- 11 Ağustos 2011
- 1.008
- 97
- 123
- 37
Merhaba bende 33 haftalık hamileyim bebeğimin sol böbreğinde genişleme olduğunu öğrendim ve endişelerim arttı biraz bilgilendirip tecrübeni aktarırsan sevinirim...Kızlar başından bu rahatsızlık geçmiş biri olarak çok anlattım burda.Benim yazdıklarımı okuyun isterseniz.Benim hamileliğimde zehir oldu.Ama şükürki oğlum şuanda çok iyi.
Arkadasim bizim burada komsunun basina gelmis paso korkutmuslar ama bebek masallah gayet saglikli icini ferah tutuMerhaba bende 33 haftalık hamileyim bebeğimin sol böbreğinde genişleme olduğunu öğrendim ve endişelerim arttı biraz bilgilendirip tecrübeni aktarırsan sevinirim...
Arkadasim bizim burada komsunun basina gelmis paso korkutmuslar ama bebek masallah gayet saglikli icini ferah tutu çok saol umarım bi sorun yaşamayız
Bebeğiniz şuan nasıl hanımefendi..bugün benim oğlumadasol böbrek pelvik ap çapı 6 mm görüldü denmiş ultrasonda.. İyileştimi bebeğiniz.. Bu arada bende 30 haftalık gebeyim..Merhaba bende 33 haftalık hamileyim bebeğimin sol böbreğinde genişleme olduğunu öğrendim ve endişelerim arttı biraz bilgilendirip tecrübeni aktarırsan sevinirim...
Merhaba ben konuya bakmıştım şimdi oğlum 1 yaşında bildirim gelmediği için takip etmedim buyrun biz iyileştik ne merak ediyorsanız sorabilirsinizArkadaslar kimse yokmu lutfennnn sormak istediklerimmm var
Doğduktan sonra sünnet ile düzeliyomuş bize gerek kalmadı düzeldi neyseki ama kalpte parlama hakkında bi bilgim yok geçmiş olsunarkadaslar benimde bebegimin bir böbregi 3.5 diğeri 7 civarı kalbindede parlama görüldü.radyoloji uzmanı takip lazım dogduktan sonra bir daha bakılır dedi. bu idrarın geriye kacmasından yada idrar kanalının dar olmasından dolayı olabilir dedi . kendi dontorun takip edecek usg de büyüyüp büyümediğine dedi.bizim doktor sonucu görünce bize direk özel muayahanesi olan perinatolog doktorları önerdi. kendisi usg de bakıp söylemedi ben sorunca hala büyük dedi .
Merhaba ya benim oglumun da sol bobregi 5mm buyumus cok korkuyorum dr sorun olmaz rahat ol erkek bebeklerde oluyo dedi ama icim rahat degilDoğduktan sonra sünnet ile düzeliyomuş bize gerek kalmadı düzeldi neyseki ama kalpte parlama hakkında bi bilgim yok geçmiş olsun
Merhaba ya benim oglumun da sol bobregi 5mm buyumus cok korkuyorum dr sorun olmaz rahat ol erkek bebeklerde oluyo dedi ama icim rahat degil
Endişelenme emin ol geçiyoMerhaba ya benim oglumun da sol bobregi 5mm buyumus cok korkuyorum dr sorun olmaz rahat ol erkek bebeklerde oluyo dedi ama icim rahat degil
Cok tesekkur edermmmEndişelenme emin ol geçiyo
canım merhaba bende 36 haftalık gebeğim bizimde sağ böbrek 6 mm miş.çok endişeliyim yaa.sizde durum nedir düzelme oldu mutakip ettiler miBenimde kizimin sol bobreginde buyume var doktora benim yapabilcegim bisey varmi dedim yok dedi takip edilcek dedi.benim yapabilcegim birsey yoksa bosuna panik yapmamaya calisiyorum....
Bizimde su anda biri 6.3 biri 7.49mm 10mm altinda oldugu surece sorun yokmus.tuzu azalt demisti ben tamamen sifirladim hic bir seye tuz koymuyorum alistimda.baska yapabilecegim birsey olmadigi icin kafama takmamaya calisiyorum.Dogumdan sonra takibi yapilacakmis.Yurtdisi kaynaklarindanda sunu okudum ilk 6 ay sadece anne sutu verirken tuz almazsan sutunden gecmezse 6 ayda duzeliyormus.Tuz yerine yumurtayi cok iyi yikayip hasladiktan sonra kabugunu ogutup tuz olarak kullanip tuzdan almasi gereken mineralleri almasini saglamak icin onu yiycekmisiz.canım merhaba bende 36 haftalık gebeğim bizimde sağ böbrek 6 mm miş.çok endişeliyim yaa.sizde durum nedir düzelme oldu mutakip ettiler mi
aaa tuzu azaltınca etkisi oluyormuymuş?zaten az kullanıyordum tam keserim tuzu o zaman.Allah razı olsun gülüm yaaBizimde su anda biri 6.3 biri 7.49mm 10mm altinda oldugu surece sorun yokmus.tuzu azalt demisti ben tamamen sifirladim hic bir seye tuz koymuyorum alistimda.baska yapabilecegim birsey olmadigi icin kafama takmamaya calisiyorum.Dogumdan sonra takibi yapilacakmis.Yurtdisi kaynaklarindanda sunu okudum ilk 6 ay sadece anne sutu verirken tuz almazsan sutunden gecmezse 6 ayda duzeliyormus.Tuz yerine yumurtayi cok iyi yikayip hasladiktan sonra kabugunu ogutup tuz olarak kullanip tuzdan almasi gereken mineralleri almasini saglamak icin onu yiycekmisiz.
Amin az kalmis ikimizinde evham yapma sonucta yapabileceklerimiz sınırlı bos yere stres yapip uzmeyelim kuzularimiziaaa tuzu azaltınca etkisi oluyormuymuş?zaten az kullanıyordum tam keserim tuzu o zaman.Allah razı olsun gülüm yaatedaviyle hamile kaldımöncesinde de 1 kaybım var kalp atımı yoktu kürtaja aldılar.öyle korkuyorum ki anlatamam sana.inşallah sağsağlim alabiliriz kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?