slm,
ben bebeğimi emziremiyorum yani sağarak veriyorum henüz 24 günlüğüz bilinçli bir anneyim ve bu beni üzmüyor sonuçta bebeğimi en sağlıklı şekilde yetiştiriyorum fakat herkez bebeğin anne kokusu alsın yada alamaz yada alamıyor gibi sözler söylüyor ve ben buna o kadar üzülüyorum ki bilincimin önüne geçiyor bu...En son söylenen ise şu annesini emmeyen bebekler ilerde o kokuyu almadığı için aileden uzak olurmuş ve ruh sağlığı bozuk olurmuş.Artık evladım ile konuşmaya çalıştığımda onu sevdiğimde yüzünü çevirirse kendimi çok kötü hissediyorum,beni sevmiyor tanımıyor diyorum kendimce yine üzülüyorum yine üzülüyorumm!!sizce ne yapmalıyım??
canm hic olurmu ya bence sen solenenlere kulak asma :teselli: bak ne kadar stres yapmissin o senin bebegin 9 ay canini icine sarmissin onu bütün herseyi beraBER yasamissiniz emin ol baska birinin kucagnda aglioken senin kucgnda susuyosa bilki bu seni baskalarndan ayirt edebildigi anlmina gelir ben 9 aylikken kaybetmsim annemi rahim kanseri oldugu icin hic yanina bile sokmam1slar beni bir yada bilemedin iki üc defa görmüsümdr onu ama dayim anlatirdi bebekken koynunda uyuturmus beni ve sabah kalktiginda butun gogsu kan icinde olurmus bana hep anneni ariyodun derdi düsünsene iki veya üc defa gördügüm annemin kokusunu ararmisim annelik böle bisey sakin kulak asipta canini sikmA senin sicakligini cok iyi hissediodur o emin ol a.s
kızlar çok teşşkkr ederim hepinize çok moral oldunuz allah razı olsun hepinizden..
Ama emzirmekde anladığım kadaruyla yaşanması gereken bi duygu. Ben birgün bile olsa birgün emziricem ve içimden bunu atıcam. çok tşkkr ederimm iyiki varsınız..
slm,
ben bebeğimi emziremiyorum yani sağarak veriyorum henüz 24 günlüğüz bilinçli bir anneyim ve bu beni üzmüyor sonuçta bebeğimi en sağlıklı şekilde yetiştiriyorum fakat herkez bebeğin anne kokusu alsın yada alamaz yada alamıyor gibi sözler söylüyor ve ben buna o kadar üzülüyorum ki bilincimin önüne geçiyor bu...En son söylenen ise şu annesini emmeyen bebekler ilerde o kokuyu almadığı için aileden uzak olurmuş ve ruh sağlığı bozuk olurmuş.Artık evladım ile konuşmaya çalıştığımda onu sevdiğimde yüzünü çevirirse kendimi çok kötü hissediyorum,beni sevmiyor tanımıyor diyorum kendimce yine üzülüyorum yine üzülüyorumm!!sizce ne yapmalıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?