yada ailene git
cunku ALLAH korusun sana siddetli gelmeyen bir hareket bile
bebegine zarar verebilir.. [/COLOR]

canım kendine dikkat et bu ses acaba 3 harflilerle ilgili olabilir mi. onlar hamilere ve lohusa kadınlarla uğraşabiliyorlar bazen. ayetel kürsü oku hatta yanında taşı. üzme kendini

evet haklısın benımde aklıma gelmedi değil,hemen cevşen taşımaya basladım suan boynumda hatta,su saatte bile yalnızım ne olur ne olmaz,esimlede konusmuyorum

Siz aci cektiginizde bebek strese girer huzursuz olur
aglayabilir ama bildigimiz aglama degil
huzursuzlugundan dolayi kalbi daha hizli carpar
ama ses cikarmaz, cikartamaz imkansiz suyun icinde ses cikartabilirmisiniz?

yalniz su var dort aylik bir kizim var ve dogumum yaklastiginda
cok sikintiliydim ve strese girer aglardim ve bende
bebek aglamasi duyardim
kac kere tum sesleri kapatip aglama sesinin benden gelip gelmedigini kontrol ettim
mumkun olmayacagini bile bile :)
birde su var (bu dogum yapmis kadinlarda cok yaygin)
bebeginiz aglamasada siz aglama sesi duyarsiniz ben kac kere uykumdan uyandim
bebegim agliyor diye
hele bebegimi birakip ciktigimda kulagimdan aglama sesleri gelirdi devamli
bebegim agliyor diye uzulur aglardim telefona car sorardik bebek uyuyordu oysaki

haklı olabılırsın ama ben uyku ve uyanıklık durumu yasamıyordum o an,bırde ona bakarsan su ıcınde bebekler yasıyor ama bız yasayamayız böyle kıyaslamaları sevmıyorum

Kırdıysam kusura bakma elbette üzüntülü olaylr yaşamışsın . Hamile bir bayan olarak herşeyin en güzeline sen ve bebeğin layıksınız.Umarım eşinle yaşadığın olay tekrarlanmaz bebeğinle mutlu olursunuz jhep.
Ben farklı bir bkış açısıyla yazdım.Bebeğin ağlaması olayına odaklandım.

tesekkur ederım,tüm anneler herseyın en ıyısıne layık

boyle kiyaslamalari sevmiyorsun
ama uc harflilerden bahseden kisinin yorumuna ilimli davrandin
sana dahami cazip geliyor bu tur yorumlar?

canin yandigi icin korktugun icin uzuldugun icin
actin sanirsam bu konuyu!
ben sana hamileyken aglama sesi duydugumu soyluyorum
ozellikle stresliyken ve son ayinda!
o senin ruh halinden gelen bir durum!

suyun icinde biz yasayamayiz tabiiki
ama bebek karnindaki sivinin icinde yasar cunku
havasini ve gidasini kordonundan aliyor
sorularina bilimsel aciklama cok rahat getirilebilir ama
sen uc harflileri dusunuyorsun
esinin seni tartaklamasi ve senin strese girmenden dolayi
bebeginin kalbi oldugundan daha hizli atti
bebegin yuzunu iyice eksitti cunku huzursuz oldu
hatta oldugundan daha fazla hareket etmistir yada oldugundan daha az hareket etmistir
bunlar daha cok onemli olmali senin icin !
neyse;;;

tesekkur ederım arkadasım yazdıklarını okurken gözlerım doldu sızın gibi icten insanların sözlerı benı duygulandırıyor,esimde sabahtan beri msj atıp duruyor askım canım kadınım bebegımın annesı lutfen guzucuklarım benı affedin vs. gibisinden ,bende yalnız kalmak ıstıyorum benımle konusma sen bızı haketmıyorsun dıye cevaplar verıyorum,dun gecede ayrı odada yattım ,bugunde öyle yapacagım,kolay affetmeyecegım,yasadıgım olay benı korkuttu

ohh olsun ii yapıyosun azıcık burnu sürtsün arkadaşım, hepimiz eşlerimizle böyle şeyler yaşıyoruz. seninkinin en üzücü yanı bebeğinin olması ve etkilenmesi. hem bak ben sana demiştim o da etkilenmiştir. kıyamaz size die. sen sonuna kadar haklısın ama bazen bizde erkeklerimizi anlayamıyoruz işte. kimbilir o da ne kadar üzgündür. canım benim dilerim bundan sonra bebeğinizle çok mutlu bir hayat yaşarsınız

boyle kiyaslamalari sevmiyorsun
ama uc harflilerden bahseden kisinin yorumuna ilimli davrandin
sana dahami cazip geliyor bu tur yorumlar?

canin yandigi icin korktugun icin uzuldugun icin
actin sanirsam bu konuyu!
ben sana hamileyken aglama sesi duydugumu soyluyorum
ozellikle stresliyken ve son ayinda!
o senin ruh halinden gelen bir durum!

