ANNE KARNINDAKİ BEBEKTE TÜMÖRR

lavin17

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
74
70
8
merhaba çok acil yardıma ihtiyacımız var . Bir tane örnek arıyorum 19 haftalık hamileyim bebeğimde tümör varmıs yaşamaz dediler . varmı duyan gören biri allah aşkına . internette bile yok örneği . yada kendine tümör denip sonra kist çıkar tümör denim doguran varmı . yardım edin

Ayrıntılı ultrasonda mı farkedildi neresinde varmış daha önce hiç böyle bişey duymadım farklı bir doktora da gösterseniz ? çok geçmiş olsun bişey yoktur inşallah

canım allah yardımcın olsun inşallah her sey yoluna girer bizim eski bir komsumuzda hamileyken bebeğin beyninde kitle var almamız lazım filan demişlerdi ama kadın sonra gayet sağlıklı bir bebek doğurmustu ama o zamanlar küçüktüm ve böyle seylerle pek ilgilnmedğim için tam olarak bilemiyorum bu kadarını hatırlıyorum

Bgn bi haber gordum anne karnindaki bebekte tumor varmis cerrahi operasyonla bebekteki tumoru almislar bebekte annede iyiymis....

Ayrıntılı ultrasonda mı farkedildi neresinde varmış daha önce hiç böyle bişey duymadım farklı bir doktora da gösterseniz ? çok geçmiş olsun bişey yoktur inşallah

beyninde var 19. haftada normal kontrollerde çıktı . heryere gidiyoru her dr kendine göre yorumluyor . ama hepsi bir agız olmus gibi kesin alınacak %1 yaşama ihtimali yok anne karnında ölür diyo .

beyninde var 19. haftada normal kontrollerde çıktı . heryere gidiyoru her dr kendine göre yorumluyor . ama hepsi bir agız olmus gibi kesin alınacak %1 yaşama ihtimali yok anne karnında ölür diyo .
Çok üzüldüm

tümörü duydukdan sonra onu sormadım . sadece özürlü olacagı için mi alalım diyosunuz dedim hayır yaşamla bağdaşmadıgı için dedi.
yani bebegi senin karninda atsiyorsun ne biliyim kan bagi avr hersey ortak
Allah korusun yine hamile kalirsin insallah ama senin sagligin yani anne sagligi birinci plandadir her zaman

Merhaba ben 2 hafta önce bebeğimi beyninde tümör var ve kafası büyük diye sonlandırmak zorunda kaldık. Şimdi nette arastırırken de sizin yazdıgınız yazıyı gördüm acaba siz ne yaptınız 3 sene önce yaşamışsınız çok zor bir süreç ben şimdi atlaymaya çalısıyorum ama nasıl geçecek bilmiyorum. Neden bu tümör oldugu falan söylendi mi size. Hiç kimse böyle bir tümör yaşamamıs sanırım nette arastırdım durdum yok hiç bir düşünce.

Merhaba çocuğa test yapıldı mı amniyosentez genetik test gibi.

Merhaba daha test sonucu çıkmadı. Tabi haliyle sürekli kafamda düşünüyorum neden oldu diye. Sizde sonuc ne cıkmıstı acaba ve tekrar bebeğiniz oldu mu psikolojinizi nasıl atlattınız

Merhaba daha test sonucu çıkmadı. Tabi haliyle sürekli kafamda düşünüyorum neden oldu diye. Sizde sonuc ne cıkmıstı acaba ve tekrar bebeğiniz oldu mu psikolojinizi nasıl atlattınız
Arkadaşım ben soru sorduğun kişi değilim.Sadece merak ettiğim için sordum.ben de 2 hafta önce gebelik sonlandırdım senin psikolojini çok iyi anlıyorum benim bebeğimin beyninde bazı organlar oluşmamıştı ve sıvı vardı.ayrıca ur vardı.bana da yaşamaz yaşasada yüzde yüz boyundan aşağısı engelli olur dediler.

Peki sen test yaptırdın mı neden olmuş öğrenebildiniz mi

Peki sen test yaptırdın mı neden olmuş öğrenebildiniz mi
Amniyosentez ve microarrey testi yapıldı ayrıca bebek otopsiye gitti.otopsi 6 7 ay sonra sonuç verirmiş.mivroarrey testi temiz çıktı amniyosentez sonucu da daha gelmedi.siz hangi testleri yaptırdınız.

Amniyosentez ve microarrey testi yapıldı ayrıca bebek otopsiye gitti.otopsi 6 7 ay sonra sonuç verirmiş.mivroarrey testi temiz çıktı amniyosentez sonucu da daha gelmedi.siz hangi testleri yaptırdınız.
Otopsiye gönderdik biz ordan sonuc gelmedi o yeterliymiş.

Otopsiye gönderdik biz ordan sonuc gelmedi o yeterliymiş.
Hımm bize doktor amniyosentez ve microarreyde yaptırdı bundan sonraki gebelikler için kalıtsal bir durum var mı yok mu diye bakacak.otopside yapılacak.ama 6 7 ay sürer dediler.size de mi öyle demişlerdi

Hımm bize doktor amniyosentez ve microarreyde yaptırdı bundan sonraki gebelikler için kalıtsal bir durum var mı yok mu diye bakacak.otopside yapılacak.ama 6 7 ay sürer dediler.size de mi öyle demişlerdi
Aynen bize de aynı şekilde söylediler inşallah sonucu kalıtsal çıkmazda rahat ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…