anne karnındaki bebek

konyagelini_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
149
134
23
29
Selam kızlar. Hep duyariz, aman ciger yerken elini yuzune sürme bebekte leke kalir, aman sunu yediginde elini hemen yika bebek killi olur, caninin cektigini yemezsem bebekte o sey seklinde leke olur vs.. Diye.. Sizin bu konuda bildikleriniz neler? Hiç başınıza geldi mi?

Annem bana hamileyken misafirlikte gizlice balik yemis. Onuda hemen gormesinler diye elimi kalcama sildim diyo. Benimde kalcamda kocaman bi dogum lekesi var ve karnimda kucuk bi leke var. Ne kadar dogru bilmiyorum ama.

Bende kizima hamileyken bizim alartmanin onunden cicek koparttim sakin koklama yuzune falan degdirme dediler. Benimde ensem yuzum falan kasindi islak mendille sildim iz falan olyr diye :)) kizimin dogdugunda goz kapaklarinda ve boynunda vardi. Gozleri gecti ama ensesindeki hala duruyor <3 dogruluk derecesini bilemiyorum tabi. Belki tesaduftur :)

Bana degil gibi geliyor ama bilinmez ))

Duydum ben de ama doğruluk derecesini bilmiyorum...Bir de hamileyken mezarlığa da gitmeyin diyorlar yine çocuk lekeli doğar diye

Eheheheh :))) benimde annemin canı 7-8 aylık hamileyken ciğer çekmiş yiyememiş o anda anlatmasına göre terliğimi çıkarıyodum elimle ayak bileğime sürdüm dedi ayak bileğimde ciğer lekem var. :))

Tesadüfmü bilmiyorum ama oğluma hamileyken çok çilek yiyordum bigün bi yere misafirliğe gittik ilk defa gittiğim yer su içmeye girdim mutfağa ne göreyim tabakta çilek dolu dayanamadım aldım bi tane yedim ensem kaşındı o ara kaşıdım sonra anneme anlattım keşke isteseydin çilekli bi oğlun olcak dedi şimdi oğlumun ensesinde kocaman pembe bi çilek var bi kısmı saçlarının altında kalıyor pek belli olmuyor ama bebekken keldi çok belliydi bakıp bakıp gülerdim çilekli oğlum benim :))

Reactions: mnt
Doğruluk payını bende bilmiyorum ama teyzemde hamileyken çok balık kraker yermiş..ramazan ayıymış kapının zili çalınca krakerleri arkasına saklayarak bakmış kapıya..kuzenim 25yaşında ve belinde balık krakerin aynısı var..çok komik duruyor..

lekeyi bilmiyorım ama hamileyken sakadat yasak diye biliyorum ben. doktorum da arkadaşlarımın doktoru da yeme dediydi. yanlış mı hatırlıyorum ki acaba? yiyebiliyor muyuz? pek de severim ciğeri.

annem bana hamileyken sokakta kokan kahve kokusundan canı cekmiş totosunu kasımış ,
benım totomda neden se türkiye haritası seklinde bir kahve lekesi var ,

bende kızımda buz yerdim bir de bici bici canım çekti bende totomu kasıdım ,

kızımın totosunun altında buz kalıp şeklinde beyazlık var ,

bu arada ne çok toto yazdım yaaaa

lekeyi bilmiyorım ama hamileyken sakadat yasak diye biliyorum ben. doktorum da arkadaşlarımın doktoru da yeme dediydi. yanlış mı hatırlıyorum ki acaba? yiyebiliyor muyuz? pek de severim ciğeri.
İyi de ciğer sakatat olarak mı geçiyor? ne biliyim böbrek dalak yada kokoreç hadi neyse ama ciğer için sanmam ben vallahi hele ramazanda deli gibi ciğer tükettim gebeliğimin başlarında :) Allahıma şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Benimde kayınvalidem ciğer yedikten sonra serçe parmağıyla göbeğinin üst tarafını kaşımış ve şuan eşimin göbeğinde kıpkırmızı bir doğum lekesi var. Doğrudan gördüğüm için ben de paranoya oldu ne yesem direk tuvalete koşuyorum ama bazen yemek sırasında insanın aklından kaçabiliyor sonra acaba mı diye düşünmeye başlıyorum. Paranoyak oldum resmen şu doğum lekesi olayından

Geçen gün ciğer yedim çatal bıçakla tam bir istanbul hanımefendisiydim

Hahaha masallah masallah :)))

Cok komikmis gercekten

Ya cok tatliymis yuzunde cikmayacagini bilsem bende kasirdim bir yerimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…