suyun icinde biz yasayamayiz tabiiki
ama bebek karnindaki sivinin icinde yasar cunku
havasini ve gidasini kordonundan aliyor
sorularina bilimsel aciklama cok rahat getirilebilir ama
sen uc harflileri dusunuyorsun
esinin seni tartaklamasi ve senin strese girmenden dolayi
bebeginin kalbi oldugundan daha hizli atti
bebegin yuzunu iyice eksitti cunku huzursuz oldu
hatta oldugundan daha fazla hareket etmistir yada oldugundan daha az hareket etmistir
bunlar daha cok onemli olmali senin icin !
neyse;;;

iyide 3 harflilere inanmayan var mı?? caziplikle ne ilgisi var her türlü ihtimali düsünüyorum

ohh olsun ii yapıyosun azıcık burnu sürtsün arkadaşım, hepimiz eşlerimizle böyle şeyler yaşıyoruz. seninkinin en üzücü yanı bebeğinin olması ve etkilenmesi. hem bak ben sana demiştim o da etkilenmiştir. kıyamaz size die. sen sonuna kadar haklısın ama bazen bizde erkeklerimizi anlayamıyoruz işte. kimbilir o da ne kadar üzgündür. canım benim dilerim bundan sonra bebeğinizle çok mutlu bir hayat yaşarsınız

tesekkur ederım canım ıyı dıleklerın ıcın,evet oda pısman oldu ama olan da olduuu,hala konusmuyorum ama bırde yalvarıslarına dayanamıyorum:) cok pısmannn

Bebeklerin anne karnında ağladığına inanılıyor, ama ortamın musaıt olmamasından dolayı ses çıkmıyor. ancak ağlama değil de, hıçkırık ve ani dönme sesi duyanlar çok.

bu da ağlayan bebeğin ultrasound vidyosu. [video=youtube;qi-01eITZaU]http://www.youtube.com/watch?v=qi-01eITZaU[/video]

Bebeklerin anne karnında ağladığına inanılıyor, ama ortamın musaıt olmamasından dolayı ses çıkmıyor. ancak ağlama değil de, hıçkırık ve ani dönme sesi duyanlar çok.

bu da ağlayan bebeğin ultrasound vidyosu. [video=youtube;qi-01eITZaU]http://www.youtube.com/watch?v=qi-01eITZaU[/video]

ay yavrum benım ya:( benım bebegımde boyle üzülüyor demek ıcımdeyken vicdanlarım sızladı:( benı tenkıt eden arkadaslar ızlesın madem,vıdeo ıcın tesekkurler

Annem bana hamileyken babamdan dayak yemiş ve karnında ben ağlamışım. halada ağlıyorum. (canııım annem)

ben söyleyınce insanlar bana tepkı gösterdı demek yaşayanlar varmış,ben istermıyım böyle bır konu acarak bebeğimi alet etmek ,ayrıca hamıle kadınım yalan söylemekten korkarım

İngiltere'de bulunan Üreme ve Gelişmiş Teknolojiler Merkezi'nde görev yapan Prof. Stuart Campbell bir kitap için çalışma yapmış...
konuyu okuyunca internette arama yaptım bunu buldum canım..bir oku istersen...

''Profesör Stuart Campbell'ın çalışmalarında anne karnındaki üç aylık bebek, el ve kollarını esnetip tıpkı büyük insanlar gibi "gerinirken" görülüyor. 24 haftalık yani 6 aylık olduğunda ise gözlerini açıyor. 26. haftada da gülümsüyor, geriniyor, parmaklarını emiyor hatta ağlıyorlar... "
devamı var ama onemli olan konu burası sanırım..

inanmiyorum ya
aglamak derken ciglik cigliga aglamaktna soz ediyorsun
bebek aglar uzulur stresten kalbi hizlanir diyoruz
ama ingaa ingaa diye aglamaz efendim

ağladığı güldüğü çoğu ultrasonda belli oluyo zaten ama ses olayını bilmiyorum..çok üzücü bi durum bu...inş yanlış hisetmişindir konu sahibine diyorum....ama keşke hemen bi doktora gitseydin yakalardın öyle bişey varsa bile...allahım korusun onları..üzme kendini...:emir_bebek::emir_bebek:

izlerken gözyaşlarına boğuldum yaa benim kuzucuklarımda karnımda ağlıyorlardır belki çünkü benimde bu hafta ağlamaya başlıyor yazıyor :14:

ben söyleyınce insanlar bana tepkı gösterdı demek yaşayanlar varmış,ben istermıyım böyle bır konu acarak bebeğimi alet etmek ,ayrıca hamıle kadınım yalan söylemekten korkarım

merhaba bebeğimin gelişimine bakarken tesadüf eseri bi kelime denk geldi ve aklıma bu başlık geldi eklemek istedim.

27 haftalık bebek." bu haftaya gelindiğinde bebeğiniz gözünü açıp kapamaya başlıyor beyin olgunlaşması hızla devam ediyor ve sese verdiği tepkiler iyice arttı.bebek bu haftalarda parmak emer böylece sakinleşir , çene kasları gelişir.artık ağlayabilir "

Back
X