çok saol cnm
annemle büyük bir aşkımız vardı doyamadım allahımın rahmetine kavuştu
özlüyorum
oyy nehirimmm başın sağolsun Allah rahmet eylesin bitanem mekanı cennet olsun anneciğinin( dilerim meleğini sağ salim kucağına alır annenin sana gösterdiği sana öğrettiği şefkatle sevgiyle büyütürsün bitanem:teselli:
Ben de annemi 2000 senesinin Ekim ayında kaybettim. Yokluğunu hala aynı acıyla içimde hissediyorum, hele ki şimdi anneliğe adım atarken daha da fazla... Şimdi ona her zamankinden daha çok ihtiyacım var... Yaş kaç olursa olsun ihtiyaç duyulan tek varlık... Allah kaybettiğimiz annelerimize rahmet eylesin senağlama
ben annen için bi fatiha okudum...canım rabbim sana ve çocuklarına uzun ömürler versin...bende anneme çok bağlıyım...ne diyeceğimi bilemiyorum...
nehir başınsaoğlsun bende babamı kaybettiğğm için seni anlıyorum allah sabır versin
canim öncelikle cok üzgünüm basin saolsun
rabbim melegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah
ve harika bir paylasim olmus tüm kalbimle tsklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım inanılmaz güzel bir metin...
allahın rahmeti annenin üzerinde olsun cnm :teselli:
kız nehir çok üzüldüm bide sana ne topiği açtın yeter dedim çok afedersin yaa kusura bakma
başın sağolsun tatlım allah yerini mekanını cennet etsin şu mübarek cuma gecesi hürmetine
anne çok önemli tatlım çok zor annesizlik allah güç kuwet wersin :teselli:
ay canım ne demek hiç önemli değill....
saol canım iyi dileklerin için allah sizin büyüklerinize ve size sağlıklı uzun ömürler versin canım opuyorumnanaktan
amin canım allah senin bebeni sensiz bırakmasın :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?