Anne kız ilişkisi

GUELO

PAMUK
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
49
0
36
Almanya
Herkese ıyı sabahlar, sıze bı sorum var, annemı arayamıyorum, her aradıgımda hakaret edıyor, bugün aramak ıstıyorum ama cesaretım yok ne yapım? Nasıl konusayım?

Annenizle olan her gününüz için ayrı bir konu mu açacaksınız. Diğer bölümlerde akıl verilmiştir size.
Bence aramayın gitsin, neden bu kadar üstüne düşüyorsunuz ki. Bazı şeylerin zamana ihtiyacı vardır. Zaman tanıyın.

özür dılerım ınanın rahatsız etmek ıstemıyorum derdımle, zaman tanıdım fakat dahada kötüye gıdıyor

Bakın bende bir anneyim. Evladım ne yaparsa yapsın ben evladımı sırtımı çeviremem.
Anneniz size sırtını dönmüşse sizin zorlamanız boşuna, demek ki onun annelik duyguları buraya kadarmış.
Hiçbir anne evladının üzülmesine dayanamaz ama malesef anneniz biraz katıymış bu konuda.
Kendinizi boşuna üzmeyin. Hayatınıza bakın. Her günü kendinize böyle zehir ederek geçirirseniz, bu günlerinize yazık olur.

Cok dogru bı türlü yumusatamadım, alısmam lazım galıba, zoruma gıden ıse aıleme benı kötülemesı onu sılmısım gıbı seyler etrafımda kımse kalmıcak

bencede aramayin neden bukadar zorluyorsunuz annenizde o duygu tam olarak gelismemis demmeki
ayrica herkes cocuk dogurabilir ama malesef herke anne olamaz
sizin annenizde sanirim bu gruba giriyor

Bılmıyorum, bende allah korkusu var ben sılemem, bu yasa getırdı. Bu kadar kolay mı?

Annem aramaz 4 gündür aramadı ben hep aradım ablamdan haber yolluyor, ne kadar suclu oldugumu beddua okuyor

Aynısı ben de yaşıyorum arkadaşım ve seni çooook iyi anlıyorum kimsenin anlayamayacğı kadar çok hem de...

Bir müddet arama. Babanı ara, kardeşini ara ve onlara annem nasıl de, anneme selam söyleyin de, onu özledim de. Haber mutlaka ulaşır..

Sonra da bekle... Bunlar hem böyle evlatlarına sırt çevirirler ama birde gurur yaparlar, hatalarını bilirler, aramk da isterler ama aramazlar, Allah görüyor biliyor, ben Allah'a havale ettim. Boşver hiç üzülme kim ne düşünürse düşünsün.

Son düzenleme:
Canım benım sımdı aradım, cok sey saydı yıne, allaha havvale etmıs benı yıkmısım onu of dayanılmaz :(((((

Ailenizi ezip, kaçarak mı evlendiniz. Hoş bu da bir annenin evladını silmesini asla haklı çıkarmaz ama eğer öyleyse olay da taze ise böyle konuşuyordur.

Ben sinirli insanlarla siniri geçene kadar uzak dururum. Bence siz de öyle yapın. Sadece anneniz mi böyle babanız, kardeşiniz nasıl?

Onlar da öyleyse sıkmayın canınızı, az uzak durun derim...

Son düzenleme:
Yok aıle rızasıyla evlendım, okadar cana yakın geldın kı anlatayım

esımınde hataları oldu, kıskanclık yüzünden aılemle görüstürmek ıstemedı benı

aılem bazı seylere karıstı, esımde asaga kalmadı esım cok ınatcı ve kıncı

en cok bana koyan aılemde sırt cevırmesı bosanmaya kadar gıttık esıme ınandım düzelır dedım aramız ıyı cok sükür ama aılemle gecınemıyor
arada kaldım.

Bana kızgın

Hımm eşiniz sizi görüştürmemişse aileniz sizi kıskanmış veya onun yerine bizi tercih etti falan diye düşünmüşlerdir. Paylaşılamayan hatun durumu yani sizinkikaydirigubbakcemile3

Ama tüm aile cephe almamıştır herhalde hangi tarafla aranız dahah yumuşaksa bence onunla iletişimi koparmayın. Evlilik, aileler söz konusu, bu işlere pek aklım çalışmaz. Deneyimli arkadaşlar daha iyi yol gösterir...

Biraz sabirli ol her gün ayni icerikli konu acman
sana yarar yerine zarar verebilir kendini harab ettin...

Annenle aranda gecenler güzel degil ama evlisin artik
nikahin var yerin su an icin kocanin yani annenin bunu anlamasi
gerekirdi ama icindeki sogukluk cok kuvvetli gelmiski size karsi tavri
asiriya gitmis ...

Dualarini et Allah büyüktür baktin annenin kalbi yumusadi
sen bile sasirirsin o Annedir anneler hep sever ama kalbleri
kirildimi zamana ihtiyaclari oluyor bu belki birkac ayda sürebilir...

Sen istersinki o sana hemen gelsin hersey unutulsun ama olmuyor
inan biraz sabir edersen hersey düzelir ...

Konustugun kisilerle haber yolla merak ettigini anlat mutlaka
annene haberi gidecektir ,ona zaman tani ...

Esinde senin durumunu görüp düsünmesi gerekir nerde
yanlis yapmis ,bunlari yasarken esinle bir ol kavga etmeyin tartisma
cikarmayin ailen sizin birbirinize olan baginizin dahada kuvvetlenmis
oldugunu görünce zaten ciddiyetin farkina mutlaka varacaktir...

Beklemek zor annemin kokusunu özlemisim yazmissin ya
Allah senin niyetini görüyor ona görede sana muamele edecektir
sana düsen herseyi zamana birakman ve kendini harab etmemen...

Back
X