anne kız ılıskısı :(

seray44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
189
50
43
kzlar kardesımın guzel bı ısı var.Annem der kı hanım hanımcıksın.eşinde öyle olur 10.000 evıne maas gırer.onun hayaller hayranlıkla dınlenır.hıc olumsuzluk yok.
ben anlatırım hemen elestırı

ben ıssızım ... memurluk derdıyle yanıp tutusuyorum.erkek arkadasımda asgarı ucretlı bır ışte.

annem,sen onla yapamazsın der.baskasıda senı ne yapsın.adam ıkı gune boşar.ben evlılık yurutemezmısım.ac kalırmısım.kavgacısın şöylesin böylesin.ayagından eskı bı şalvar cıkmaz.

o cocuklada senı evlendırmem bosuna masraf yapmam.çünkü evlensen bıle ayrılırsın.

evimi alcam dıyorum alamazsın yapamazsın.hayır kv yasarsın sen.sana esya bıle almazlar.erkek arkadasım bana bırsey alsa nıye para harcıyo
yazık gunah ne de olsa bıtcek bu iş.

bırsey almasa sana bırsey bıle almıyo sana deger vermıyor.
bır yere gıderız muhakkak elestırır.böyle mı konusulur vs kı oturmam kalkmam duzgundur.
soylenen lafı bıle anlamazsın.

ornegın bulasık yıkıcak olurum oyle mı yıkanır.bısey soylerım nerde ne konuscagını bıle bılemezsın.
konusurum yemınler ederım ınanmaz kavgaya doner iş.o zaman yıne senı kım ne yapsın ?
şöyle bır ornek vereyım;

banklarda oturucaz herkes oturdu ben ayakta kaldım.tamam oturmamam sorun degıl.gel şu karşıdakı bankı cekelım otur.koskoca bankı tasıyamam otur sen dedım.ısrar edıyo.yanımızda tesaduf bır bayan oturuyordu.annem dönüp göruyosunuz degıl mı ne kdar saygısız.hıc tanımadıgı kadın bıle benı elestırır oldu.ben yenı yetısme bı kız degılım.
temızlık yaparım yemek yaparım begenmez elımı etegımı cekerım.hıc bır sey yapmam elestırır.

aglayarak yazıyorum.ozguvenım sıfır.artık kalmadı.elestırır mı dıye ona gore konusur oldum oyle davranır oldum
sankı fakır bır hayat yasayacagım.bosanıcam dedıgı gıbı coluk cocuk perısan olucam.kımseler begenmıcek benı.olmayan seyler bunlar ama evde hep bunlar konusulur.
Allah gonlune gore versın kızım ınsallah demez.
elestırır .. kavga ederız sonra ıstemem tabı kotu olmanı der.bır yere gıderım arar hep kurallar vardır onlara uyarım kac yasındayım ama bu boyle.bır gun sırf yagdanlıgın kırlı tozlu gordugum altlıgını atmısım bosluguma vurdu sonra ozur dılesede kac yasındayım
------
annenızle konusun dmeyın kac kez konustuk ya kavga ederız ya küser. dınledıgınız ıcın tesekkur ederım.sızlerle konusup rahatlamak ıstedım.

Aslında bunları sen sonradan pişman olma üzülme diye söylemişte sen yanlış anlamışsın, ailelerin bazen ilişkilere karşı gelme sebebleri kızları üzülmesin zorluk çekmesin diyedir.
erkek arkadaşının doğru dürüst bir işi olmadığı için endişenlenmiş
üslubu kırıçıymış sadeçe

uslubu hep dan dıye soyler herkese boyle.
ama hep herseye sen yapamazsın

Konuya yorum yapamayacagim Allah sabir versin ama merak ettim de avatarinizdaki siz misiniz?

Evlilikle alakalı söylediklerini seni vazgeçirmek için yapıyor.
Kötü bir tablo çiziyor ki, belki vazgeçersin sevgilinden diye.
Bu konuda kızmadım annene, çünkü senin için endişeleniyor.

Büyük ihtimalle sen işsizsin erkek arkadaşın da asgari ücret alıyor diye annen karşı çıkıyor. Kendin demişsin kardeşimin güzel bir işi var diye. Annen muhtemelen kardeşinin kendi işiyle alakalı, kendine denk birini bulacağını düşünüyor. Sizin durumlarınız da böyle olduğu için sizin hakkınızda kötümser. Elbette Allah'ın kimin karşısına ne çıkartacağı belli değil. Belki de annenizin dediklerinin tam tersi olur ama bahsettiğiniz şartlarda (üslubu yanlış olsa bile) dedikleri mantıklı geldi bana. Ama belki bir an önce atamanız yapılırsa siz de bu baskıdan kurtulursunuz.

sen kardeşine oranla annenle daha fazla vakit geçiriyorsun, ev işlerine daha fazla yardım ediyorsun, daha yakın davranmaya çalışıyorsun... vs. ablan ise biraz daha mesafeli annene karşı. böyle mi durum?

Aynen benim annem. Canim tek yapacagin sey uzak durmak. ise gir. disarda vakit gecir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…