- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
kız sen bizi saftirik mi sandın hasbacıkSiz yazın şuraya numaralarınızı söz ben sizi arayacağım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sen bizi saftirik mi sandın hasbacıkSiz yazın şuraya numaralarınızı söz ben sizi arayacağım![]()
Özelden diyeydin iyiydi.. Buraya yazayım da ışık hızıyla değişmek zorunda kalayım numaramıSiz yazın şuraya numaralarınızı söz ben sizi arayacağım![]()
kız sen bizi saftirik mi sandın hasbacık![]()
Özelden diyeydin iyiydi.. Buraya yazayım da ışık hızıyla değişmek zorunda kalayım numaramı![]()
Görüşürüz tatlımkızlar hepinizi çok öpüyoruım ama çıkmak zorundayım arkadaşımın pc den giriyorum meg seni görmek gercekten güzeldi canım benim özlemişim seni çok pinkooo yarın görüşürük bacım
Görüşürüz çok öptüm Duygu'mkızlar hepinizi çok öpüyoruım ama çıkmak zorundayım arkadaşımın pc den giriyorum meg seni görmek gercekten güzeldi canım benim özlemişim seni çok pinkooo yarın görüşürük bacım
haha Maydanozsuz yaprak sarması yapmıstım sanki rengin farklıydıYok canım tam bir senedir yemek bölümün editörüyüm bu senede diyet bölümüne bakıyorum
Biraz sesiz bir editörüm galiba![]()
Nasılda başarıya taşımışızEn İyi Buluşma Grubu;
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım
![]()
Evet canım En'lerin sonuçlarını açıkladımNasılda başarıya taşımışız![]()
Hadi ya süperEvet canım En'lerin sonuçlarını açıkladım..Grubumuz seçilmiş çok güzel
Şefim![]()
Elektrik kesilmezse,net gitmezse burdayımHadi ya süper
Buralardan ayrılma konumu açıyorum![]()
Aynen canim gelsin bi bakalim neleer gelcekTaamamdır gelsin tarifler bakalım neler gelecek daha![]()
Ben de hepinizi tebrik ediyorum.Kurabiyeye katılacaklar elinizi çabuk tutun.Kurabiyeniz başkası tarafından yapılmadan siz yapıp koyun bence.
Bizim grup seçilmiş enlerde.Çok sevindim.Herkesi tebrik ederim.
![]()
Niye ki burdayım öp hadiBen pinki öpmeye geldim nerde o![]()