- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi anabelmontero
Biraz daha sap kalirsam burdan herkese bana kiz ayarlasaniza moduna giricem , yeter bee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha sap kalirsam burdan herkese bana kiz ayarlasaniza moduna giricem , yeter bee![]()
yüzün gülsün diye dediydik be
![]()
Valla iyice dertlendimbutun dertlerimin devasi ask yav yakinda gel beni al diye ilk gordugum erkege saldiricam
![]()
Buraya çok güldüm yaBen deniyorum boyle sasirma gulumseme tepkileri falan veriyorum ama belli oluyo yapma oldugu ve yoruluyorum açıkçası
Misafir gelir yanlarinda tebessum ederim ederim sonra içeri gecer ağzımı dinlendiririm o derece, alismis suratim oyle durmaya napiyim yoruluyorumama beceremiyorum suratsiz oluyorum sinir oluyolar bana
![]()
Bir çok şeyi içine atan insanlar genellikle dışarıdan gamsız görünürler. Bakın mesela eski kafa babalar evlatlarına asla sevgisini belli etmezler. Sizde öylesiniz heralde
olsun ileride hayatınızda bir yenilgi olursa ALLAH korusun sogukkanlı ve güclü görünürsünüz çabuk toparlarsınız. kötü durumda iyi :)::)Güzel tespit ve cok dogru :) hep icime atarim ve gamsiz görünurum :)
şabandaki gibi gel seni bi okiyim , ilk karsına cıkacak olan hazo ile evlenirsin
![]()
olsun ileride hayatınızda bir yenilgi olursa ALLAH korusun sogukkanlı ve güclü görünürsünüz çabuk toparlarsınız. kötü durumda iyi :)::)
Uppss okadar da degil heralde
Ay dur bakim, o kadar sanirim
Hayir kismet acma dualari falan arar oldum ay yok ben iyice siyirmisim![]()
seni beğenmeyen ölsün şekerim
![]()
Dimi yaa !! Hatta allah belasini versin, sürüm sürüm sürünsün
Valla heyacanla bekliyorum karsilikli begenirlesirsek yazicam buraya![]()