- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Bu ilişki size çok zarar veriyor 40 sene yeterince dayanmışsını zbiraz uzaklaşın. Dünyaya 1 kere geldik unutmayınAnnemi hic mutlu edemedim! Ev aldim, araba aldim, kiyafet aldim, geziye yolladim, gerdanlik taktim, evine esya aldim, her gun ararim, sesinden her derdini anlar destek olurum, haksizliga ugrar gider karsi tarafin karsisina cikararim! Yok olmadi mutlu edemedim. Benim hic stresim olmayacak, kralice hanim hic elestirilmeyecek, ama o her firsatta iyi bir sey soylesen de laf sokacak! Cok yoruldum. Onu cok seviyorum yine de. AMA kimse rolleri degismesin bu hayatta! Ben ana oldum o kiz! Yillardir ustumde cok agir bir sorumluluk! Ilk firsatta Allah canimi alsin da sizden kurtulayim diyor! Artik gücüm yok! 40 yasindayim! Cidden yoruldum! Benim ne derdim var onu bile bilmiyor! Anne anne olarak kalmali, cocuk cocuk olarak! Ufacik bir hususta dunyanin en hayirsiz evladiymisim gibi hissettiryor. Direkt paikolojik baski yapiyor. Cocukluktan beri yapardi. Boyle yaparsan seni sevmem derdi. Belki de tek derdim kendimi sevdirebilmekti su hayatta. Kabul ediyorum ikisinin bize sundugu hayattan dolayi agreeing bir insanim ama iyi bir sey deyince bile laf sokunca bana agresifligim o zaman basliyor. Bir sey de yapmiyorum, sadece konusup agliyorum. Offff biktim ya, idare etmekten yoruldum. Bir off cekesim var ki, yok ortamim yokk
Aynı benim annem.Annemi hic mutlu edemedim! Ev aldim, araba aldim, kiyafet aldim, geziye yolladim, gerdanlik taktim, evine esya aldim, her gun ararim, sesinden her derdini anlar destek olurum, haksizliga ugrar gider karsi tarafin karsisina cikararim! Yok olmadi mutlu edemedim. Benim hic stresim olmayacak, kralice hanim hic elestirilmeyecek, ama o her firsatta iyi bir sey soylesen de laf sokacak! Cok yoruldum. Onu cok seviyorum yine de. AMA kimse rolleri degismesin bu hayatta! Ben ana oldum o kiz! Yillardir ustumde cok agir bir sorumluluk! Ilk firsatta Allah canimi alsin da sizden kurtulayim diyor! Artik gücüm yok! 40 yasindayim! Cidden yoruldum! Benim ne derdim var onu bile bilmiyor! Anne anne olarak kalmali, cocuk cocuk olarak! Ufacik bir hususta dunyanin en hayirsiz evladiymisim gibi hissettiryor. Direkt paikolojik baski yapiyor. Cocukluktan beri yapardi. Boyle yaparsan seni sevmem derdi. Belki de tek derdim kendimi sevdirebilmekti su hayatta. Kabul ediyorum ikisinin bize sundugu hayattan dolayi agreeing bir insanim ama iyi bir sey deyince bile laf sokunca bana agresifligim o zaman basliyor. Bir sey de yapmiyorum, sadece konusup agliyorum. Offff biktim ya, idare etmekten yoruldum. Bir off cekesim var ki, yok ortamim yokk
Sizi anlıyorum ,neticede anneler insan evet ama evlatlarda insan ,bence belirli bir zamandan sonra mesafe şart ,kendi adıma konuşayım ,bir ben bir kızım var bu hayatta başka kimsenin iyiliği kötülüğü vs annem dahi olsa umursamıyorum ,evlat olarak hastalığında yanındayım hal hatır sorarım gerisi Allah a emanet minik bir bebe büyütüyorum zaten yetiskin bebe hiç çekemem ,mottonuz bu olsun annelee kutsaldır evet ama bı yere kadarAnnemi hic mutlu edemedim! Ev aldim, araba aldim, kiyafet aldim, geziye yolladim, gerdanlik taktim, evine esya aldim, her gun ararim, sesinden her derdini anlar destek olurum, haksizliga ugrar gider karsi tarafin karsisina cikararim! Yok olmadi mutlu edemedim. Benim hic stresim olmayacak, kralice hanim hic elestirilmeyecek, ama o her firsatta iyi bir sey soylesen de laf sokacak! Cok yoruldum. Onu cok seviyorum yine de. AMA kimse rolleri degismesin bu hayatta! Ben ana oldum o kiz! Yillardir ustumde cok agir bir sorumluluk! Ilk firsatta Allah canimi alsin da sizden kurtulayim diyor! Artik gücüm yok! 40 yasindayim! Cidden yoruldum! Benim ne derdim var onu bile bilmiyor! Anne anne olarak kalmali, cocuk cocuk olarak! Ufacik bir hususta dunyanin en hayirsiz evladiymisim gibi hissettiryor. Direkt paikolojik baski yapiyor. Cocukluktan beri yapardi. Boyle yaparsan seni sevmem derdi. Belki de tek derdim kendimi sevdirebilmekti su hayatta. Kabul ediyorum ikisinin bize sundugu hayattan dolayi agreeing bir insanim ama iyi bir sey deyince bile laf sokunca bana agresifligim o zaman basliyor. Bir sey de yapmiyorum, sadece konusup agliyorum. Offff biktim ya, idare etmekten yoruldum. Bir off cekesim var ki, yok ortamim yokk
Annem her zaman kizlar annelerinin Sigortasidir der! Sanki Ben onu dogurdum ve sonsuz sorumluluk! Tamam zaten elimden gelenin fazlasini yapmaya calisiyorum ama kapris fazla geliyor!Benim annem de damadı seçerken bana bakma şartı koy, bana baksın diyor. Gelini var, abime öyle demiyor mesela. İşte kız olsun, çamur olsun, hizmetçi olsun. Kimse mutluluğumuzu düşünmüyor. Şimdi de duygu sömürüsü yapıyor, huzur evine yazılcam diyor.
Tesekkur ederim! Benim sinavim sadece anne degildi! Ailemdi! Yorgunum cok..Bazı anneler evlatlarının sınavı oluyor ne yazık ki... Okuyunca içim cız etti. Yalnız değilsin, sana kocaman sarılıyorum.
Mutluluk810 zaten çözümü yazmış.
Mesafe olayi cok zor! Cok merhametim var! Ses tonundan bile bazen mutsuz olabiliyorum..Sizi anlıyorum ,neticede anneler insan evet ama evlatlarda insan ,bence belirli bir zamandan sonra mesafe şart ,kendi adıma konuşayım ,bir ben bir kızım var bu hayatta başka kimsenin iyiliği kötülüğü vs annem dahi olsa umursamıyorum ,evlat olarak hastalığında yanındayım hal hatır sorarım gerisi Allah a emanet minik bir bebe büyütüyorum zaten yetiskin bebe hiç çekemem ,mottonuz bu olsun annelee kutsaldır evet ama bı yere kadar
Başka cozumunuz yok bu yaştan sonra annenizin fikirlerini huyunu suyunu değiştirme ihtimalinin varmiMesafe olayi cok zor! Cok merhametim var! Ses tonundan bile bazen mutsuz olabiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?